Home \ dyr
 

For å fange en ekorn.

 

Ekorn kan gjøre mye skade på slike små skapninger. Du kan angripe hagen din, spise din fuglmat, bo i trærne dine og til og med komme deg på loftet ditt! Heldigvis er det relativt enkelt å fange en ekorn og fjerne den fra din eiendom. Du kan til og med bruke en human levende felle og deretter eksponere ekornet i naturen igjen. Fortsett å lese for å lære å fange en ekorn.

 

ATTENTION : Det er forbudt å fange, skade og drepe ekorn, samt ødelegge eller ødelegge sine avls- eller hvilesteder i Tyskland og bøte!

             

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Sett opp en felle  ,

    
   
 1.            1      Lag eller kjøp en ekornfelle. Du kan kjøpe en levende felle som lar deg frigjøre ekornet, eller en felle som dreper ekornet. Gå til en butikk med ting for jakt og fiske, søk på Internett for "ekornfelle" eller leie en profesjonell trapper. Hvis du er i humør for et prosjekt, bør du vurdere å lage en ekornfelle ut av ting du kanskje har lyst til hjemme.        
 2.  
 3.             2      Bruk en levende felle for et dyr. Du kan kjøpe forskjellige modeller, men de fleste er laget av metall og har en spak på baksiden. Ekornet, tiltrukket av den fristende lukten av en deilig byttedyr, går inn og skyver spaken som lukker døren til buret. Så du kan frigjøre dyret i live uten å drepe det eller måtte kaste bort den døde kroppen. Fest denne fellen til hullet gjennom hvilken ekorn kommer inn og ut. 
    
  • Pass på at buret er stort nok til en ekorn. Generelt bør den være minst 40 cm lang, 12,5 cm bred og 12,5 cm høy.  
  •  
  • Vurder den moralske samt de praktiske fordelene med en livfelle. Du unngår ikke bare å fjerne en blodig rot, men også å drepe en intetanende skapning.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg en felle med en "enveis gate" dør. Dette er best når ekornet besøker deg innendørs. Finn ut hvor ekorn kommer inn og plasser fellen ved den åpningen. Ideen om en "enveis gate" -felle, med døråpningen i en retning, er at ekornet kan komme inn i hullet, men ikke ut av det. 
    
  • Du bør kunne finne inngangen ved å se på lys eller en luftstrøm. Kontroller ventilasjonshull i veggene og "daler" i taket. Hullene kan være mindre enn du tror  
  •  
  • Hvis du bare vil beholde ekornet ut av loftet, kan du sette opp en slik felle som fører utenfor. Så egern kan komme seg ut, men ikke komme inn igjen. Vær imidlertid oppmerksom på at ekornmommene ofte gjemmer seg i loftet når de hever sine kattunger - så du kan til slutt finne døde ekornebabyer hvis du ikke finner dem.  
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      En ekorns fangst  ,

    
   
 1.             1      Fyll fellen med nøtter og frokostblandinger. Prøv jordnøttsmør: Det er mykt og ekorn finner det ikke ofte. Kornprodukter som brød er et flott tillegg til den nutty smak - så bare sett på jordnøddesmør på et stykke brød. Du kan også ta en rekke andre nøtter, muskatnøtter, frø, trail mix eller frisk frukt.  
    4111> I en nødsituasjon bør nesten alle biter av mat til mennesker som lett kan løftes tjene til å tiltrekke ekorn. Ikke bruk kjøtt eller meieriprodukter.  
         
 2.  
 3.             2      Før ekornene først, hvis det er mulig. La små biter av agn i naturen - uten felle eller felle deaktivert, så de blir vant til smaken. Gjør dette noen dager før du prøver å fange ekornene. Dette har flere formål: Du kan sørge for at ekornet smaker din valgte agn, og du "trener" dem for å gå til de enkle, smakfulle måltidene.        
 4.  
 5.             3      Plasser fellen på et sted hvor en ekorn finner den. Hvis du har sett mange ekorn i hagen din, spis fuglens fôr, legg fellen nær fuglens fôr slik at ekornene møter dem på vei. Hvis du har en ekorn på loftet, legg fellen der. Pass på at felleåpningen er fristende og lett tilgjengelig. Se opp for tegn på ekorn på bakken: nøtteskall og knust furuskegler er vanligvis åpenbare tegn. 
    
  • Ektre liker å reise om morgenen, så dette er en god tid å drive planene dine.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gi nok mat til å holde ekornet levende. Hvis du planlegger å fange og slippe ekornet, må du sørge for at det overlever - fra det øyeblikket det er fanget til den tiden du ser fellen. Nok en gang: Et stykke brød tykt belagt med peanøttsmør bør være tilstrekkelig. Vurder å inkludere en liten bolle med vann i fellen.       
 8.  
 9.             5      Se etter fellen hver dag. Bytt agn hver tredje til fire dager. Hvis du vil fange ekornet og slippe det igjen, finn det om mulig før det dør. Fra et praktisk perspektiv: Selv om ekornes overlevelse ikke er viktig for deg, vil det raskt begynne å stinke dersom det dør og begynner å falle i et lukket rom.  
    
  • Ikke skrekk ekornene. Hvis mulig, se etter fellen eksternt. Hvis fellen er ute, se ut av vinduet i stedet for å gå i nærheten av det. Men hvis fellen er på loftet eller andre steder, kan du ikke unngå en forstyrrelse.
  •  
  • Ikke se fellen som en garanti. Hvis du ikke finner en ekorn i løpet av en uke, vil du kanskje revurdere type agn og plasseringen av fellen.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Slip en ekorn  ,

    
   
 1.             1      Vær så menneskelig som mulig. Hvis du har tenkt å drepe ekorn, og du gjør det for eksempel. Hvis du vil tømme det, vil du sannsynligvis ikke holde den i live for å frigjøre den. Ellers må du vurdere at du ikke trenger å drepe ekornet for å bli kvitt det. Du kan fange ekornet menneskelig og slippe det tilbake i naturen. Så du kan holde både en god samvittighet og en ekornfri eiendom.       
 2.  
 3.             2      Fjern ekorn fra en eiendom. Ta det oppfangne ​​dyret minst 1,5 km unna. I gjennomsnitt er hjemmeområdet til en mannekorn omtrent 3,4 hektar, og du bør ta det enda lenger unna for å redusere sannsynligheten for at den vil komme igjen. Det hjelper hvis du har fanget skapningen i en lett transportabel boks, bur eller bøtte. 
    
  • Vurder å flytte ekorn til den andre siden av elven fra din eiendom. Ekorn kan svømme, men en stor elv bør være nok til å avskrekke det fra å komme tilbake. Pass på at ekorn ikke kan krysse elva på en "bro" av treetops.  
  •  
  • Hvis du har fanget flere ekorn, la dem slippe dem alle samtidig. Kanskje du trenger en bil for å transportere alle burene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slip ekornet ut. Ta fellen inn i et skogkledd område - helst i en park eller skog, i stedet for andres eiendom. Pass på at du er minst ti kilometer fra nærmeste vei. Legg fellen på bakken og vent på at dyret skal roe seg ned. Når du er klar, åpner du forsiktig døren. La ekorn løpe bort. 
    
  • Vær tålmodig. Du må kanskje vente et minutt eller to for ekornet å føle deg komfortabel nok til å løpe. Hvis det er mulig, gå bort fra fellen i et minutt og kom tilbake når det rømmer.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (8)      
Dyr populær:
Sett opp et kaninbur.

Slå ut og ta grilling innendørs og utendørs.

Ta vare på hunden din etter kastrering.

Petting en katt.

Hold hunden opptatt i flere timer.

Ta tak i en svindelhund.

Bygg en vepsfelle.

Orminfeksjon hos katter.

Formidle hunden din.

Hold hunden din ute av hagen.

Få en kaninhusbrudd.

Få katten din til å sove.

Avtale med en bortkommen hund.

Gjenkjenne graviditet i en tisse.

Drep lopper og flått i hjemmet ditt.

Hold kreps som kjæledyr.

Løft en katt.

En grisegødning.

Behandle en brannmørtelbit.

Vinn kjærligheten til en hund.

Ta vare på en gravid kanin.