Home \ dyr
 

avle pythoner.

 

Den kongelige python er et populært kjæledyr. Dette skyldes i stor grad det utrolige mangfoldet av fargede mutasjoner. Det er minst 100 forskjellige farger og mønsterkombinasjoner skapt av selektiv avl. Den kongelige python har en tendens til å være nysgjerrig og vennlig.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forberedelse for avl  ,

    
   
 1.            1      Sørg for at dyrene har nådd seksuell modenhet før du avler med dem. Det er viktig at disse dyrene du prøver å avle er gamle nok og store nok. Et hanndyr skal normalt veie over 700 gram og være minst ett år gammelt. Beviset på seksuell modenhet får du ved å uttrykke en spermedråpe. Trykk forsiktig på cloacaen (åpningen på baksiden av slangen) og en liten mengde hvit, ostlignende substans er fjernet, noe som viser at mannen er klar. Selv om de er vellykket oppdrettet med kvinner som veier 1200 gram, anbefaler de erfarne oppdretterne at dyret veier minst 1700 gram og være 3 år gammel. Rasen er veldig stressende for mindre dyr og dermed en helserisiko.       
 2.  
 3.             2      Bestem kjønn. Det er best å være sikker på kjønn av dyret du prøver å avle med. Kjønn kan bestemmes av en test. Det er flere videoopplæringer som viser bestemmelsesprosessen. Dette kan være farlig for dyret. Så ikke test din slange uten å først ha riktig instruksjon eller spør en ekspert for å bestemme kjønn. De kvinnelige slangene testes på en skala på en dybde på 3 eller 4. Hannene testes på skalaen på 7 til 9. Det er mulig å få en falsk positiv test for en kvinne dersom slangen er så stram at den forhindrer full gjennomtrenging av prøven.        
 4.  
 5.             3      Gi slangerne en kul periode. For slanger som blir friske, anbefales en kjølefase. Romtemperaturen om natten bør være ved 20 ° C i en periode på tre måneder. Det varmeste punktet i terrariet bør reduseres til ca. 30 ° C om natten. I løpet av dagen bør temperaturen ligge over 30 ° C som alltid. Tanken er å etterligne værforholdene som styrer i Sentral-Afrika om vinteren. Denne korte chillen hvisker søte småbiter i hodene til disse vakre skapningene. Hun forteller dem at våren nærmer seg og at nytt liv må bli født.  
    
  • I løpet av den kule fasen, legg hanen regelmessig til hunnen. La dem være sammen i noen dager og skille dem i noen dager. De vil prøve å formere seg for tiden, men det vil ikke fungere. Uansett, det er et godt tegn.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Varm miljøet igjen. Etter den kule fasen kan temperaturene nullstilles til normal. De beste temperaturene for den kongelige pythonen forårsaker svette hos de fleste.                  
 8.  
             

  Del 2      Rasen  ,

    
   
 1.             1      Lag en spenning i hannen. Mange mannlige kongelige pythoner trenger ekstra stimulering for å få dem til humør. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sette sammen flere menn. De vil begynne å legge merke til hverandre og stige til en nesten vertikal stilling. Det er et bilde på seks eller åtte pythoner et sted som ser ut som de danser. Denne prosessen gjør dem faktisk interessert i å koble til motsatt kjønn. En periode på ti til tjue minutter med denne aktiviteten øker interessen for kvinnen betydelig.        
 2.  
 3.             2      Legg kvinnen til hannen. Etter å ha satt de to sammen, er det best å la dem være alene for naturen å ta kurset. Noen ganger vil de kjempe litt, men alvorlige skader er sjeldne. Vanligvis blir de rolige etter noen minutter, og de to dyrene forbinder.        
 4.  
 5.             3      La henne være alene. De kongelige pythons kan holde kontakten i opptil to dager. Det er greit å ta vare på dem, men du bør ikke forstyrre dem. Du har ingen hast. Du kan bruke lang tid på dette viktige trinnet. En tilkobling som varer mindre enn tre eller fire timer, er usannsynlig å lykkes.        
 6.  
 7.             4      Vent. En mannlig kongelig python tar omtrent en uke for å gjenopprette potens. Hvis du har flere enn en kvinne du vil avle med, gi hanen en uke til å gjenopprette.        
 8.  
 9.             5      Vent litt mer. Den sæden som legger inn hannen i hunnen, kan være levedyktig i opptil to år.        
 10.  
 11.             6      Se etter tegn som viser at kvinnen er full av egg. Det betyr at du kan se eggets konturer. Når du kan se eggene, trenger du ikke å la de to dyrene sammen.        
 12.  
             

  Del 3      Den kvinnelige sykepleieren  ,

    
   
 1.             1      Forbered kassen. Plasser kvinnen i kassen, for eksempel i en plastboks med fuktig mos. Hun legger eggene sine og krøller seg rundt den.        
 2.  
 3.             2      Fjern eggene. Ta forsiktig kvinnen fra eggene, og legg eggene i en separat beholder med brystsubstrat (en plastboks med lokk).        
 4.  
 5.             3      Se riktig temperatur. Sett inkubatoren til 32 ° C. Sjekk eggene en gang i uken og sørg for at de er gode. Hvis du løfter lokket for å fange, får eggene luft og du trenger ikke å pierce lufthull i inkubatoren.        
 6.  
 7.             4      Tilfør kvinnen. Hvis kvinnen ikke spiser, prøv å vaske for å fjerne lukten fra eggene. Det er viktig at kvinnen begynner å spise fordi hun har vært veldig opptatt med å legge egg.        
 8.  
 9.             5      Eggene skal klekkes innen 55 dager etter legging.        
 10.  
             

  Del 4      Babyene bryr seg  ,

    
   
 1.             1      Legg babyene i sitt eget terrarium. Barnene skal etter klekking plasseres i sitt eget terrarium, som de legger seg ut med fuktige papirhåndklær til de skyller første gang. Deretter kan du bruke avis eller et annet substrat.        
 2.  
 3.             2      Gi nyfødte babymus. Barna begynner å spise babymusene i den første eller andre uken etter klekking, og de skal mates hver femte til syv dager.        
 4.  
 5.             3      Barna skal også ha en bolle med vann og et gjemmested som de voksne.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Dyr populær:
Forhindre katter fra hår.

Behandle våtsviktssykdom.

Rengjør akvariet for å slåss fisk.

Opprettholde Triops.

Fuglekikking.

Lag leker til en kanin selv.

Plant hirse.

Bygg et fuglbord.

Ta vare på en Dachshund.

Behandle hest mot lus.

Tren en papegøye.

Pass på at flere katter kommer sammen.

Skjære en katt.

Kjøp en pindsvin.

Kjøp en katt som kjæledyr.

Tame en svindelkatt.

Identifiser en brun ryggsøvel.

Bygg et habitat for bokskildpadder innendørs.

Få ditt kjæledyr loppefrit.

Bading en hare.

Vinn kjærligheten til en hund.