Home \ dyr
 

Identifiser en dronningbi.

 

En dronningbi er lederen til en bikoloni og mor til de fleste, om ikke alle arbeidere og dronebier. En honningbensdronning lever mellom 3 og 5 år, og i blomstringstid er det opptil 2000 egg om dagen. En sunn dronning er absolutt nødvendig for helsen til staven; når hun blir gammel eller dør, må en ny dronning velges - enten av biene selv eller kunstig. For å opprettholde røret må biavleren vite hvordan man finner en dronning blant de andre og merker dem så snart de blir identifisert. For å kunne identifisere en Queen Bee selv, er følgende punkter viktige:

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn en bi som er høyere enn de andre på gulvet. Den enkleste måten å skille en dronning fra den andre er hennes størrelse. Queens som har en drone-partner er de største biene på bikuben, lengre og bredere på samme tid enn de andre. Mens ikke-partner eller jomfru dronninger er mindre enn de med partnere, er de større enn arbeiderbier eller droner. 
    Både størrelsen på dronningen og hennes evne til å legge egg kommer fra å spise kongelig gelé. Dette er produsert i hodekirtler av unge arbeiderbier og blandes med pollen til en hvitmuss eller melk. Etter klekking vil alle unge bier motta Royal Jelly i noen dager, men kun dronningene vil fortsette å få det når de er vokst. Ikke bare hjelper Royal Jelly bier til å utvikle moden seksualitet, det hjelper også dem til å vokse raskere (16 dager i forhold til 21 dager for arbeiderbier) og bidrar også til deres lengre levetid.  
  • Virgin queens er oppvokst i tilfelle dronninger blir for gamle eller infertile med en partner. De holdes adskilt fra hverandre; Hvis en jomfru dronning møter en annen, vil hun angripe dem og prøve å drepe henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn en bi med en fremragende mage. Dronningen av en dronning er merkbart skarpere og større enn bellies av arbeidere eller droner.       
 4.  
 5.             3      Bruk et forstørrelsesglass, finn en bee uten staver på stinget. Arbeidsbensene har pigger; hvis de stikker et mål, så tømmer tuppene, tår kroken av magen og dreper arbeiderens bie. Queens har imidlertid ingen barbs og kan derfor stikke oftere.       
 6.  
 7.             4      Finn en bee med bein spredt. På grunn av sin størrelse må en dronning spre bena for å komme raskere gjennom stokken.       
 8.  
 9.             5      Se de andre biene som er underlagt henne. Så lenge dronningen er sunn og produktiv, er biene veldig respektfulle, unngår henne når hun beveger seg og gir henne full oppmerksomhet når hun stopper.                 
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

              
Dyr populær:
Tilfør hamsteren.

Ta vare på en border collie.

Duer kjører unna.

Gi kaninen det beste livet du kan tilby ham.

Fjern edderkopper.

Hjelp en kylling som har falt ut av reden.

Feed baby kaniner.

Ta vare på en hund etter at den har brutt.

Unngå en bjørn.

Hold apekatter vekk fra boligområder.

Få katten din hentet.

Ta vare på en hund som er sprayet av skunk.

Bestem lengden på stirrup.

Vokser av en valp når du løfter den opp.

Undervise en katt som står på bakbenene.

Ta vare på en hund som er sprayet av skunk.

Finn ut om en katt er rennende.

Hold snegler som kjæledyr.

Drep en giftig edderkopp.

Rolle en lekfull hund.

Gjør fugleselk selv.