Home \ dyr
 

Raskt drepe et fly.

 

Disse irriterende flyr. Har du en Giant Brummer eller en rask, rask liten jente (eller fyr) du bare ikke kan spore opp og utføre? Vi er opplært i jaktkunst og kan hjelpe deg med å formidle visdom som er akkumulert gjennom årene - alle med sikte på å drepe "din fly".

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Smother med husholdnings kjemikalier  ,

    
   
 1.            1      Velg ditt våpen. Få en flaske Formula 409®, Febreze®, Sidolin® eller en hvilken som helst usunn spray som "ikke" skader ting i ditt hjem. 
    
  •   Vær oppmerksom på : Febreze® kan ikke ha den ekstra fordelen av å fungere som en fly-repellent. - Ingen selvrespekterende fly beboer et område som lukter friskt og rent. Så blåser hun ut av det så fort hun kan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på at du har nok væske til å gjøre jobben (i overkant). Du kan trenge fem eller seks målrettede sprut for å oppnå oppgaven (kanskje så mye som tjue, hvis du er en over-iverget Rambo-stil flykiller). 
    
  • Kontroller at flasken inneholder nok spray for å kvele flyet helt, eller hvis det ikke kommer til å drukne det uheldige offeret.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kom nærmere flyet. Ikke kom nær henne fra forsiden eller fra siden. I stedet sniker du deg bakfra. (Pass på at du har på deg joggeskoene. - De lar deg krype stille bort så snart offeret ditt angriper deg.)       
 6.  
 7.             4      Spray flyet. Fortsett å sprøyte til du er sikker på at flyet er helt dødt.       
 8.  
 9.             5      Få et papirhåndkle, eller bedre noen indekskort, og løft kroppen ut av hvilestedet, dødsrommet. Husk: Døde kjemikalier må også elimineres.       
 10.  
 11.             6      Ta kroppen utenfor eller i søppelet. Du kan gi henne en ordentlig begravelse, men det ville være upassende å "fly" et flagg ved halvmast (med mindre du lager en YouTube-video og elsker overdrivelser).       
 12.  
 13.             7      Vask hendene dine. Vask hendene dine er viktig etter å ha drept en fly, fordi fluer overfører sykdommer og bakterier. (Det er alt de kan bære.) 
    
  • Du visste at aerodynamisk, fluer er imponerende, ikke sant? Men du har aldri hørt en historie om et fly som kunne bære sin vekt femten eller tjue ganger, ikke sant? Nei, men de bærer sikkert bakterier.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Skyt med et gummibånd  ,

    
   
 1.             1      Velg ditt våpen. Få et gummibånd av middels bredde, ca 7,5 cm lang (ikke strakt). Egnede gummistørrelser for denne mørke operasjonen er: # 16, # 18, # 19, # 31, # 32 eller # 33.        
 2.  
 3.             2      Utvikle gummibåndskytingsteknikken. Øv om nødvendig, trene noen ganger før jakten flyr for å perfeksjonere teknikken din. 
    
  • Du bør lage en knyttneve ut av den utstrakte hånden med den flate og fremadrettede tommelen på den. Deretter legger du gummibåndet på tommelstangen slik at den er hekta og trekker motsatt side av båndet med den andre hånden - med en finger eller mellom en dame og en finger.  
  •  
  • Ideelt sett er alt parallelt og flatt, så det er liten risiko for at du slår tommelen eller hånden din dersom du slipper.
  •  
  • Mål målet når du er klar og slipp tape båndet fra baksiden av hånden. Legg det over tommelen for å skyte på målet.
  •  
  • Hvis du kan få målet riktig, kan du arbeide for å øke din kraft. Selv om du ikke trenger en kontakt som smadrer flyet, kan gummibåndet ikke knapt komme fram. Hastigheten og kraften må være minst moderat.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Følg flyet. Ninja stil er flott, hvis du liker det. Imitere en katt, prøv en uformell jævla eller bare smug i en tyrefekterstil.       
 6.  
 7.             4      Vent tålmodig for at flyet skal lande på et stabilt objekt. Det bør ikke være noen skjøre Kinkerlitzchen i nærheten av flyet, fordi de kan bli skadet av et feilskjult skudd.       
 8.  
 9.             5      Gjør dobbelt og trippel forsikring om at ingenting (unntatt fly) kan bli skadet dersom skuddet ditt savner.        
 10.  
 11.             6      Trekk gummibåndet tilbake. Pass på at du får nok spenning til å skyte godt over målet ditt, men ikke så mye at du risikerer å rive gummibåndet (spesielt hvis du ikke har et alternativt våpen ved hånden).       
 12.  
 13.             7      Vendt mot gummibåndet og sørg for at det rydder knekken. Den vanligste årsaken til et feilaktig skudd er at gummibåndet blir avledet fra en del av kroppen din. Pass på at du har en klar brannlinje.       
 14.  
 15.             8      Ta et dypt pust og ta en Zen-stilling (hvis du har en).        
 16.  
 17.             9      La gummibåndet bli rent. Zingo. Flyet så ikke det kommer og aldri vil. Gummibåndet flyr for fort til en fly (med mindre du har kommet over reinkarnasjonen av 70-talls superfly).       
 18.  
 19.             10      Få gummibåndet tilbake. Sett den i lommen hvis du "fanget flyet". Hvis ikke, følg skapningen og ta et nytt skudd og en tredjedel og en... Vel, da burde du ha bue ut av hvordan du skyter med gummibåndet ditt. Hvis ikke, send inn en søknad om en wikiHow-artikkel med tittelen "Skytte et gummibånd med flygende drapnøyaktighet". Vent til den slippes ut, og gå deretter til Rubber Band Training, eller Rubber Band Training Camp (uansett artikkelen antyder).       
 20.  
 21.             11      Noen ganger blir kroppsdeler sprøytet på vinduet, på veggen eller på andre scener. Sprøyt rester med husholdningsrenser og poler med et papirhåndkle.       
 22.  
 23.             12      Kast flyet riktig.  
    
  • Kadaver skal komme til deponi ved spesielle transportmidler (søppelbilen) (Du vet at fluene er uhygieniske, ikke sant?).
  •  
  • Alternativt kan du bare kompostere slaktkroppen. Så kan brødrene og søstrene lettere besøke graven. (Du er sannsynligvis på komposten uansett.)
  •  
         
 24.  
 25.             13      Vask hendene dine.        
 26.  
 27.             14      Scout ofre # 2.        
 28.  
             

    3      Immobiliser med Hairspray  ,

    
   
 1.             1      Ta deg tid til å studere evnen til archenemien din (flyet). Se Michael Dickinson's TED Talk Fly som et fly for litt innsikt.       
 2.  
 3.             2      Innse at det meste av manøvreringen gjøres med en flue av. .. vel... um... fjæringen som flyene er festet til kroppen. Hvis disse blir immobilisert, blir flyet et "løp".       
 4.  
 5.             3      Du må vite at hårspray er den ultimate stiveren. Kjemikere over hele verden har arbeidet i laboratorier i årevis - formulering, testing og raffinering av stive hårprodukter. Gjett hvorfor! Hårsprayet "ikke" vet hva som gjør det stivt. Det stivner alt som slår det, uten diskriminering, inkludert flyvinger og flueforbindelser.       
 6.  
 7.             4      Følg offeret ditt. (Ikke bekymre deg - For denne typen reenactment, vil du ikke bli oppført.) Bare se på fluen og sett deg i en god posisjon for å kutte av banen av den stolt parading plagsomme feilen.       
 8.  
 9.             5      Sprøyt henne (eller han) med et pent sprø av hårspray. Zing. Du har en Stehaufmännchen (eller -Weibchen)! --- Og en turist.       
 10.  
 11.             6      Ta tak i flyet med et klart drikkeglass. Vri glasset og legg det over flyet.       
 12.  
 13.             7      Skyv indekskortet under glasset og fly.        
 14.  
 15.             8      Ta Fly Transporter (Glass og Index Card Setup) på badet.        
 16.  
 17.             9      Kast flyet inn i toalettet og skyll. Farvel, døde fly. Merk: Denne begravelsen på "sjøen" kan være så seremoniell som du vil. Men det er ikke noe reelt behov for å gå til ekstra lengder. Det er bare en død fly... løp...       
 18.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

     Metode One: Med Husholdnings Kjemikalier     Metode to: Med et gummibånd     Metode tre: Med hårspray                    
Dyr populær:
Hold en hund fra å spise for fort.

Feed kattungen.

Heve frosker.

Tren en Golden Retriever valp.

Fjern burk fra hundens kappe.

Fremkall oppkast i en hund.

Fjerne loppene på valper uten medisinering.

Monter et elektrisk gjerde.

Tren din budgie.

Opprette et habitat for en gresk skilpadde.

Berolig katten din med en massasje.

Holde et fellesskap av kvinnelig kampfisk.

Behandle en hund med rabies.

Fjern maur fra kattemat.

Hold en Dachshund rett.

Bygg tillit til en misbrukt hund.

Holder en kanin.

Så din skilpadde er glad.

Ta vare på nudibranchs.

Måle feber i en katt.

Behandle diaré i cockatiels.