Home \ dyr
 

fange edderkopper.

 

Har du noen gang sett en veldig kul edderkopp som du ville fange, men du visste ikke hvordan? Denne artikkelen vil forklare deg flere metoder for å fange en edderkopp.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Generell informasjon om edderkopper  ,

    
   
 1.            1      Få noen bøker på edderkopper for å lære grunnleggende om dem og å vite hvilke som skal unngås. En av de beste og billigste bøkene er 'Levi's Spiders and Their Kin' av Golden Guide.       
 2.  
 3.             2      Få utstyret ditt. Vanligvis trenger du bare hansker, containere, en venn (valgfritt) og en pinne. Et kopp / glass og et 7,5x12,5cm indekskort fungerer like bra.        
 4.  
             

    2      Edderkopper på en web  ,

    
   
 1.             1      Finn et edderkoppnett. Spindelbaner er normalt bebodd, men hvis weben ser sløv eller tynn, vil edderkoppen sannsynligvis ikke bo der lenger. De fleste edderkoppene som bygger garn er nattlige.        
 2.  
 3.             2      Når du har funnet et nett, legg på hanskene dine og hold beholderne dine hendig.        
 4.  
 5.             3      Fang edderkoppen i sin egen web. Hold den største delen av beholderen bak edderkoppen og lokket foran den. Ta dem sammen raskt uten å skade edderkoppen. Fjern nettverket rundt kanten av beholderen og rist det slik at edderkoppen ikke kan klatre ut av sitt eget net.  
    
  • De fleste edderkopper vil falle ut av deres web; Å holde beholderen under edderkoppen virker som regel godt.
  •  
         
 6.  
             

    3      Gulvspinnere  ,

    
   
 1.             1      Skyll den nedre edderkoppen forsiktig med lokket i en beholder, og hold beholderen opp slik at edderkoppen ikke kan unnslippe. Du kan også sette beholderen eller et glass over det og deretter skyve et fil kort under.        
 2.  
 3.             2      Fang en tarantula hvis den er din.  
    
  • Merk at disse skapningene lever i mange områder, i hull i bakken. De er litt giftige, som de fleste edderkopper. Se opp for fangene, som er like store som noen rattlesnakes og kan være ganske smertefulle.
  •  
  • Merk at edderkopper er nattlige (de jakter om natten), så hvis du vil finne dem utenfor deres rede, så pass på dem tidlig om morgenen når de er på vei tilbake til hullet. Du kan også finne dem i løpet av dagen også. Foran hennes hull finner du mange edderkopper.
  •  
  • Hold et stort glass foran dem, og de vil marsje inn når de er utenfor hullet. Noen ganger kan et lett trykk på baksiden av kroppen hjelpe henne til å bevege seg raskt frem i beholderen. Ikke rør dem på forsiden der tennene er. Informer deg på forhånd i en bok om edderkopper.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Den siste edderkoppen er hopping edderkoppen. Dette er vanskelig å fange, det kan hende du trenger en partner for å hjelpe deg. Først bruk staven slik at den hopper inn i beholderen foran den. Sett lokket på det, og du har fanget hoppekiven.        
 6.  
             

    4      Trapdoor Spiders  ,

    
   
 1.             1      Fang en sperrepinne. Ta din pinne (det burde være lenge) og knipse (ikke for hardt!) Edderkoppen du vil fange bakfra. Hun burde gå inn i esken og du har fanget en spindel. Trapdoor edderkopper holder vanligvis dørene lukket med fangene sine. Prøv å skyve døren forsiktig. Edderkoppen er vanligvis rett bak den. En rask push med en liten trowel forårsaker vanligvis edderkoppen å kle seg til døren (eller til en halv edderkopp).        
 2.  
 3.             2      Åpne din lås med en kniv som du bruker til å løfte døren langsomt.        
 4.  
 5.             3      La døren være festet til tunnelen.        
 6.  
 7.             4      Fyll tunnelen med vann.        
 8.  
 9.             5      Vent noen minutter og begynn å vri på nettet ved å dreie døren igjen og igjen. Dette vil løse nettet fra den omliggende jorden.        
 10.  
 11.             6      Trekk forsiktig på nettet mens du setter det på. Nettverket vil etter hvert komme ut, med edderkoppen i en liten ball, på slutten av nettet.        
 12.  
 13.             7      Sett nettet i en beholder, og skjær forsiktig opp ballen og beundre den nye fangsten.        
 14.  
 15.             8      Ferdig.        
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Dyr populær:
Finn en slange.

Ta vare på en skilpadde.

Tren en Doberman.

Lær katten din for å komme til deg.

Begrense en hest.

Lær en hamster for ikke å bite.

Velg riktig hund.

Hold valper fra å bite.

Hold guppies sunn.

Stopp likningen av en hund.

Behandle hunder med eplecidereddike.

Ally med en hest.

Omsorg for en syk hund.

Velg en hamster.

Bli kvitt mygg.

Engelsk bulldogeravl.

Fangstmol.

Behandle Arthriris hos hunder.

Gi en vaksine til en hund.

Rolle en lekfull hund.

Drep lopper hjemme.