Home \ dyr
 

Hold maur ut av dyrefoder.

 

Hvis myrene angriper kjæledyrets mat, kan dyret ikke spise det lenger. Hvis myrene angriper lagret mat inni, kan du ende opp med en skadedyrsskade i hjemmet ditt. Denne veiledningen vil hjelpe deg med å gjøre ditt kjæledyrs matmyr trygt, som forhindrer en slik pest. I tillegg til å hjelpe myrene å holde seg utenfor kjæledyrets mat, kan du også bekymre deg for at maur vil ende opp med mat du har satt opp for dyreliv utenfor. Denne veiledningen inneholder også trinn for å holde maur ut av denne maten. Nøkkelen er å skape en kjemisk barriere som maur ikke krysser og hvilke kjæledyr, ville fugler eller andre dyr du vil mate vil ikke skade.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Oppbevar og beskytt dyrefoder  ,

    
   
 1.            1      Oppbevar ekstra kjæledyrfôr i lukkede beholdere. Kaffebønner, Tupperware og låsbare oppbevaringsposer er eksempler på beholdere som hjelper myrene ut. Det kan hende du finner ut at en ekstra beholder i en beholder er en enda mer effektiv barriere. Mat lagret i en tetningspose og plassert i en lufttett beholder gir en enda større barriere for maur.       
 2.  
 3.             2      Lag en slags vollgrav. Legg rent matskål i en mugg med vann, ikke for dyp (for eksempel en kakepanne). Formen med vann fungerer som en vollgrav og holder myrene ut. En annen løsning er to rustfrie stålskåler, en større enn den andre. Ved hjelp av kraftlim limer du et lite stykke murstein eller en veldig flatt stein til bunnen av den mindre bolle, vent på at limet tørker, og legg vann til den større bolle. Legg den minste bolle med steinen i den større bolle med vann. Vannet fungerer som en vollgrav, holder myrene ut av maten og steinen bidrar til å holde bollen fra å tippe over mens den blir hevet over vannets høyde.  
    
  • Flytt bollen av vollgraven til et annet sted i to dager eller mer. Myrene kommer til slutt ikke tilbake til det normale fôringsstedet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp antisikker matskål. Det er flere kjøpeskåler som hevdes å beskytte mot inntrenging. Noen av disse skålene er til innendørs bruk, og noen har til og med blitt designet for utendørs bruk. Velg skålen som fungerer best for kjæledyret ditt, enten det er en bolig eller et friluftsdyr, en hund, en katt eller et annet kjæledyr. 
    
  • Det finnes også enkelte frittstående "moats" hvor du kan plassere din normale matskål og beskytte maten fra maur.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold området rundt matskålene rene. legg matskåler på en avtagbar overflate, f.eks. et sted sett, og ta det bort etter rengjøring for rengjøring. Myrer følger en feromonespor, som frigjøres under kjøring, for å lede dem tilbake til matkilder. Rengjøring av overflaten som matskålen står på - og bolle seg selv - med såpe og vann ødelegger feromonsporet og holder myrene tilbake.        
 8.  
 9.             5      Bruk peppermynteolje. Bland en spiseskje med 100% peppermynteolje med en kopp vann i en sprøyteflaske. Sprøyt dette i leiligheten din nær varme- og ventilasjonshullene for å avskrekke skadedyr. Hennes luktesans er forstyrret, noe som gjør det av med henne etter å ha brukt peppermynteolje. En annen effektiv måte å bruke peppermynteolje på for å avskrekke maur fra fôr, er å bruke noen dråper av oljen på en bomullsboll for å gni ned baseboards og andre områder hvor maurene kommer inn i huset. Du kan også tørke oljen på overflaten der kjæledyrsmaten er lagret eller hvor matskålen er.                  
 10.  
             

    2      Bli kvitt maur i fôr  ,

    
   
 1.             1      Frys infested mat. Hvis myrene allerede er i en matskål, dekk dem godt og legg dem i fryseren. Hold maten i fryseren til den er frossen og myrene er døde. Så du kan fjerne maurene fra maten mens du redder den for å mate til kjæledyret ditt.       
 2.  
 3.             2      Ta tørrmat ut av fryseren. Nå må myrene være døde. Hell tørrmaten over vasken i en kolander og rist den kraftig til det ikke kommer mer døde myrer ut. Så du trenger ikke å kaste bort maten, fordi du kan betjene den igjen.        
 4.  
 5.             3      Server maten igjen. Når maten er fri for maur, legg den i en lufttett beholder for å beskytte den mot ytterligere angrep. Forsøk å forhindre tilbakefall av angrep med teknikkene som er oppført i Metode One. Du må kanskje gjenta noen få trinn for å fjerne myrene helt, så fortsett å prøve hvis du ikke lykkes første gang.       
 6.  
             

    3      Hold maur ut av fuglens mater  ,

    
   
 1.             1      Bruk vaselin. For å beskytte en fuglemater som stikker til vinduet, skjær ut en stor sirkel eller hjerteform fra avis. Stikk dette som et mønster i vinduet ditt. Bruk deretter fingeren til å tegne en vaselinbarriere på utsiden av vinduet. Sett huset i midten. Denne metoden brukes best på et kjølig, skyggefullt sted. I varmt vær begynner Vaseline å løpe / dryppe.       
 2.  
 3.             2      Lag en vaselinbarriere for et hengende hus. Kutte et hull i midten av et margarinlokk eller et annet lite lysobjekt, og tråkk hengslet på boksen gjennom hullet. Hvis nødvendig, knytt en knute i strengen for å holde lokket på plass. Smør vaselin på lokket. Myrene kan til og med komme til lokket, men de vil ikke gjøre det til hytta, og andre maur vil ikke tør prøve.        
 4.  
 5.             3      Bruk flypapir. Wrap flypapir rundt staven på hytta eller rundt armaturene til vinduet. Flypaper har lim på begge sider, så maurene ikke krysse papiret. Hold flypapiret vekk fra huset slik at fuglene ikke kommer i kontakt med det. Hvis flypapir går av i høy varme, fest den med små stykker tape som ikke har en jevn overflate.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (11)      
Dyr populær:
Rolle en hund i tordenvær.

Forlate en ung hunds bite.

Finn graviditeten til en guppy.

Få hunden din til å slappe av helt.

Kast et føll.

Ta vare på primitiv kreps.

Vedlikeholde en maltesisk.

Gi en gravid hoppe riktig.

Din hund Gi det en rop! undervise.

Identifiser en giftig slange.

Stopp ekornene fra å spise gresskar.

Få katten kjøling om sommeren.

Hjelper hunden din etter fødselen.

Finn ut om en katt hadde et slag.

Å ta vare på gullfisk.

Håndter en kjempekatt.

Kjenne en døende hund.

Bading en kattunge.

2 3 uker gammel forlatt kattegutt heve.

Marsvin avler.

Feed kattunge.