Home \ dyr
 

Lag en skjegget drage.

 

Bearded drager er ikke tamme av naturen. Deres naturlige instinkt er å beskytte seg selv ved å være aggressiv, løpende, oppblåst eller forsøke å bite oss hvis vi vil berøre dem. Dette er en naturlig og sunn selvforsvarstaktikk. Men det er fortsatt mulig å temme en skjegget drage. Du må alltid være forsiktig og rolig med ham, og husk at det tar lang tid å bygge opp nok tillit til å bli tamme.

               

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Håndtering av din Bearded Dragon  ,

    
   
 1.            1      Vær stille når du nærmer deg Bearded Dragon. Snakk i mild stemme. Hvis du prøver å plukke den opp, ta hånden din nærmere, ikke fra oven. Hvis du kommer med hånden ovenfra, vil du skremme dragen fordi hånden din kan se ut som en rovdyr som flyr over hodet.  
    
  • Det er ingen tvil om at den skjeggete dragen vil løpe vekk fra deg når du prøver å fange ham. Uansett hva du gjør, må du alltid behandle ham nøye.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå å bli bitt. Fordi en skjegg drage har sterke kjever som er designet for å hakke hard mat. Den skjeggete dragen vil sannsynligvis prøve å bite deg, så hold hodet mellom fingrene, så han kan ikke vende seg for å bite deg. 
    
  • Det er best hvis du gjør det første gang i buret, slik at du ikke ved et uhell slipper din skjeggete drage, og han går fritt i huset.
  •  
  • Hvis du ikke kjenner karakteren til den skjeggete dragen du vil løfte, bør du bruke hanskene bedre første gang.
  •  
  • Selv om den skjeggdrage kjeften er i stand til å bite til bein av en finger, er skjeggdrager ikke i seg selv aggressive dyr. De vil helst bli igjen i fred enn å angripe.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke plukk opp en skjegg mage når det er opphisset. Det er et tegn på at han puffer opp skjegget og han blir svart. Prøv å snakke stille til den skjeggete dragen, til han beroliger seg, som er signalert av den svarte fargen. 
    
  • Gi den skjeggete dragen en godbit for å berolige ham. Det kan avlede hans aggresjon fra deg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær vedvarende hvis du holder den skjeggete dragen. Du må vente på håndtering, så hold den mild mens squirming er en del av prosessen. Ikke la din skjeggete drage rømme hvis du holder ham, med mindre han blir veldig aggressiv og prøver å bite deg. Ideelt sett bør du ikke la ham gå til han slutter å gifte seg. Prøv å strekke på hodet og snakke med ham mens du høser ham. Han vil sannsynligvis lukke øynene og roe seg ned.       
 8.  
 9.             5      Vær forsiktig når du slipper den skjeggete dragen. Det er viktig, selv som han squirms underveis. Ikke la ham falle inn i buret. Sett hånden din bedre på burgulvet og la det løpe. 
    
  • Alle bevegelsene dine må være bevisste og rolige, selv om du prøver å fange din skjeggete drage.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Vær tålmodig  ,

    
   
 1.             1      Vær tålmodig. Tamingprosessen tar tid. Din skjeggete drage trenger å bli vant til deg, og du må bli kjent med hans vaner og preferanser.       
 2.  
 3.             2      Sett opp buret på din skjeggete drage på et sentralt sted i ditt hjem. Ikke isoler skjeggdraken ved å plassere buret på en ubenyttet del av huset. Selv om du ikke må legge for mye støy på den skjeggete dragen, må han fortsatt vente seg til folk rundt seg.  
    
  • Det er best å sette buret i stua når det ikke er for høyt eller hektisk. Hvis din spisestue ligger sentralt i leiligheten din og ikke for hektisk, så kan dette også være en god plassering for buret.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk hver dag til å tamme dine skjeggete drager. Ta en halv time eller mer hver dag for din skjeggete drage, så han kan bli vant til deg. 
    
  • Du kan dele treningene i korte 15-minutters seksjoner, men du må tilbringe minst en halv time om dagen med din skjeggete drage.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (3)      
Dyr populær:
Kjenne symptomer på anfall hos en hund.

Bygg tillit til en misbrukt hund.

Undersøk katter for dehydrering.

Lær en hund en rulle.

Hold hundens pust frisk.

Tame en svindelkatt.

Stopp ekornene fra å spise gresskar.

Finn ut om en katt har rabies.

Få din lille hund til å slutte å bite og gøe på deg.

Berolig en kattunge.

Utvis en skunk.

Hold en Axolotl som et kjæledyr.

Berolig en skremt kamel.

Tren en beagle.

Opprettholde Triops.

Gi medisin til en katt.

Behandling av urinsten i katter.

Velg en Shiba Inu valp.

Gi en vill kanin.

Tren en beagle.

Drep maur i huset.