Home \ dyr
 

ta en skilpadde.

 

Har du en skilpadde i svømmebassenget eller har en snikende skilpadde flyttet inn i dammen din? Hvis du har svart på noen av disse spørsmålene, er det nok tid til å lære å fange en skilpadde. Følg en av disse metodene for å fange en skilpadde og slipp den ut.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sett inn en skilpaddefelle  ,

    
   
 1.            1      Finn skilpadden. Hvis du prøver å fjerne en fra bassenget eller dammen, vet du allerede hvor skilpadden er. Hvis du bare prøver å fange en skilpadde i naturen, kan du vanligvis finne den i nærheten av mindre dammer, hvor det er fuktig med mange gjemmesteder og steiner. Hvis vannet faller litt, vil du sannsynligvis ha størst suksess rett på kysten, om mulig.  
    
  • Det er best å forlate skilpadder i deres naturlige habitat, i stedet for å ta dem hjem som kjæledyr. Hvis hun virker lykkelig i sitt boareal, bare la henne være der. Hvis du er bekymret for deres velvære, kan du kontakte den lokale fiskeforeningen eller Wildlife Club og spørre hva du skal gjøre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Grav et hull i nærheten av skilpadden. Hullet skal være ca 25 cm dypt og 25 cm bredt og veldig bratt på sidene. Formen på hullet er ubetydelig så lenge den er dyp nok og tilgjengelig for skilpadden.  
    
  • Ikke grav hullet dypere enn 18 centimeter. Et fall inn i et slikt dypt hull kan skade skildpadden alvorlig.
  •  
  • Du kan også kjøpe en ferdigfelt. Det finnes en rekke produsenter, hvorav mange er bare medborgere som oppfunnet sin egen felleutforming.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg en agn i fellen. De fleste skilpadder som grønne bladgrønnsaker og små insekter, men du kan eksperimentere med en rekke ulike matvarer. Sett tilstrekkelig mengde agn i fellen, spesielt hvis du planlegger å forlate fellen en dag og komme tilbake senere.  
    
  • Ulike arter av skilpadder spiser forskjellige ting. Skildpadder er selv kjent for å være scavengers som spiser rester av andre døde dyr, slik at du kan bruke små stykker rå kjøtt for å fange spesifikke skilpaddearter.  
  •  
  • Ikke glem å legge agn rundt fellen også. Legg ut nok rundt fellen for skilpadden å legge merke til, men ikke så mye som å fylle deg opp før du fanger agn i fellen. Et revet salatblad med små biter spredt rundt fellen vil fungere godt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vent til en skilpadde tumbles inn i fellen. La dem mate og spore agn som fører til fellen til den faller inn i hullet eller går inn i fellen.  
    
  • Hvis skildpadden ignorerer maten eller ikke merker det, nærmer du henne stille bakfra og tar hurtig på halen med en liten pinne. Dette vil nok skremme skildpadden, og tvinge den til å løpe rett inn i hullet.
  •  
  • Hvis du har andre ting å gjøre og er lei av å vente på skilpadden å falle i fellen, så tenk bare på fellen en stund. Det kan ta mer enn ett forsøk, som andre dyr kan spise agn, men kanskje du vil fange skilpadden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta skilpadden ut av fellen. Ta tak i det forsiktig i midten og sørg for at du holder fingrene vekk fra lemmer.  
    
  • Turtles har sterke klør som kan skrape overraskende sterk og mange er også tunge biter, så vær forsiktig.
  •  
  • Hvis du ikke vil berøre skilpadden, kan du løfte den ut av hullet i bakken med en bøtte eller spade. Hvis du bruker en ferdigfelt, må du bare plukke opp fellen for å flytte skilpadden til et annet sted.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Forvandle skilpadden til et passende habitat. Før du tar skilpadden, er det viktig å vite hva slags skilpadder som er opprinnelige til ditt område. Noen skilpadder er ufarlige og bør lett bli utsatt i nærheten. Andre skilpadder anses som invasive arter, og deres håndtering bør overlates til den lokale fiskeforeningen eller villdyrklubben. Finn ut hvilken type skilpadde du har fanget og oppfører seg i samsvar med dette.                 
 12.  
             

    2      Hånd å fange skilpadden  ,

    
   
 1.             1      Før du begynner, bør du finne ut hva slags skilpadde du har å gjøre med. Håndfangende skilpadder som bruker denne metoden fungerer best når du prøver å fange små skilpadder. 
    
  • Hvis du vil fange en stor skilpadde, kan du sannsynligvis bare smitte på den og ta den i sidelengs.
  •  
  • Pass på å snappe skilpadder! De har en lang nakke, som de kan bøye bakover for å få hendene på! Det er best å bare forlate henne alene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett fingrene i vannet når du ser skilpadder i nærheten. Vri langsomt med fingrene. Dette bør ta hensyn til skilpadder som de etterligner bevegelsen av insekter på overflaten av vannet.       
 4.  
 5.             3      La skilpadden komme i nærheten. Men ikke la henne komme så nært at hun biter deg. Du må kunne bestemme når hun er nær nok til at du kan gripe henne med den andre.       
 6.  
 7.             4      Ta raskt tak i skilpadden ved siden av. Hvis du er bekymret for å ta tak i skilpadden med hendene, ta en liten beholder for å holde den med, eller du kan bruke hagehansker eller snøhansker, slik at du ikke blir riper eller bitt.       
 8.  
 9.             5      Nyt skildpaddets syn, men ikke ta det hjem. Det er flott å se dyrelivet nært, men ta det ikke permanent fra sitt naturlige habitat. Aboriginale skilpaddepopulasjoner, som mange andre villdyr, taper tydeligvis rundt om i verden. Vi trenger å hjelpe dem å overleve ved å la dem leve i sitt naturlige miljø.       
 10.  
             

Advarsler .

      

            Les mer... (1)      
Dyr populær:
Ta tak i en kattunge.

Ta tak i en borte hamster.

Hunder bjeffer av.

Rengjør en fiskebøtte med slåssfisk.

Monarch Caterpillars fanger og hever.

Undersøk katter for dehydrering.

Masser hunden din.

Kjenne forskjellen mellom en krokodille og en alligator.

Behandle hudallergier med Golden Retrievers.

Arbeide med dominerende hunder.

Ta vare på en persisk katt.

Stopp en hund fra å bjeffe folk.

Hold dvergklov frosker.

Kjøp en kamel.

Hestemastiff.

Stopp ekornene fra å spise gresskar.

Behandle steriliseringsrelatert kvinnelig inkontinens.

Akklimatisere en fisk.

Ekorn ut av loftet.

Juster en sal.

Kast et kasterett riktig.