Home \ dyr
 

Lag en katteseng ut av en gammel genser.

 

På mindre enn 30 minutter, for mindre enn $ 5, og med en gammel trøyte fra loppemarkedet eller fra baksiden av skapet, kan du lage en koselig katteseng (eller hundeseng hvis hunden er kort nok eller genseren er ekstra stor) , Du trenger bare nål og tråd! Det er også mye bedre enn å betale for en dyre seng fra butikken!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bare sett genser ned. Hvis det er en ullgenser, bør den først følges (se tipsene nedenfor). Lukk sømkanten på ermen med garn- og brodernålen til siden av pulloveren, omtrent halvparten av ermet hvor albuen møter sidesømmen (vist i forskjellige garn for å gjøre sømmen mer synlige).       
 2.  
 3.             2      Brett opp bunnen av genseren og plasser ermen foran den. Rull (eller brett) bunnen opp langt nok, slik at begge mansjettene overlapper litt når de fremføres.        
 4.  
 5.             3      Strikk ermet til toppen av trommelens opprullede kant med en flat søm eller en salatsøm. Husk at du legger ermene, så bare sy på toppen av ermet.        
 6.  
 7.             4      Gjenta med den andre ermet. Siden mansjettene overlapper på forsiden, legg bare en manschett i den andre og sy dem sammen på ytre mansjett gjennom topplaget, akkurat nok til å kunne fylle på innsiden av røret, som du nettopp har laget med mansjettene.        
 8.  
 9.             5      Ta en stafettsting fra en "armhule" til den andre. Lag en buet form for å lage en rundereseng. Pass på at du syr gjennom begge lagene i pulloveren. Du bør nå ha en "kanal" som kan fylles med fyllstoffer eller gamle stoffer (eller strimler med gamle pullovere). Stuff det til en pølseaktig ring dannes. Hvis du ønsker å pute bakken, er det akkurat nå å gjøre det.        
 10.  
 11.             6      Lukk halsåpningen. Gi den til favorittkatten din (eller hunden) og tenk på å lage en annen seng og donere til det lokale lyet. Det tok mer tid å legge inn dette enn å gjøre sengen, så lett og raskt er dette prosjektet!                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    
   
 • En stor genser, helst 100% ull (billig å finne på loppemarkeder)
 •  
 • Polyester eller bomullsmasse eller gamle fyllstoffer
 •  
 • Garn
 •  
 • Brodernål
 •  
 • Sakser
 •  
             
Dyr populær:
Hold flyr ut av rommet.

Hjemmelaget kolibri nektar.

Sett på tadpoles.

Bygg et saltvannsakvarium.

Ta vare på en døende marsvin.

Hold en hund fra å trekke i bånd.

Tilfør en ape.

Avle skildpadder.

Tren en Siberian Husky.

Fangekatter.

Hold maur ut av dyrefoder.

Beskytt deg mot angripende fløytefugler.

Kjenne hjertesykdom hos katter.

Bestem kjønn av budgien din.

Begrense en hest.

Lag en storfe gård.

Oppdag giftige og ikke giftige slanger fra hverandre.

Overtale foreldrene dine til et kjæledyr.

Turtles feed.

Fôrfe.

Sett honningbier i hagen din.