Home \ dyr
 

Registrere en musespindel.

 

En musespindel bærer sitt navn fordi den faktisk ligner på en mus. Hun er brun og hårete og beveger seg raskt, akkurat som en mus. Hun er svært giftig, men heldigvis bor hun ikke i huset. Det tilhører slaget Missulena. En annen edderkoppsart, Scotophaeus blackwall er også ofte referert til som en musekniv, men denne arten er ufarlig, tilhører en annen familie og til og med infraorder og lever ikke i Australia eller New Zealand.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Vet hva en Mus Spider er. Her er noen viktige funksjoner.  
    
  •   Fysiske egenskaper: Brunt frakk med fett glans, ca 9 mm lang med store fangs
  •  
  •   Giftig: Ja
  •  
  •   Bor i: Overveiende i Australia, men også i varme klimaer i Asia, Afrika og Amerika
  •  
  •   Spiser: Denne edderkoppen venter på byttet sitt til å løpe i nærheten av faldedøren ved inngangen til hulen; En Mus Spider spiser primært insekter, men noen ganger noe større hvis byttet kommer for nær inngangen.
  •  
         
 2.  
             

    1      Registrere en Mus Spider  ,

    

Det finnes tre typer Mouse Spider: den rødhodet, den østlige og den nordlige. Bestem hvilken type Mus Spider du prøver å gjenkjenne. Alle arter av Mus Spider har vanlige funksjoner, men det er noen kjennetegn som du kan se etter i de 3 artene.

 
   
 1.            1      Se på bena for å se om de er lange og trette i stedet for spiked. Den mannlige musespinneren har lange ben og følere som ser ut som et annet par ben.       
 2.  
 3.             2      Se etter 2 spinnere som stikker ut på baksiden av magen. Disse spinnene er knapplignende og de har alle slags museknivere.        
 4.  
 5.             3      Merk ryggsekken; Den er brun / svart og har et skinnende utseende.        
 6.  
 7.             4      Se etter et rødt hode, røde furu og en blå mage. Hvis du ser dette, har du en mannlig rødhodet Mouse Spider foran deg.        
 8.  
 9.             5      Finn en hvitaktig flekk på toppen av magen og du har en østlig eller nordlig musespindel foran deg.        
 10.  
            

    2      Oppdage boligen til Mouse Spider  ,

    

En Mus Spider er en fange døren edderkopp, noe som betyr at hun lager sin bolig i burrows. Deres fange dører bidrar til å beskytte mot rovdyr. Den kvinnelige lunges for bytte som kommer i nærheten av fange døren - inkludert en menneskelig hånd.

 
   
 1.             1      Finne en fargedør, men vær oppmerksom på at felledøren ofte er vanskelig å se. Mus Spider spinner silke for å lage et felle dørhengsel, og dette er vanligvis kamuflert med blader.        
 2.  
 3.             2      Husk at Mus Spider oppdager sitt bytte ved vibrasjon, så hvis du er i nærheten av felle døren, kan edderkoppen føle vibrasjonen og kaste seg på deg.        
 4.  
            

    3      Behandling av en bit  ,

    

Hvis du tror at du har blitt bitt av en Mus Spider, må du ikke vaske giftet av huden din; ha den fjernet av en medisinsk profesjonell slik at den kan identifiseres riktig.

 
   
 1.             1      Fest en bandasje over bitt på den berørte lemmen så høyt som mulig. Forbandet skal være fast, men ikke sammenpresset. Dette stopper spredningens spredning uten å kutte blodbanen.        
 2.  
 3.             2      Hold så rolig som mulig, noe som også bidrar til å forhindre at giften sprer seg gjennom hele kroppen din.        
 4.  
 5.             3      Søk medisinsk behandling så snart som mulig. Selv om det ikke er noen alvorlige symptomer, kan du få en trakt-spinnende antivenin.        
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Dyr populær:
Hjelper hunden din under et anfall.

Bli kvitt fugler.

Bestem sex av en skilpadde.

Hold fisken riktig.

Finn ut om hunden din er deprimert.

Lær en eldre hund på en løs bånd.

Få katten din til å sove.

Feed saltkrabber.

Rengjør en mater for kolibrier.

Reviving en gullfisk.

Ødelegg tremalm.

Fôrfe.

Hvordan tegne blod fra en hest.

Ta vare på en sunn skilpadde.

Ta en firfirsle uten å berøre den.

Bekjempe stinkende bugs.

Hold en pinnsvin som et kjæledyr.

Ta vare på nyfødte kattunger.

Behandle magesmerter hos en hund.

Kyllingvinger trimme.

Slik blir katten din kjent og elsket deg.