Home \ dyr
 

Lag en kanin leketøy selv.

 

Kaniner er nysgjerrige dyr som trenger leker for å utfordre og engasjere seg. Du kan kjøpe leker i dyrebutikken eller bare lage leker gratis hjemme. Du må sørge for at lekene tilfredsstiller de viktigste behovene dine på kaniner, for eksempel behovet for å grave eller tygge. Men med litt kreativitet kan du gi dine kaniner alt de trenger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Å lage leker til graving og rooting  ,

    
   
 1.            1      Lag en Buddelbox. Kaniner er iboende graver, og hvis de holdes i fangenskap, må de kunne leve de dype rotte skuddene. Du kan raskt og enkelt lage en boks der kaninene dine føler deg som å grave og grave i naturen. 
    
  • Leter du etter en stor boks. Hvis du ikke finner noe annet, vil en dyp papkasse være tilstrekkelig, men en servise, kurvkurv eller søppelboks varer lenger.  
  •  
  • Fyll boksen med høi. Hvis du ikke har hay eller ikke vil ha det i ditt hjem, kan du i stedet slitte av aviser eller blader.  
  •  
  • Hvis du ikke har noe imot om kaninene dine blir litt skitne, kan du også bruke en blomsterkrukke eller en søppelboks med ren jord. Men pass på hvor du setter opp esken, for når du graver kaniner, kan jorden fly i alle retninger.  
  •  
  • Gi kaninen en søppelkasse fylt med ren sand egnet for barn. Men som Jorden, kan dette bli kaotisk når du tepper dine kaniner i et rom.  
  •  
  • Hvis kaninene dine graver på et bestemt sted på teppet, kan du plassere Buddies-boksen der til kaninene dine har lært å bruke boksen når de vil grave.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bygg en tunnel. I ville, kaniner graver underjordiske tunneler. Hvis du lager en kunstig tunnel for kaniner, vil de nok like på samme måte. 
    
  • Kjøp et skjerfrør. Du bør finne en i de fleste maskinvareforretninger, de er ikke veldig dyre. Hvis du ikke finner et foringsrør, bruk en lang, smal pappeske i stedet.  
  •  
  • Fyll ut den ene enden av røret (eller kartongen) med krøllet avispapir. Kaninene dine vil enten gjemme seg i røret eller "grave" i avisen, slik at de føler at de graver i naturen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi en overflate for riper. Hvis dine kaniner vil grave på teppet, legg en gressmatte på gulvet. Dette vil gjøre at kaninene dine skal klø og "grave" uten å ødelegge teppet eller gulvet i ditt hjem.  
    
  • Gi dine kaniner en haug med polare fleece tepper for å grave og rote. De vil like å klø de myke teppene. I tillegg er polar fleecefibrene så korte at de ikke vil forårsake fordøyelsesproblemer hvis kaninene svelger noe av det.  
  •  
  • Du kan også sette gamle magasiner på gulvet slik at kaninene dine kan klø på dem. Pass på at kaninene ikke spiser papiret og at det ikke er klips i bindingen som kan skade dine kaniner.  
  •  
                   
 6.  
             

    2      Lag et leketøy for å tygge  ,

    
   
 1.             1      Gi din kanin pinecone. Ubehandlet trevirke som pinecone er et godt tyggetøy for kaniner. Kaniner må tygge på treobjekter for å bære tennene, og furuskegler vil også finne kaniner i naturen. Du kan finne pinecaps i naturen eller kjøpe billig i dyrebutikken.        
 2.  
 3.             2      Klipp en gren for dine kaniner. Kaniner elsker friskt, ubehandlet tre. Apple tre tre er spesielt populært. Hvis du har tilgang til et epletre, klipp av en gren fra kaninen og nibble på den til ditt hjerte innhold.       
 4.  
 5.             3      Gi dine kanin gamle leker. Hvis du eller noen du kjenner, har gamle barneleker, kan du kanskje bruke dem til dine kaniner. En hard plast tannring er en utmerket, slitesterk kanin-tøyler som holder deg underholdt i flere timer.  
    
  • Kontroller at leketøyet ikke har noen små deler som øyne eller knappesnorer som kan svelges og føre til tarmobstruksjon.
  •  
         
 6.  
             

    3      Leker til å ødelegge  ,

    
   
 1.             1      Gi kaninen et gammelt håndkle. Noen kaniner liker å rive opp klut mens andre nyter å samle og "sortere" kluter. Et gammelt håndkle eller flere vaskekluter kan samle dine kaniner og rive dem opp så mye som de vil. Men sørg for at kaniner ikke spiser stoffet, fordi de kan bli syke eller kvele.        
 2.  
 3.             2      La kaninene ødelegge en gammel telefonbok. Hvis du har fjernet front- og bakdekselet på telefonboken, kan kaniner dine makulere, samle og sortere sider. Kaninene bør imidlertid bare leies under oppsyn av en voksen med telefonboken, siden de ikke må spise lim på ryggraden.        
 4.  
 5.             3      Lag et leketøy av en papprulle. Rulle inne i husstand eller rulle er perfekt for kaniner å ødelegge. Den er myk nok til at den lett kan bli revet, men sterk nok til å gi noe motstand. For enda morsommere kan du fylle pappbrettet med hø eller strimlet papir og skjul godbit i midten. Kaninene dine vil rive og slepe og til slutt finne en belønning i midten!        
 6.  
             

Advarsler .

             
Dyr populær:
Bremse en katt som spiser for fort.

Pensle en hunds tenner.

Udelbar rase.

Holder flere katter.

Bygg en aviary.

Rengjør en kattunge.

Fyll et akvarium.

Behandle hudallergier med Golden Retrievers.

Forlate en ung hunds bite.

Få katten din til å slutte å røyke.

En ekorneskinn og ta ut.

Tren en valp.

Hjelp redde tigrene.

Overlev et ulvangrep.

Å leve gullfisk i flere tiår.

Ta vare på hestens tenner riktig.

Behandle alvorlig bevegelsessykdom hos hunder.

En katt blir vant til en hund.

Udelbar rase.

Behandle steriliseringsrelatert kvinnelig inkontinens.

Berolig en kanin.