Home \ dyr
 

Rengjør akvariet for å bekjempe fisk.

 

Bekjempelse av fisk er veldig forsiktig og til og med ganske intelligent. De vil alltid undersøke noe og observere det som skjer rundt dem. De spiser og skilner seg, akkurat som alle andre levende ting. Og det er derfor det er veldig viktig å rense akvariet ditt. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, er denne artikkelen perfekt for deg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få de nødvendige materialene fra delen "Hva du trenger" (f.eks. ) klar.       
 2.  
 3.             2      Ta vannet ut av fiskeskålen / akvariet med en veldig liten kopp og hell den i en beholder bit for bit (helst i fem trekk) (vær forsiktig så du ikke skader stridsfisken). Legg beholderen til side, du trenger den senere. Dette er viktig fordi du ikke helt kan endre vannet, da kampfisk ellers ville bli sjokkert. Hvis du er en ny eier, kan du starte med vannforandringer til 50% og gradvis øke det til bare 25% av det gamle vannet gjenstår.        
 4.  
 5.             3      Når du kommer til sentrum av fiskebollen, fang fisken med et nett og legg det i en plastkopp (du kan også prøve å fange den med plastkoppen). Husk også at kampfisk kan hoppe mens du gjør dette. Så hvis det er i en kopp, dekk det med mesh stoff eller et nett.        
 6.  
 7.             4      Fjern all dekorasjon i akvariet og bruk en sil for å tømme det gjenværende vannet i avløpet. Så ingen grus faller inn i avløpet.        
 8.  
 9.             5      Skyll gruset med kaldt vann. Rør gruset med hånden og tørk det fra side til side for å skylle smuss, avføring og rester. Du kan gjøre dette mer forsiktig med hendene dine.        
 10.  
 11.             6      Skyll glasset eller akvariet med varmt vann og bruk en myk børste til å skrubbe glass og dekorasjon. Tørk dekorasjonsbrønnen med kjøkkenpapir og sett den til side.        
 12.  
 13.             7      Hell det nye vannet inn i akvariet. Legg til vannbehandlingsmiddelet mens vannet løper. Bruk en plastskje til å røre vannet. Hell det gamle vannet (fra første trinn). Rør omhyggelig.        
 14.  
 15.             8      Vent 10 minutter for vannet å sette deg, hold øye med dine slåssfisk.        
 16.  
 17.             9      Legg langsomt koppen (der din kampfisk er) i akvariet og hell den litt. Din slåssfisk vil sakte komme ut av koppen av seg selv. Vær forsiktig fordi du kan skade fiskens finner.        
 18.  
 19.             10      Hvis du forlater slåssfisken alene, vil den snart utforske akvariet. Sett akvariet tilbake på plass og se på fisken som svømmer og se alt!                  
 20.  
             

Tips .

      

Bytt vannet i fiskebollen hver annen dag. Fiskeglass anbefales ikke for å bekjempe fisk.

              

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Flytt nyfødte kattunger.

Vask marsvin.

Hvordan bestemme kjønn av en kylling.

Hold guppies sunn.

Hold kreps som kjæledyr.

Ta vare på nyfødte kaniner.

Hold glidelåsen på kortsiden.

Få en hund til å drikke vann.

Lær en katt en høy fem.

Fletting av hestenes hale.

Formidle hunden din.

Berolig en kanin.

Eliminer båndmaskene i kjæledyr.

Få katten din til å sove.

Ta vare på kjæledyr på fyrverkeri.

Vinn kjærligheten til en hund.

Kjøp en kanin.

Kjenne fruktbarheten til en mann.

Leverer kinesiske hamster.

Hold en Dachshund rett.

For å klekke et mandarin egg.