Home \ dyr
 

Få kjæledyret loppefrit.

 

Loppene kan leve på blodet av pattedyr og fugler. Det er mange typer lopper, og selv om noen kan leve på blodet av forskjellige arter, spiser mange bare på én art. Det er en loppe som mater på mennesker, men du kan bli angrepet av andre arter. Loppene på dyrene dine kan også bruke deg som vert og spre sykdommer og parasitter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bli kvitt loppene med profesjonell hjelp  ,

    
   
 1.            1      Vær forsiktig med loppekjeder. De fleste loppekrager virker ikke, og noen inneholder organofosfater som kan være giftige for kjæledyret ditt. Den eneste kragen som virker og er ufarlig, er en Seresto krage som du får fra veterinæren din.        
 2.  
 3.             2      Spør din veterinær om et spot-on stoff. Disse produktene blir brukt direkte på kjæledyrets hud for raskt å drepe lopper. Mange av disse månedlige medisinene skal brukes forebyggende gjennom året. Husk, et stoff virker ikke nødvendigvis bare fordi det er en spot-on. Du må bruke et produkt mot lopper som også er lisensiert for å drepe dem, det er vist seg å fungere. Hvis du er i tvil, snakk med veterinæren din. Pass på at produktet også er av arten din. Katter kan bli svært syke (eller til og med dø) når de behandles med en loppelasemedisin. Frontline dreper kanin. Vanlige rettsmidler for lopper inkluderer:  
    
  • Permetrin: Mange produkter til hunder inneholder enten bare permetrin eller i kombinasjon med andre midler for effektivt å dræbe lopper i hunder. Det er ikke egnet for alle kjæledyr og kan forårsake helseproblemer hos mennesker og hunder.
  •  
  • Dinotuferan og Pyriproxyfen (kjent som Vectra) brukes til å behandle katter for lopper. Vær forsiktig: Vectra 3D er et produkt for hunder. Vectra 3D inneholder permetrin, som er skadelig for katter.  
  •  
  • Fipronil og (S) -methopren (kjent som Frontline Plus® for katter): Dette produktet dreper loppe larver, egg og voksne lopper. Det dreper også flått og dyrelus.  
  •  
  • Imidakloprid og Pyriproxyfen (kjent som Advantage II®): Dette produktet dreper lopper i alle stadier av livet. Pass på at du ikke kjøper et produkt med tilsvarende navn - Advantix II® - som er for hunder. Den inneholder permetrin, som er skadelig for katter.  
  •  
  • Selamectin (kjent som Revolusjon eller Stronghold): Bruk en gang i måneden. Det dreper også flått, hjerteorm, øremider og gravmider.  
  •  
  • Vær oppmerksom på hvilke kjemikalier du bruker. Produkter som Advantage® fra Bayer inneholder neonicotinoider, som har vist seg å skade miljøet og bidra til, for eksempel, den verdensomspennende døden av bier.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder å få et muntlig middel for loppene hos veterinæren din. Orale produkter fungerer vanligvis raskt og gir ingen rester. De er kun tilgjengelige gjennom veterinæren din, som kan foreslå det beste produktet for deg. Mange av disse månedlige medisinene skal brukes forebyggende gjennom året. Disse medisinene inkluderer:  
    
  • Lufenuron (kjent som Program): Det er tilgjengelig som en tablett, oral suspensjonsvæske eller injeksjon. Gi den til hunden en gang i måneden med maten. Du bør være oppmerksom på at Programmet ikke dreper loppene, men steriliserer dem slik at de ikke kan formere seg. Hvis du har loppinfeksjoner, er det ikke veien å gå, siden du må vente på loppene å dø av alderdom. Den er best brukt i en ren husholdning hvor du bare ikke vil ha en loppe for å starte en familie.  
  •  
  • Nitenpyram (kjent som Capstar®): Det er tilgjengelig som en tablett. Administrer kjæledyret ditt som instruert av veterinæren til å drepe voksen lopper og egg.  
  •  
  • Spinosad (kjent som Comfortis®): Det er tilgjengelig som en tuggetablett som du spiser kjæledyret ditt med en gang i måneden for å drepe lopper.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se om et dyrebarber eller din veterinær kan gi kjæledyret ditt et loppebadekar. Mange veterinærer og frisører tilbyr denne tjenesten. For mindre kjæledyr er det bedre å gå til en veterinær og ikke til et dyr frisør. Et dyrebarber vil sannsynligvis ikke ha fasiliteter for å hjelpe en fugl med lopper. Husk at etter at badet, når dyret er tørt igjen, ikke stoppe lopper fra å hoppe på det igjen.                 
 8.  
             

    2      Dyr bade for å drepe lopper  ,

    
   
 1.             1      Bare bruk vann. Noen loppe og marsvin kan ikke bruke de fleste loppeprodukter. I så fall kan et enkelt bad være ditt eneste alternativ. Hvis du bader kjæledyret ditt i varmt - ikke varmt vann, prøver du å drukne bommen. Dette vil nok ikke drepe eggene, og du må kaste kjæledyret ditt og gjenta badet. 
    
  • Siden loppene løper til hodet og ansiktet på kjæledyret ditt når du våt det, bør du først våt bare nakken og deretter resten. Så du lager en barriere som forhindrer loppene i å komme til ansiktet og Ditt dyrs ører kommer.
  •  
  • Vannet bør være ved romtemperatur eller litt oppvarmet for ikke å sjokkere eller skade kjæledyret ditt.
  •  
  • I et lite dyr må du slutte å bade umiddelbart hvis det ser ut til å være stresset. Dyr som kaniner og marsvin kan dø av hjerteinfarkt forårsaket av angst.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Påfør et badekar med oppvaskmiddel for å drepe loppene. Vaskemiddel kan forårsake tørr og / eller irritert hud, men det kan effektivt drepe lopper. Det er giftig for lopper og kan brukes til å kontrollere infestasjon. Husk å skylle kjæledyret grundig.       
 4.  
 5.             3      Få en loppesjampo. Disse sjampoene er spesielt formulert for å behandle ulike loppeinfiserte dyr. Finn en som er ment for kjæledyret ditt. Sørg for å følge instruksjonene nøye slik at du ikke skader kjæledyret ditt.       
 6.  
 7.             4      Skyll kjæledyret grundig. Skyll alltid kjæledyret ditt riktig. Rester av loppe kan irritere kjæledyrets hud og muligens skade det. Hvis du tar deg tid til å skylle opp vaskevæske, sjampo eller urtemiddel, vil du ikke bare fjerne loppene, men også rester som kan skade kjæledyret ditt.       
 8.  
             

    3      Pulverdyr for å kvitte seg med lopper  ,

    
   
 1.             1      Få et insektdrepende pulver fra veterinæren din. Det finnes mange forskjellige pulver med forskjellige kjemikalier i forskjellige konsentrasjoner spesifikt for visse arter. Det er viktig at du snakker med veterinæren din før du bruker disse produktene for å sikre at det er trygt for kjæledyret ditt. I dag er imidlertid andre midler vanligvis brukt til å bekjempe lopper. En ulempe med pulver er at det kan inhaleres, noe som kan være skadelig for deg eller dyret. Imidlertid er disse pulverene nyttige når et bad ikke er mulig.       
 2.  
 3.             2      Påfør kelgelgur i matkvalitet. Dette kan være et godt alternativ for fugler med lopper. Å gi dine fugler en blanding av diatoméjord og sand kan oppmuntre dem til å rulle inn i den. Husk å ha en maske når du arbeider med diatoméjord. Selv om det er trygt for fugler, kan det irritere folks hud og lunger.        
 4.  
 5.             3      Pass på at produktene du bruker er trygge for kjæledyret ditt. Fordi det er så mange pulver, er ikke alle egnet for hver art. Noen kan skade eller drepe kjæledyret ditt. Hvert dyr reagerer annerledes på forskjellige produkter. Derfor må du spørre veterinæren om de aktive ingrediensene i produktet.       
 6.  
             

    4      kamme dyr for å fjerne lopper  ,

    
   
 1.             1      Få en loppekam eller kam med stramme stenger. Fordi loppene klamrer seg tett på hår og pels, holder eggene seg veldig tett, så du må fjerne dem med en tett kam. Det er kammer spesielt for dette formålet. Sørg for at kammenes tenner har riktig lengde og tykkelse for kjæledyret ditt.       
 2.  
 3.             2      Ha en bøtte med vann klar. Så du kan drukne loppene du fjerner med kammen. Det gjør det også mulig å fukte ditt kjæledyr, slik at du bedre kan kontrollere bevegelsene til loppene. Pass på at vannet er varmt, men ikke varmt.       
 4.  
 5.             3      Kombinér alltid loppene med vekstretningen på kappen eller håret. Arbeid deg fra rot til spiss og hodet til halen. Denne teknikken er spesielt viktig hvis du vil kamma ut lopper. Lopper liker å kle seg til roten. Hvis du ikke kammer hele lengden på håret, kan du forlate noen.        
 6.  
 7.             4      Ta deg tid. Det kan virke kjedelig, men tiden du investerer i å fjerne løpene manuelt, kan lønne seg. Det kan være en svært effektiv måte å kontrollere og løse kjæledyrets loppeproblemer. Ikke skynd deg for mye, ellers tar behandlingen lengre tid.       
 8.  
 9.             5      Gjenta denne prosedyren noen få dager. Kjør kjæledyret ditt etter lopper mer enn en gang. Så du kan lete etter nye lopper og kontrollere tilstanden til huden. Ikke bare se etter lopper, men også for tegn på irritasjon eller skade fra behandling.       
 10.  
 11.             6      Du må være oppmerksom på at loppene bare hopper på dyret for å spise. De bor hovedsakelig i området. Derfor kan det ta svært lang tid å kontrollere en angrep bare ved å kamma.       
 12.  
             

    5      Rengjør alt  ,

    
   
 1.             1      Håndter raskt. Hvor raskt du dreper loppene er viktig for å få problemet under kontroll. Et loppeproblem kan ikke gå ubehandlet. Jo lenger du venter, jo verre blir det, og jo lengre det tar å bli kvitt alle loppene. Å ta vare på et loppeproblem så snart som mulig er avgjørende for å løse dyreproblemet ditt.        
 2.  
 3.             2      Ta vare på miljøet til kjæledyret ditt. Gulvtepper og løpere er de områdene i ditt hjem som mest sannsynlig vil bli påvirket. Se etter et miljøvennlig pulver med et boratderivat som vil behandle dine tepper og forhindre mer loppinfeksjon. Rengjør kurven eller soveplassen. Behandle hvert område kjæledyret ditt er i. For små dyr bør du rengjøre buret eller akvariet og lekene med varmt såpevann. Schmeiß kull som flis eller avis i søpla.       
 4.  
 5.             3      Vakuumøyne eller bruk en damprenser. Siden loppene også kan overleve når de er borte fra verten, må du vakuum regelmessig. Rengjøring med damprenser er også anbefalt da dampen dræper loppene. Du bør gjøre en eller begge gjennom hele behandlingen og etterpå. 
    
  • Å holde alt rent kan bidra til å forhindre loppeangrep. Hvis du gjør det, har loppene ingen tid eller plass til å leve og reprodusere.
  •  
  • Sug deretter støvsugerposen av for å hindre gjeninfeksjon.
  •  
  • Vacuums dreper loppene like godt som kjemiske rettsmidler.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vask vasken. Lopper kan gjemme seg i sengetøy, håndklær og klær. Husk å vaske alt i varmt vann for å drepe loppene og eggene sine. Vask gardiner og puter, som lopper kan gjemme seg der. Soak sengen eller teppet av kjæledyret ditt i varmt, såpevann i 15 minutter. Vask det, skyll det ut og la det tørke eller tørke det av med et håndkle. Så du kan oppløse voksens voksagtige skall slik at de dehydrerer og dør.       
 8.  
 9.             5      Forhindre at kjæledyret ditt hopper på møbler. Hvis kjæledyret ditt har lopper, vil du ikke at det skal spre seg over hele huset. Husk at loppene kan leve i dine møbler i flere måneder og re-infest ditt kjæledyr hvis de får sjansen. Hvis du holder kjæledyret ditt borte fra møbler, kan du kontrollere spredningen av loppene.       
 10.  
 11.             6      Spray gulv og sengetøy med insekt vekst regulator. Forhindrer at loppene utvikler seg, forstyrrer reproduktive syklusen. Disse rettsmidler er en velsignelse hvis du vil kontrollere en tung angrep. Det er best å kjøpe et konsentrat og bland det i henhold til instruksjonene på produktet. 
    
  • Vanligvis må du bruke den minst to ganger - med intervaller på omtrent tre og en halv uke. Det er ofte fordelaktig å sprøyte områdene av huset der kjæledyret ditt bor en gang i måneden i løpet av loppesesongen.
  •  
  • Insektvekstregulatorer er ikke giftige for pattedyr. Derfor er de et godt alternativ for husholdninger der barn eller små dyr lever som hamster.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (15)      
Dyr populær:
Identifiser en dronningbi.

Bygg et forhold med en katt.

Flytt en lat hund.

Behandle Arthriris hos hunder.

Bygg et fuglhus for rødhalset hermetikk.

Fang en ekorn.

Tren din hund uten profesjonell trener.

Hjelpe en hund med epilepsi.

Petting en kanin.

Masse katten din.

Hold hjort ut av hagen.

Stopp ekorn fra å spise fuglefrø.

Hold hunden din på eiendommen uten snor.

Feed guppies.

Bygg og vedlikehold et akvarium.

Frisør en Yorkshire Terrier.

Hold katter unna potteplanter.

Stopp en hund fra å bjeffe folk.

Holding en ferret.

Bor i en flerhemmelig husstand.

Juster en sal.