Home \ dyr
 

Ta en kanin inn.

 

Kaniner er gode kjæledyr, men de kan også bli revet. Hvis en ting rømmer, kan det være vanskelig å ta det lett, men ved hjelp av gjerder eller innhegninger og noen venner kan du gjøre det. Du må kanskje også fange en fanget kanin i det wild at noen har forlatt, da kaniner som er vant til fangenskap, ikke kan overleve alene. Derfor må du kunne skille et kjæledyr fra en vill kanin; Du ville ikke ved et uhell få en vill kanin, da de ikke er gode kjæledyr, og bør være ute.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Finn kaninen og blokk rømningsruter  ,

    
   
 1.            1      Frigjør litt tid. Kaniner er smarte og raske. Faktisk kan kaniner løpe opp til 55 km / t, raskere fra en hjemmekatt. Også deres bakben er designet for å hoppe, noe som betyr at de kan hoppe raskt vekk fra deg. Siden forfedrene til dine hjemlige kaniner ikke var rovdyr, overlevde de ved å løpe bort og gjemme seg godt. Det kan hende du trenger noen timer til å fange en kanin ute, for du vil sannsynligvis trenge mer enn ett forsøk.  
    
  •   Argente Creams , grå og hvite kaniner som deres eiere ofte viser, og English Lops , brune og hvite kaniner med floppy ører, er begge spesielt sjenert, så det kan være vanskeligere å fange.  
  •  
  •   belgiske harer , som bærer sitt navn fordi de ser ut som mørkebrune felthærer, kan også være vanskelig å fange ettersom de er spesielt raske og smarte. Beverens , mellomstore kaniner, Rexes kaniner med flekkeskinn og Lionheads , fluffy brown kaniner, er også smarte.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Samle noen venner. Det er mye lettere å fange en kanin hvis du har flere personer. Med flere mennesker er det lettere å presse kaninen i retning den skal løpe.        
 4.  
 5.             3      Har en boks klar. Du vil være klar når du fanger kaninen. Derfor har noen som står med en boks, slik at du kan sette kaninen inn i det når du fanger den.        
 6.  
 7.             4      Lag et midlertidig gjerde. Den beste måten å fange en kanin på er som en midlertidig gjerde. Jeg håper du allerede har noe for hånden, for eksempel fra en tut. I hovedsak vil du ha noe som er høyt og stort nok til at du kan gjerde i en kanin utenfor. Hvis du endelig omgir kaninen med den, må mer enn én person holde delene ettersom du gjør fektingen tettere rundt kaninen. 
    
  • Du kan bruke trelast og kyllingertråd for å lage innrammede gjerdsstykker. Disse skal være minst 90 cm høye, selv om mange kaniner kan hoppe høyere. Bredden er opp til deg, men du bør vurdere lengden eller bredden på bilen din hvis du vil transportere den. Hold rammene sammen med hengsler.  
  •  
  • Du kan også lage fekting ut av et valghus eller et vilt gjerde.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn kaninen. Hvis du ikke har funnet kaninen ennå, se etter tegn hvor den var. Kanskje du vil se noen Köttel. Du kan også se steder hvor kaninen spiste planter eller gravde små hull. Disse tegnene peker deg i kaninens retning.  
    
  • Noen ganger er det enklest å bare sette seg ned og se på området. Sett ut noen godbiter som din kanin liker og se om den kommer ut.  
  •  
  • Se etter hull i nærheten av gjerder, da dette kan være et tegn på at den har rømt fra hagen.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Barriere rømningsveier. Hvis du er i en hage, er det best å blokkere alle rømningsruter før du prøver å fange den. Lukk porten. Dekk alle hullene du fant på gjerdet med gjerdetråd, så det kommer ikke til å unnslippe.                  
 12.  
             

  Del 2      Ta kaninen trygt inn  ,

    
   
 1.             1      Led kaninen bort fra trafikken. Veier er naturlig farlige for kaniner. Hvis mulig, skyv kaninen bort fra disse områdene, slik at det ikke vil skade. Du kan avlede det vekk fra disse områdene ved å bruke mennesker som en barriere, da de sannsynligvis vil løpe vekk fra dem.        
 2.  
 3.             2      Umzingle kaninen. Se på kaninen for å se hvor den gjemmer seg. Bygg et stort gjerde med tut eller kyllingstrådrammen rundt den. Den enkleste måten å omgir kaninen er når flere personer holder forskjellige deler for å lage en stor gjerde. Hold delene på bakken slik at kaninen ikke kan unnslippe under. Gjør gjerdet mindre ved å ta ut deler mens du holder en tett sirkel, noe som gjør det lettere å fange kaninen. Bare vær sikker på at det er ingen steder å unnslippe.        
 4.  
 5.             3      Plukk opp kaninen. Hvis fektingen er liten nok, bør du kunne hente kaninen forsiktig. Det er lettest å klatre til en kanin i fekting. Hvis du plukker opp kaninen, må du sørge for at du støtter strupen din, og om mulig press føttene mot kroppen din.  
    
  • Sikre bena dine ved å plassere armen rundt kroppen og deretter rundt på undersiden av kaninen. Sett den andre armen i den andre retningen rundt kroppen og fest skuldrene.  
  •  
  • Den beste måten å fange kaninen på er å gå ned til bakken. Snakk med ham stille og se om det kommer til deg. Det føles mindre truet av deg når du er mer i din høyde.  
  •  
  • Hvis dette ikke virker, trenger du kanskje mer enn en person til å kjøre den inn i et hjørne. Ta det opp fra stående stilling.
  •  
  • Ta aldri opp en kanin ved ørene. Du vil såre ham og skremme den.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett den i esken. Når du har tatt den, legg den i boksen for enkel transport. Selv om du bare tar det hjem, er det lettest å transportere det trygt i en boks fordi det kan hoppe ut av armene dine. Ta kassen med deg inn i gjerdet, slik at du ikke løper risikoen for at den vil avta igjen.        
 8.  
 9.             5      Ringe inn eksperter. Hvis du ikke kan fange din kanin, ring Animal Control. Hvis de ikke er for opptatt, kan dyrefangerne være villige til å hjelpe deg. De har garn som forenkler ting, og de vet hvordan de skal bruke nettene til å fange kaninen din.  
    
  • Fange en kanin med et nett er faktisk ganske vanskelig. Hvis du ikke er trent til å fange dyr som dette, er det lite sannsynlig at du vil.  
  •  
  • Men hvis du kan snike seg på kaninen, kan du kanskje kaste et nett over det. Avhengig av hvor nær du er til kaninen, kan et badehåndkle eller et ark være en nyttig hjelp. Prøv å drive kaninen inn i hjørnet slik at den ikke kan trekke seg tilbake, og deretter kaste håndkleet over kaninen. Ta det opp i håndkleet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ikke prøv å fange kaninen uten gjerde. De fleste kaniner, selv stoler på dem, løper før du kan fange dem. Fordi de er så fort, kan de unnslippe før du selv kommer i nærheten av dem, eller de løper bort når du kommer til dem etter at du har kjært dem.  
    
  • De lærer også og er enda shyer neste gang du hjørner dem.  
  •  
  • Du kan klemme deg inn i stramme steder, slik at du ikke kan følge dem.  
  •  
  • Du kan imidlertid lure kaninen til å tro at du har et gjerde ved å holde et håndkle på siden som berører gulvet. Du kan deretter kaste kaninen i et hjørne og kaste håndkleet over det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ikke bruk levende feller. Livsfeller kan fange en kanin, men kaniner kan lure dem. Vær også oppmerksom på fellen som andre dyr kan drepe kaniner som er fanget.  
    
  • Hvis du velger en levende felle, prøv en med en åpning på begge sider, noe som øker sannsynligheten for at kaninen vil gå inn.  
  •  
  • Sørg også for at du gir din kanin en godbit som Tiltrekk bananer eller gulrøtter.  
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      En tamme kanin gjenkjenner  ,

    
   
 1.             1      Se på floppy ører. Ikke alle husholdninger har floppyører, men alle kaniner med floppy ører er tamme kaniner. Med floppy ører, henger ørene ned (som en bassett) i stedet for å peke bakover eller oppover.        
 2.  
 3.             2      Estimere vekten. Vildkaniner er vanligvis mindre enn innenlandske kaniner. Vilda kaniner veier to til fire pounds. Hvis du tror kaninen er større, er det mer sannsynlig å være en innenlandsk kanin.        
 4.  
 5.             3      Kontroller fargene. Vilda kaniner har alle Aguti flekken. Dette betyr at de har et lag med variert grå og brun. Tama kaniner har noen ganger denne fargen, men i motsetning til deres fulle kusiner, er de vanligvis lettere på magen. De er også tilgjengelige i en rekke andre farger, inkludert sølv, palomino, mørkbrun og lysebrun, og kan til og med ha markeringer på beina (ofte mørke) eller skuldre (ofte hvite) og flekker (avhengig av rasen) ,        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på sosial atferd. Vilda kaniner er redd for deg og sannsynligvis kjører så snart de ser deg. Innfødte kaniner kan være mer sosialt. De kan til og med komme og kreve oppmerksomhet.        
 8.  
 9.             5      Se på hodeformen. Innfødte kaniner har en mer kuppet panne. Ansiktet til ville kaniner, derimot, er mer trekantet. Vilda kaniner har også tynne ører, noe som betyr at du nesten kan se gjennom tipsene.        
 10.  
           Les mer... (34)      
Dyr populær:
Så du kan bli en god dyresitter.

Flytt nyfødte kattunger.

Hjelp en katt med epileptiske anfall.

Gi en baby skilpadde.

Lag clicker trening med en katt.

Rengjøre en dachshund.

Behandle en brannmørtelbit.

Bli kvitt cockroaches.

Lag hamstere slik at de ikke lenger gnager på buret.

Behandle steriliseringsrelatert kvinnelig inkontinens.

Forhindre at hunden blir lei.

Gjør en kattunge føler hjemme.

Ta av en hest.

Forbered hundemat.

Toggrense Collies.

Ha det gøy med hamsteren din.

Å tiltrekke sangfugler til hagen din.

Bli kvitt fluer.

Bremse en katt som spiser for fort.

Ta en katt uten transportboks til veterinæren.

Sett opp et akvarium for en slåssfisk.