Home \ dyr
 

Gi et navn til en hund.

 

Enten du vedtar en forsvunnet hund eller finner ut at hundens navn bare ikke passer med ham, må du gi hunden et nytt navn. Selv om du ikke engang har klart å lære hunden så mye som å "sitte", forklarer denne artikkelen hvordan du raskt og enkelt kan gi hunden et nytt navn.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær sikker på at det er greit å gi nytt navn til hunden din. Selv om hunden din først kan forveksles, lærer hun hundene nye navn raskt. I tillegg anbefaler mange eksperter å endre navnet på en forlatt eller muligens misbrukt hund, da en hund som har opplevd et slikt traume, kan knytte navnet sitt med straff og smerte. Husk at det ikke er grunn til å være skyldig ved å omdøpe hunden din, med mindre den forrige eieren har spesifikt bedt om at navnet ikke endres.       
 2.  
 3.             2      Velg et navn. Før du blir vant til hundens nye navn, må du velge en. Les denne artikkelen for råd. Vær forsiktig med "midlertidige" kallenavn til du velger et ekte navn, da du lett kan bli vant til å ringe hunden din, noe som gjør det vanskeligere å gi det et nytt navn.  
    
  • Før du starter treningen, sørg for at alle er enige om navnet (og vet at navnet vil bli endret). Det kan være veldig forvirrende for en hund hvis det heter flere navn!
  •  
  • Hvis du kjenner hundens tidligere navn, bør du vurdere å velge et lignende navn for å hjelpe hunden til å lære sitt nye navn bedre. Navnene kan være f.eks. rim eller starte med samme lyd.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få godbitene. Ligner på å trene kommandoen "Kom", din hund bør lære å knytte sitt nye navn med belønninger og oppmerksomhet! Gi alle i husholdningen et par godbiter for posene og be dem om å ringe hunden fra tid til annen med sitt nye navn og gi ham en belønning.  
    
  • Du bør aldri bruke hundens navn i en irritert eller sint stemme: hunden din skal lære å knytte sitt nye navn med godteri og oppmerksomhet, ikke straff og ulykkelighet. Pass på at alle i husholdningen vet dette.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fordel treningsøktene hele dagen. Siden hundene har en kort oppmerksomhetsspenning og lett kjeder seg, ikke prøv å lære hunden deres nye navn i en times lang økt. I stedet, unn deg fem minutters treningsøkter i løpet av dagen. Hele familien og hunden skal gå inn i et rom eller i hagen og trene hundens anrop med det nye navnet (og deretter gi hunden en godbit og stor oppmerksomhet!). Din hund vil raskt lære at hans nye navn betyr at han bør fokusere på den som ringer.        
 8.  
 9.             5      Ikke bli fristet til å ringe hunden din med sitt gamle navn. Selv om du bare vil at hunden skal passe på eller det gamle navnet slipper ut av deg, forvirrer det bare hunden din. Hvis du fortsatt er i kontakt med den gamle eieren av hunden (for eksempel hvis du fikk hunden fra et familiemedlem), spør han om å bruke hundens nye navn.        
 10.  
 11.             6      Være vedholdende. Selv om det kan ta en stund for hunden din å lære sitt nye navn (spesielt hvis det ikke er det lyseste), vil hunden din snart rive gjennom parken og kalle sitt nye navn, hvis du ofte heter ham og hjelpe hunden din til å forbinde belønninger og oppmerksomhet!                  
 12.  
             

Hva du trenger .

                     
Dyr populær:
Sjekk om hunden din er sunn og fornøyd.

Forbered hunden din for babyens ankomst.

Bestem kjønn av en kanin.

Fletting av hestenes hale.

Børste en kattens tenner.

Holder flere katter.

Petting en hund.

Gi en halv parade.

Bestem kjønn av en samesisk kampfisk.

Holder en amerikansk tre frosk.

Lag naturlige loppe og tikremidler fra eplecidereddike.

Spille med marsvin.

Deworming a dog.

Fangstmol.

Ta vare på en løk.

Eliminere loppeinfestasjonen i hjemmet ditt.

Kjøp en pindsvin.

Anerkjenn en infestasjon ved sengebug.

Slik blir katten din kjent og elsket deg.

En grisegødning.

Skjære en hest.