Home \ dyr
 

Overlev et ulvangrep.

 

Wolver er farlige, kraftige rovdyr. De viser vanligvis ikke aggresjon mot mennesker, men det har aldri vært vondt å være forberedt på det verste, bør du noen gang finne deg selv i en ulvs område. Hvis du blir angrepet av en ulv, bør du ikke løpe bort. I stedet, hold øyekontakt, prøv å gjøre deg selv høy og gjør høye, skremmende lyder. Prøv å nå et trygt sted så fort du kan.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Unngå et angrep  ,

    
   
 1.            1      Unngå områder hvor ulver er blitt oppdaget. Unngå å bli oppdaget av ulver. Hvis du ser en ulv før han ser deg, kan du forsøke å ta deg av med deg. Hold deg våken. Husk alltid: Hvor en ulv er, er det sannsynligvis flere ulver i nærheten. Wolver er noen ganger alene, men jakter vanligvis i en pakke.        
 2.  
 3.             2      Hvis ulven oppdager deg, bør du sakte pensjonere. Hold alltid øyekontakt og aldri slå ryggen på ham. Hvis du vil flykte, bør du alltid prøve å få ulven foran deg. Hvis ulven er i ryggen, kan dens rovdyrinstinkter sette seg inn. Trekk langsomt tilbake og hold øye med pakken.       
 4.  
 5.             3      Ikke løpe bort. Wolver er raskere enn deg, spesielt når du er ute i skogen. I tillegg vil ulven behandle deg som byttedyr hvis du løper bort fra det. Hvis ulvene ikke har hjemsøkt deg ennå, er det sjansene for at de vil gjøre det hvis du flyr fra dem.                 
 6.  
            

  Del 2      Svar på et angrep  ,

    
   
 1.             1      Vær aggressiv og høy når ulven nærmer deg deg. Ta et skritt mot Ulven, gjør høye lyder, skrik og klapp. Bare dra sakte tilbake. Hold oppførsel aggressivt og lag lyder. Hold øyekontakt med ulven og ikke slå ryggen på ham.  
    
  • Ikke prøv å kjempe mot ulvene med mindre du har absolutt ingen valg. Ulvene er sterke og klare, med en sterk kjeve og et morderinstinkt. Du kan være i stand til å avverge en eneste ulv, men test aldri sjansene dine mot en pakke.  
  •  
  • Ta dypt pust og prøv å bli rolig. Wolver kan lukte din frykt. Hvis du er i panikk, risikerer du å bli frossen eller løpe bort. Dette vil få deg til å miste din evne til å kjempe og overleve.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forsvar deg selv. Hvis ulven angriper, må du forsøke å slå den av med pinner, bergarter, bjørnsprøyte (en pepperspray mot bjørner), et trykkluftshorn eller annet våpen du kan finne. Se deg om etter en enkel posisjon for å forsvare deg selv. med ryggen mot et tre eller en stor stein. Du bør ikke la ulvene komme bak deg. 
    
  • Ikke prøv å "slå sammen med omgivelsene" eller krølle opp i et foster. Det vil ikke stoppe ulven fra å drepe deg. I de fleste tilfeller vil en angripende ulv bare trekke seg tilbake hvis du skremmer ham og utgjør en større risiko enn han er villig til å ta.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg våken. Hvis du klarte å kjøre bort ulven, bør du gå tilbake til sikkerhet raskt og rolig. Klatre på et tre, en stein eller et annet høyt landskap. Hvis det er mulig, prøv å komme inn i en bil eller bygning.  
    
  • Du kan fortsatt ikke slappe av. Ulven kan fortsatt snike seg rundt på leirplassen og vente på en annen mulighet. Hvis en ulv er spesielt sulten, kan han angripe igjen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg sammen. Hvis du er i en gruppe som er angrepet av ulv, bør du sørge for at barn og skadede er midt i deg. Når ulver angriper et dyr av byttedyr, prøver de alltid å sette de svakeste medlemmene: de unge, gamle og syke dyrene. Uansett hva du gjør, ikke del opp. Pass på at en person ser i alle retninger, slik at ulvene ikke kan flankere deg. 
    
  • Wolves forsøker alltid å finne det svakeste medlemmet av en byttegruppe. De ser alle på deg som byttedyr. Barn er det mest sannsynlige målet da de er de minste og svakeste blant dere. Når ulver angriper mennesker, angriper de barn i et overveldende flertall tilfeller.  
  •  
  • Hvordan jagter polar ulv Muskusker. De ser på besetningen fra avstand og venter på at en voksen okse ikke tar hensyn og gjør flanken sårbar. Deretter invaderer de flokken og griper de svakere oksene inne i flokken.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold øye med hunden din. Hvis du vandrer med hunden din gjennom et ulvområde, bør du alltid holde det i sikte. Samle arven hans, sørg for at han forblir rolig og prøver å stoppe ham fra å gå hvor som helst. Alle disse handlingene tiltrekker ulver, og de vil behandle deg og din hund som inntrengere. Både ulv og hunder bruker urin og rester - foruten å skrape sine poter og vekk i lukter - for å markere deres territorium. Ullene kan angripe hunden din hvis de føler at de invaderer sitt territorium.        
 10.  
             

  Del 3      Camping  ,

    
   
 1.             1      Lag et bål. Når ulv sniker seg rundt på leirplassen, bør du tette en kraftig ild for å stoppe dem. Bruk grønne blader og fuktig tre for å skape så mye røyk som mulig. Hvis du har noen smolende embers, dryss dem i nærheten av et tre eller mellom trær. Sett juice eller harpiks på grenene og lys dem. Prøv å lede røyken mot ulvene. 
    
  • Wolver liker ikke røyk og brann fordi det betyr fare for dem. Hvis ulvspakken har valper akkurat nå (som er spesielt sannsynlig om våren når valpene blir født), kan brannen til og med kjøre pakken ut av sine burrows hvis mor mistenker en trussel mot valpene sine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bygg en rampart. Bruk grener, steiner, skarpe pinner og andre faste gjenstander for å bygge en defensiv barriere rundt leiren din. Hvis det gjøres bra, kan det forhindre ulvene i å komme inn - men ikke glem at de fortsatt kan lukte og høre deg.       
 4.  
 5.             3      Lag mye støy. Hylende ulver for å markere deres territorium, og de kunne forstå lydene som et krav på ditt territorium. Når du er i en gruppe, syng og skrik sammen. Vær så høy og vill som du kan. 
    
  • Men unngå å imitere ulven hylle. Det kan tiltrekke seg ulvene. Enlig ulv hyler for å kommunisere sin posisjon til andre medlemmer av sin pakke. Det har blitt vist at ulvene ofte kommer til å løpe når folk etterligner deres hylende.  
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (4)      
Dyr populær:
Spenning kattunge.

Tilfør en larve.

Melking geiter for hånd.

Hold hunden din ute av hagen.

Børste hundens ører.

Nøytraliser lukten av hundens urin.

Feed en kanin.

Tilfør en bokseskildpadde.

Masser en hund.

Få en valp for å slutte å grave.

Ta vare på engelsk bulldog valper.

Få katten din til å like deg.

Utfør en fullstendig blodtransfusjon i hester.

Overlev møtet med en krokodille eller alligator.

Bestem alderen på en kattunge.

Bli kvitt fruktfluer.

Jakt etter en coyote.

Egg fra viltfugler luker.

Kjøp en Golden Retriever valp.

Plukker opp en kanari.

Gi en halv parade.