Home \ dyr
 Fant

flaggermus.

 

Du fant en ung flaggermus, hva nå?

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      I juni faller unge flaggermus jevnlig ut av sine kvartaler. Kattunger er først og fremst nakne og blinde og helt hjelpeløse. Batmødre er imidlertid veldig omsorgsfulle og ser etter deres unge å gjenoppta. Å heve baby flaggermus er svært vanskelig, og det er best for alle om moren tar seg av de unge. Sjansen for overlevelse av håndbårne babybatterier er svært lav og ingenting er kjent om hvordan de kan takle etter "utgivelsen". Bat gutt lærer av hennes mor de vitale ting.        
 2.  
 3.   2      Hvis du finner en ung flaggermus, bør den i det minste være vannet. Bedre er hvalpeavle melk fra dyrebutikken. Ikke bruk kumelk, kattemelk eller annen melk! Disse tolererer ikke flaggermusene. Vennligst ikke mate insekter.     
 4.  
 5.   3      Siden moren ser etter gutten, bør den plasseres i en stor plastbøtte om kvelden på stedet. Et håndkle og en varmtvannsflaske skal plasseres i karet. Ikke la varmtvannsflasken være for varmt, ca 40 ° C. Et stort plastrør er viktig, slik at de unge ikke kan krype ut og moren kan starte igjen etter landing. Karet må da plasseres kattesikkert på et bord. Gutten vil snart begynne å ringe til moren. I skumring skal moren fly for å hente sin unger. Dette fungerer veldig bra for det meste. Pickupen kan også observeres fra en avstand. Vennligst bruk ikke lysemittere og unngå lyder for ikke å kjøre moren bort.  
    
  • Hvis gutten ikke har blitt tatt opp om morgenen, bør dette gjentas neste kveld. Selvfølgelig kan det skje at moren ikke kommer tilbake. Men det er definitivt bedre å prøve dette enn å reise opp gutten umiddelbart.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Babybatterier leveres med melk av moren. Dessverre har vi ikke noe kulemelk tilgjengelig. For heving av flaggermus bør babyer derfor brukes hval Auffuchtmilch. De er tilgjengelige hos dyrebutikken og dyrlægen. Guttene må varmes opp, helst med en hånd varm varmtvannflaske og omtrent hver 3. time får litt melk. Bland dem friske og mate babyene med en pipette. Hvis de unge er større og har strøk, må maten byttes til insekter. For å gjøre dette, blir måltidsormene tatt. Vennligst klem det ut og bland først innvendig med hvalpemelk og mate den alene etter noen dager. Senere kan hele måltidsmaskene bli matet.     
 8.  
 9.   5      Et annet problem er å lære å fly. Flying er medfødt til flaggermusene, de må bare øve det. For dette formål må det praktiseres daglig med dyret om kvelden flyr. Bare ta det med hånden og la gutten fly. For dette formålet bør en plass så tom som mulig tas. Bats liker å gjemme seg bak skap og andre møbler. Så vær oppmerksom her.     
 10.  
 11.   6      Den vanlige utviklingen av flaggermusene tar ca 4 uker å fly. Etter ca 6 uker dyrene dyrkes fullt.     
 12.  
 13.   7      Hvis flaggermusen er god på å fly, bør den stå tom på stedet om kvelden. Selvfølgelig, hvis du har noen spørsmål, hjelper våre kontakter deg.               
 14.  
        
Dyr populær:
Utryddet arter hjelp.

Registrering av hundebygging.

Samle en urinprøve fra en hann.

Utdanne katter.

Udelbar rase.

Behandle øyeinfeksjon hos en hund.

Slå ut og ta grilling innendørs og utendørs.

Forenkle kattens puste.

Unngå en bjørn.

Fjern utslipp fra hundens øyne.

Bli kvitt uønskede bier.

Forhindre mangel hos hunder.

En katt syntes å ha sitt knuste ben.

Tilfør en bokseskildpadde.

Fjern burk fra hundens kappe.

Hvordan bestemme kjønn av en kylling.

Undervise en hund til å tisse utenfor.

Legg katten din på en diett.

Legg en krage på en katt.

Få katten din til å tåle et bad.

Bygg et saltvannsakvarium.