Home \ dyr
 

Lag din marsvin.

 

Går din marsvin hele tiden? Skyller det når du slår det? Bruker den hele dagen i huset hans? Dette vil ikke lenger være tilfelle hvis du fortsetter å lese og finne ut hvordan du enkelt kan endre denne oppførselen. Marsvinet ditt vil skifte til motsatt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Første ting først! Hvis du kjøper marsvinet ditt, må det først bli vant til det nye miljøet. Hvis dette ikke er tilfelle, vil marsvinet flykte til sitt lille hus hvis du vil leke med ham eller håndtere ham.       
 2.  
 3.             2      Når marsvin blir vant til det nye miljøet (dette kan ta noen dager eller bare timer), bør du belønne det med en godbit. Gi ham litt frukt eller grønnsaker som har blitt lagret ved romtemperatur for å forhindre at marsvinet ødelegger magen. La marsvinen lukte delikatessen langt unna og vær tålmodig. Hans nysgjerrighet vil til slutt vinne, og det kommer til deg, ta godbit fra hånden og knus på den.  
    
  • Hvis det ikke begynner å spise fra hånden, må du sørge for at marsvinet først blir vant til din nærvær mens du spiser.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Det anbefales at du bruker mye tid med marsvinen til å bli vant til det. Ikke bekymre deg hvis marsvinet ikke vil ta behandlingen ut av hendene, da den bare følger hans instinkter. Marsvin gjør det!        
 6.  
 7.             4      Når marsvinet ditt blir vant til lukten, gni forsiktig på ryggen. Kjør aldri kjæledyret ditt for hardt. Hvis du trykker det for hardt, kan det være skremmende og det føles ikke godt med deg. Kjør det forsiktig til det stopper strekk når du prøver å berøre det på baksiden.        
 8.  
 9.             5      Ta marsvin på armen. Slip hånden under marsvinens mage og løft den opp ved å støtte den foran og bak. Sett det på fanget ditt og ta det forsiktig. Forsøk å få marsvin sovne. Du trenger ikke å bekymre deg for at det kan bite deg; Dette skjer vanligvis bare når du holder en godbit i hånden din.        
 10.  
 11.             6      Når du har mestret det, gi deg tid til å bli vant til å plukke den opp og sette den på fanget ditt. Hvis du vil, kan du også prøve å holde den på ribbeinburet. Så lenge det føles bra, vil han ikke tankene.        
 12.  
 13.   7      Snakk med marsvinet ditt. Gå til rommet med buret hver dag i noen timer og snakk med marsvinet ditt. Du kan snakke med enten en venn, foreldrene dine eller marsvinet ditt. Det viktigste er at det blir vant til stemmen din. Prøv å ta den ut av buret og snakke med det. Hvis det ikke reagerer på stemmen din, prøv det hver dag til det endelig reagerer på deg.               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Ta vare på hesten din om vinteren.

Gjenkjenne når hamsteren er gravid.

Lag et fuglkage slør.

Smak din parkett (eller annen fugl).

Tamme villkatter eller kattunger.

Tren din slåssfisk.

Behandle en hund som har spist sjokolade.

Gjør godbiter til marsvinet ditt.

Din hund Gi det en rop! undervise.

Ta vare på en blind katt.

Hold guppies sunn.

Bading en britisk korthårskatt.

Utfør en fullstendig blodtransfusjon i hester.

Ekorn ut av loftet.

Bestem kjønn av en grønn anole.

Hold bjørnene unna.

Mannlige og kvinnelige guppies gjenkjenner.

Bære en babyekorn.

Gjør vennene med en kjedelig katt.

Sett opp et akvariet skilpaddsvennlig.

Å gjenkjenne en brun enke.