Home \ dyr
 

Slutt en hundekamp.

 

Når hunder fumler og biter hverandre, er det vanligvis på en leken måte. Noen ganger blir spillet imidlertid ute av hånd, og det kommer til en ekte hundekamp. Hvis det ikke finnes noe dyr i nærheten av å gi opp, er det viktig å gripe inn før en av de firebente vennene er skadet. Følg disse tipsene for å fullføre kampen med en trygg hånd.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forskjellen mellom spill og kamp  ,

    
   
 1.            1      Vend deg til hundens lekne bevegelser. Se på ham håndtere andre hunder. Er han bjeffer eller snapper? Hvor sparsom kommer han vanligvis i spillet? Hvis du kjenner din hund, hans karakter og hans bevegelser godt, blir det lettere å vite når det kommer til en kamp.       
 2.  
 3.             2      Se på hundens kropp. Når hunder spiller, lyder det ofte som en kamp. De firebenede vennene griller da, griper den andre kjeve og biter hverandres hals. Hvis du ikke er vant til dette synet, kan du enkelt tenke at dette er en ekte hundekamp. Hvis du ser avslappet og avslappet og venter halen din, spiller du sannsynligvis bare. Men hvis kroppen stivner, kan det være en ekte kamp. Halen ligger vanligvis mellom bakbenene.        
 4.  
 5.             3      Prøv å se om begge hundene har lignende interesser. Noen ganger har du lyst til å spille spill, men andre har ikke lyst til å spille. I så fall bør du stoppe tvisten, selv om hunden din ikke forfølger voldelige intensjoner. Vær derfor oppmerksom på oppførselen til alle hundene som er involvert i møtet.  
    
  • Noen ganger kan spillet bli for voldsomt, selv om begge hundene liker det. For eksempel kan en stor hund forårsake skader på en liten hund ved et uhell.
  •  
  • Å besøke en hundepark hvor hunden din kan møte likesinnede hunder, er en fin måte å unngå å slåss på. Her kan dyret frigjøre sitt lekinstinkt og finne "venner" med samme interesser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Suspend spillet fra eskalering. Hvis det ser ut til at hunden din blir slått over, selv om ingen kamp ennå har begynt, ta nytte av øyeblikket og ring din firbente venn tilbake til deg for å hindre muligheten for skade. Hold båndet klart for å veilede hunden din ut av den potensielle kampsonen.  
    
  • Hvis hunden din ikke hører og du føler deg trygg, kan du gå og ta ham med kragen for å lede ham ut av "arenaen".
  •  
  • Også med en godbit kan du lokke hunden til deg.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Fullfør en hundekamp  ,

    
   
 1.             1      Du bør ikke ta tak i hunden ved kragen og trekke den bort fra kampen. Det kan være din første impuls, men hvis to hunder kjemper alvorlig, kan det være veldig farlig for deg å bare legge hendene i mellom. Hunden kan da instinktivt bite, men ellers kan han ikke være aggressiv i det hele tatt. Hvis to stivne hundelegemer skiter på hverandre, bør du ikke risikere tap av hånden og bare gripe inn. Det er bedre måter.        
 2.  
 3.             2      Sprøyt dem av. Den enkleste måten å stoppe en hundekamp er å dumpe en bøtte over de to dyrene eller spray den med en hageslange. Kampinstinktet knuses straks, og begge hundene vil glemme aggresjonen mot den andre på stedet. I de fleste tilfeller vil hundene bli våte, men sammenblandet for å skille.        
 4.  
 5.             3      Start det med høy lyd. Hit to Mettal-elementer i nærheten av hodet mot hverandre for å produsere høy lyd. Hvis du ikke har varer av denne typen på lager, kan du bare klappe hendene høyt eller skrike. Skremsel av støyende lyder fungerer akkurat som vannslangen. Hundene vil glemme hvorfor eller at de har skjedd med hverandre og går sin egen vei.        
 6.  
 7.             4      Bruk en barriere for å bryte hundene fra hverandre. Finn noe du kan ta med mellom kampdyrene. Det ville være et stykke papp, en stor gren eller en søppelkasse. Alle disse tingene kan brukes til å skille hundene uten å sette egne hender eller armer i fare.        
 8.  
 9.             5      Kast et teppe over hundene. Noen hundene slutter å kjempe når de ikke lenger kan se hverandre. Hvis du har et teppe, tarpe eller annet ugjennomsiktig materiale på hånden, kan du kaste det over dyrene og berolige dem.        
 10.  
 11.             6      Separer hundene med en partner. Hvis ingen av metodene ovenfor virker, bør du få hundene fra hverandre med en annen voksen. Hver av dere bør nærme seg en hund bakfra. Dette er langt tryggere enn å prøve ting alene. Så du bør fortsette:  
    
  • Hvis du har på deg bukser og lukkede sko, kan du prøve å skyve hundene fra hverandre med bena. Din hjelper og du bør endelig være mellom de to hundene for å unngå videre kontakt.
  •  
  • Hvis du er litt scantier rundt bunnen, kan du bruke hendene til å hente hundene. Du bør begge nærme en av hundene bakfra. Ta tak i hundene ved lårene på bakbenet. Løft ryggene slik at hver av hundene er i en slags trillebårposisjon. Dette vil skyve frontdelene nedover. Deretter trekk hundene vekk fra hverandre og skru dem rundt for å møte de motsatte retningene.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold hundene fra hverandre. De kan begynne å kjempe igjen når de ser tilbake. Derfor legg hunden din i en bil så fort som mulig eller bak en lukket dør.        
 14.  
             

  Del 3      Hold hundene borte fra å kjempe  ,

    
   
 1.             1      Støt ikke konkurranse mellom hunder. Kjære firbente venner kan oppføre seg veldig territorielt når det gjelder mat og leker. Noen arter er mer utsatt for denne oppførselen enn andre. Du bør derfor vite den unike personligheten til hunden din nøyaktig. Med dette kan du passe på at det knapt kommer til å kjempe for din firbente venn.  
    
  • Behandler, mat og leker bør stues på et trygt sted dersom hunden din bare sosialiserer med andre hunder.
  •  
  • Flere hunder skal mates i separate rom hvis maten er for alvorlig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lær hunden din anstendig spillet med andre. Hvis du tar med hunden din fra oppdretteren eller huslyet til deg, er det ditt ansvar å lære ham ikke å angripe andre hunder. God oppførsel bør belønnes. Hvis hunden din viser merkbar voldelig oppførsel når du spiller med andre hunder, er det best å holde dyret ute av spillet til det roer seg ned.        
 4.  
 5.             3      Lær hundens lydighet. Hvis hunden din lytter godt til dine kommandoer, kan du enkelt skille den fra andre "høner". Start med "come" og "seat". Øv deg jevnlig og start i ung alder. Fremfor alt, utfør kommandoene i nærvær av andre hunder.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

              
Dyr populær:
Lag piller.

Ta vare på en tispe etter valpen sin.

Forhindre at hundene gjør sin virksomhet i hagen din.

Gjenkjenne en snedig edderkopp.

Diagnostisering av respiratoriske problemer i franske bulldogger.

Behandling av hvite flekksykdommer i tropisk ornamental fisk.

Tren en Doberman.

Eliminere lukten av hundens urin.

Bygg en aviary.

Tren kanarien din.

Ta vare på en tarantula.

Fuglekikking.

Å holde en enkelt kanari.

Lær en hund å smile.

Klekkgåsegg.

Forhindre en hund fra oppkast.

Berolig en kanin.

Behave nær en coyote.

Utilfreds med en hund som hyler.

Anerkjenn når hunden din er syk.