Home \ dyr
 

Sykling med hunden din.

 

Hunder er svært aktive dyr som trenger mye trening for å opprettholde optimal helse. Behovene varierer med rasen, men dette kan ta opptil to timer trening per dag, inkludert 30 minutters kraftig aktivitet. Hvis du liker sykling og har problemer med å finne en aktivitet som vil pumpe hundens hjerte, kan det være en mulighet for sykling. Men vær sikker på å ri hundens sykkel; Dette krever betydelig forberedelse.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered deg og hunden din  ,

    
   
 1.            1      Gå til veterinæren. Av sikkerhetshensyn vil du først vite at hunden din er egnet nok til å sykle. Spør din veterinær om hunden har ubehag som kan forverres av en så anstrengende øvelse. Du vil også se at hunden din har en rase for hvem dette ville være en passende måte å bevege seg på, og at han er i god nok form. Hvis ikke, start med lengre og mer regelmessige turer.  
    
  • Det er på ingen måte en trygg aktivitet for hunder under 25 pund eller under ett år gammel.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Utstyr deg selv. Det første trinnet i å sikre hundens sikkerhet under sykling er å sikre din egen sikkerhet. Du trenger hjelm og noe for å sikre at du er synlig for motoriserte trafikanter, inkludert lyse sykkelutstyr og reflektor på sykkelen din. Du bør ta vann til deg og din hund. I nødstilfelle er det nødvendig med ekstra utstyr. 
    
  • I nødstilfeller bør du ha en mobiltelefon med deg, samt penger, pass, erstatningsrør og sykkelpumpe.
  •  
  • Selv om det ikke kommer som en overraskelse at du vil sykkel, må du også vurdere hvilken type sykkel du trenger. Dette er en aktivitet som er best gjort vekk fra veien, så det er viktig å ha en passende sykkel. En hybrid sykkel er best for kjøring på en sti; For vanskelig terreng vil du sannsynligvis ha en terrengsykling.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Utstyr hunden din. Noen prøver å holde båndet i hendene mens hunden kjører ved siden av dem. Dette er ekstremt usikkert. For å kjøre trygt, trenger du spesielt utstyr for å sikre at hunden din ikke blir forvrengt av snor rundt nakken, trukket under rattet eller tatt av et motgående kjøretøy. Heldigvis er det nødvendige utstyret nå masseprodusert og er allment tilgjengelig for alle som ønsker å investere tid og penger for å holde hunden trygg. 
    
  • Den første vurderingen bør være å få hunden din sikkert festet til sykkelen din. For dette trenger du en sele som - i motsetning til snor - utøver ikke bare trykket utelukkende på hundens hals. Hvis mulig, skal selen være polstret og ikke så lang at hunden din kan gå langt foran deg. I tillegg bør du kjøpe en bånd med en stang, som selen er festet til rammen på hjulet. Dette holder hunden vekk fra sykkelen din og forhindrer at hunden trekker på styret slik at du kan miste balansen.
  •  
  • Neste, vurder synligheten til hunden din. Tenk på å kjøpe en reflekterende veske og / eller krage med et innebygd blinkende lys.  
  •  
  • Det er også noen kjøp du bør vurdere om flyttingen blir for mye for hunden din. En flaske vann til hunden din står høyt på listen. Men du bør også tenke på en hundetrailer der du kan trekke hunden din når han blir for trett til å løpe. Du kan kjøpe kjølevester hvis du er bekymret for at hunden din er overopphetet.  
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Trene hunden din for å kjøre ved siden av deg  ,

    
   
 1.             1      Forsikre deg om en positiv tilknytning til sykkelen. Start innsiden. Legg hjulet på bakken for at hunden skal utforske. Ring ham til deg. Utforsk sykkelen med hunden, gi den en godbit og om mulig sette den på sykkelen. Begynn å sykle og oppmuntre hunden til å følge deg.  
    
  • Din oppførsel er viktig for å etablere hjulet som et morsomt leketøy til hunden. Lov og pet hunden din for å skape en positiv forening.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta sykkelen en tur. Gjenta den siste øvelsen på en tur utenfor med bånd. Begynn å ta hunden din på stadig lengre turer. Pass på at hunden ikke blir fanget i distraksjoner og blir vant til bevegelsen på sykkelen. Jogge av og til eller gjøre en kort sprint for å bli vant til et raskere tempo ved siden av sykkelen.        
 4.  
 5.             3      Lær din hunds viktige kommandoer. Din hund bør lære kommandoer som "slow", "stop", "turn" og "leave" å samarbeide på en sykkeltur. Gi hunden din godbit ved å følge disse kommandoene vellykket. 
    
  • Hvis du lærer hunden dine disse kommandoene, er det viktig å bruke dine egne unike setninger. Hunden din vil høre "sakte" og "stoppe" ofte hvis du ikke sykler og dette vil forvirre ham. Ved å bruke en uvanlig lyd eller et ord for disse kommandoene, sørger du for at hunden din gjenkjenner dem.  
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Rides start  ,

    
   
 1.             1      Velg et sted. Du må være forsiktig når du velger et sted å sykle med hunden din. Kjøring i terreng som enten er for lite eller for opptatt kan være farlig. Det optimale stedet er en vei med liten trafikk eller en sykkelsti. 
    Sykling med en hund kan tredoble bredden din og gjøre det vanskelig eller umulig å sykle på en sykkelbane av veien. Tatt i betraktning at hunden din ikke er godt synlig og hans etikett er noe mindre sofistikert på veien, er dette et veldig farlig alternativ. Men hvis det er en nærliggende vei med liten trafikk, en lav hastighetsgrense og ingen overdrevent skarpe svinger, kan dette være et levedyktig alternativ for sykling med hunden din.    
  • Terrengsykling er like risikabelt med hunden din. Grovt terreng krever presis navigasjon og god balanse, noe som kan være vanskelig å vedlikeholde når hunden din trekker på deg.  
  •  
  • Det beste alternativet er en lang, rett vei uten biltrafikk. Du bør også vurdere sannsynligheten for å møte fotgjengere eller syklister. Selv om det er mindre problematisk, vil du likevel unngå det, spesielt når du starter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Start sakte og kort. Det vil ta litt tid for hunden din til å bli vant til atferd og innsats for å sykle med deg. Etter trening din hund, vil du ta ham på en kort, langsom tur, ikke mer enn fem minutter. Pass på at hunden din kjører sakte ved siden av deg. Gi det å behandle og ros for å bygge positive foreninger med sykling.       
 4.  
 5.             3      Øk tid og fart. Hver gang du går ut, øker du tid og fart på reisen. Vær imidlertid oppmerksom på tegn som du spør for mye om hunden din. I så fall juster hastigheten. Tross alt bør hunden din kunne reise lengre avstander ved høyere hastigheter. 
    
  • Undersiden av hundens poter blir vanskeligere med flere raser. I begynnelsen kan de imidlertid være følsomme. Sjekk det etter en løp for å sikre at det ikke er tegn på skade eller skade. Vær også oppmerksom på hobbling, kløe eller gnave på poten; Alt dette kan indikere at poten er skadet.  
  •  
  • Kontroller at det ikke er tegn på at oppvaskmaskinen skifter.
  •  
  • Vær oppmerksom på hundens oppførsel under kjøring. Hvis han viser tegn på dovenskap eller mangel på entusiasme, avslutte etter jobb og gå ut med ham en gang til.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se etter tegn på varmeslag. Varmeslag er en alvorlig tilstand som kan føre til organsvikt. For å forhindre varmeneslag, unngå anstrengende aktiviteter i ekstrem varme. Selv da må du se etter tegn på varmeslag. Noen hunder er mer tilbøyelige enn andre. 
    
  • Du bør være spesielt oppmerksom på varmeneslag hvis hunden din er enten veldig ung eller veldig gammel, overvektig eller kortpustet, eller har tykk kappe eller sykdom.  
  •  
  • Tegn på varmeslag omfatter: rask eller uregelmessig puls, rask pusting, overdreven panting, overdreven sløving eller skumdannelse på munnen, oppkast, svimmelhet, skjelving og svimning.
  •  
  • Hvis du mistenker at hunden din har et varmeslag, stopp, gå til et kjøligere sted, gi hunden litt vann og gni det av med kaldt (ikke kaldt) vann. For rask en temperaturendring kan være farlig.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk din hund. Var det med forsøk og feil, eller fordi veterinæren din har fortalt deg at hunden din ikke er utstyrt for det, kan det hende at hunden din ikke kan løpe ved siden av deg. Dette betyr ikke at du ikke kan sykle sammen. For små hunder (som ikke burde løpe ved siden av deg uansett) kan du kjøpe en sykkelkurv. For større hunder er det også tilhengere og sidevogner hvor du kan ta hunden din med deg.        
 10.  
           Les mer... (14)      
Dyr populær:
Ta vare på en Rottweiler valp.

Ta en kanin.

Avl Spitzmaulkärpflinge.

Spill med din slåssfisk.

Hold hunden din fra å spise plantene dine.

Behandle follikulitt i en hund.

Rengjør en fiskeskål.

Stopp en hund fra å urinere innsiden etter å ha vært ute.

Bli kvitt meerkats.

Ta hunden din ute for å slippe ut.

Avle hunder.

Forhindre inntrenging i hunder.

Drep svarte enker.

Eliminere loppeinfestasjonen i hjemmet ditt.

Behandle slangebitt hos katter.

Kjenne tegn på angst hos en hund.

Børste en kattens tenner.

Behandle et brudd på ACL hos hunden uten en OP.

Rengjør sår på katter.

Stopp likningen av en hund.

Tren tysk korthår.