Home \ dyr
 

Shoo firben ut av huset.

 

Ønsker lizards å bo i huset ditt? Disse lille krypdyrene holder insektspopulasjonen lav, så det er best å jage dem ut i stedet for forgiftning eller drepe dem. Start med trinn 1 og lær hvordan du kjører øgler og hindre dem i å komme tilbake.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Du jager bort  ,

    
   
 1.            1      Flytt dine møbler for å få tilgang til å gjemme seg. Det er ikke lurt å jage en øgle når den har dusinvis av skjulested. Hvis du oppdager en firfirsle i et rom, bli kvitt møbelene, slik at firbenet ikke gjemmer seg under den til du gir opp og forsvinner igjen. Ta sofaer vekk fra veggen, flytt benker og stoler, og alt som kan være et flott gjemmested for en firfirsle. 
    
  • Lizards liker å holde seg til veggen eller under gjenstander. Hvis du har mye søppel på hyllene dine, bør du fjerne den slik at firbenet ikke kan krype ned og gjemme seg innimellom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Blokkers utganger. Lukk dørene til andre rom og legg håndklær i sprekker - Lizards er utrolig fleksible og kan lett klemme under riper i dører. Sørg for at bare dørene og vinduene er åpne som fører inn i hagen din eller generelt utenfor - ellers vil du bare jage lizard rundt i huset ditt.       
 4.  
 5.             3      Få hjelp fra en venn. Lizards er raske, små skapninger, som du kanskje har lagt merke til i tidligere jaktforsøk. Det er lettere å gjøre øgler flytte i den retningen du vil i stedet for å bare rocke frem og tilbake når en venn hjelper deg med å kjøre dem i en bestemt retning. 
    
  • Gå til lizard mot utkjørselen. La vennen din blokkere stedet som firbenet er mest sannsynlig å flykte fra.
  •  
  • Gå videre til firbenet og bar seg hvis hun vil gjemme seg. Kjør henne nærmere og nærmere utkjørselen til hun automatisk faller utenfor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta en avis for å drive øggen. Hvis du arbeider med en stædig firfirsle, må du kanskje hjelpe henne med et lite papirarbeid med en avis. Forsiktig guide øggen i retning av utgangen og hold avisen slik at firbenet ikke kan løpe i feil retning. Ikke slå eller knuse øggen med avisen - vær forsiktig så du ikke skader henne. 
    
  • Noen har erfaring med at firben er redd for påfuglfjær. Prøv å kjøre firbenet i riktig retning med en påfuglfjær, hvis du har en til hånden. Det kan ikke skade!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk vann om nødvendig for å komme til destinasjonen. Noen har lært at øgler sprøytes raskere ved å sprøyte kaldt vann fra en sprøyteflaske. Fyll en vannflaske med is og vann og dryss litt av det på firbenet. Hun vil ønske å komme seg så fort som mulig.       
 10.  
 11.             6      Ta tak i firbenet hvis du kan. Hvis firbenet er sakte, kan du fange det og la det ligge ute i stedet for å jage det rundt huset. Du trenger en krukke som er stor nok til å fange firbenet og et solid stykke papp. Ta tak i firbenet med glasset og skyv deretter stykket papp under glasset til firbenet står på den. Ta opp firbenet og ta det ut. Løft glasset og slipp det ut.       
 12.  
 13.             7      Prøv å jakte på firbenet om natten. Noen øgler er mer sannsynlig å dukke opp om natten, og dette er den beste tiden å jakte på dem. Hvis du foretrekker å se øgler i solnedgang, bør du kjøre dem bort om natten og ikke vente til dagslys.       
 14.  
 15.             8      Du bør vite fordelene ved å bære øgler. Synet av en firfirsle i stua kan være forstyrrende, men for mange er det en velkommen hendelse. Lizards hjelper folk ved å spise irriterende insekter som fluer og crickets. Ikke bare det, en firfirsle i huset regnes som en heldig sjarm. Hvis du ikke har noe problem å dele huset med en liten firben, så legg det med deg en stund.                 
 16.  
             

    2      Hold deg unna  ,

    
   
 1.             1      Hold huset rent. Lizards går til hvor de finner noe å spise - for dem er de insekter. Hvis du har mange insekter i huset ditt, vil lizards tiltrekke deg deg. Holde huset ditt rent er det beste middelet for insekter. Sørg for at du regelmessig tørker og støvsuger støv, og ikke la for mye skitne retter og støvete ting stå igjen.       
 2.  
 3.             2      Fjern åpen mat eller rester fra huset. På samme måte kan krummer og rester i huset tiltrekke seg insekter, noe som igjen fører til øgler i hjemmet ditt. Ryd opp matrester og sørg for at overflatene ikke er smulete.       
 4.  
 5.             3      Gratis problemområder. Vær oppmerksom på hvor i huset du så øggen: hvilke rom, hvilke hjørner, under hvilke møbler. Flytting av møbler og rengjøring av området kan gjøre det mindre attraktivt for øgler.       
 6.  
 7.             4      Få en katt. Katter spiser øgler like mye som mus gjør. Hvis du har en rovdyr i huset, vil du få bedre kontroll over ødemarken.       
 8.  
 9.             5      Tetthet huset. Lizards kan komme gjennom sprekker under dine dører og vinduer. Pass på at huset ditt er helt forseglet slik at de ikke kommer inn. 
    
  • Fyll hull i huset med flygass, for å holde øgler unna.
  •  
  • Bruk tetningsmasse og dørforseglinger slik at de ikke kommer inn lett.
  •  
  • Har myggskjermer på vinduene dine og sørg for at de lukkes tett.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Dyr populær:
Hold fisken riktig.

Start en gård.

Børste en kattens tenner.

Oppdag om katten din har nyreproblemer.

Ta vare på for tidlig fødte kattens gutter.

Unngå katten din urinerer på teppet.

Lys kappen på hesten din.

Kjøp en cockatiel som kjæledyr.

Behandle et bie med en katt.

Shoo firben ut av huset.

Fangekatter.

Plant hirse.

Reduser overdreven hår hos hunder.

Ta tak i flaggermus i huset.

Hold hunden din fra å spise mat av katten din.

Lær en hund å smile.

Sett opp et akvarium.

Få en kaninhusbrudd.

Holder en amerikansk padd som et kjæledyr.

Behandle øreinfeksjoner i Cocker Spaniels.

Hjemmelaget kolibri nektar.