Home \ dyr
 

Berolig katten din med en massasje.

 

Massere katten din kan skape et positivt forhold mellom mennesket og katten mens du beroliger dem og slapper av deres stive ledd. I tillegg kan stress for katten og dens eier reduseres. Endelig masserer katten din nervene, musklene, blodbanen og lymfesystemet. Det kan også øke rekkevidden av bevegelse, forbedre tilførselen av oksygen og næringsstoffer til musklene, og lindre smerte. Følg disse trinnene for å gi katten din en massasje.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered deg på kattens massasje  ,

    
   
 1.            1      Fokus på katten. Din oppmerksomhet bør være som 100% på katten som mulig. Kjære katten din kjærlig i noen minutter kan være så god som å smake i en halv time, så det er en god ide å fokusere på katten. Du kan fokusere din oppmerksomhet på dyret ved å slappe av med noen dype åndedrag. Katten vil takke deg!        
 2.  
 3.             2      Tenk deg å gi katten din den perfekte massasje. Du kan få en god trening uten å bli lei av hendene dine, bare ved å forestille deg massasjen du vil gi henne. Denne typen konsentrasjon kalles sentrering og hjelper deg ikke å bli sår mens du masserer katten din.        
 4.  
 5.             3      Forbered stedet for massasjen. Den beste atmosfæren for kattens massasje er rolig, rolig og fredelig. Høye mennesker - f.eks. Barn - i rommet kan ikke være veldig trøstende for katten din og kan påvirke fordelene med massasjen. Derfor er det best å velge den mest fredelige tiden og stedet for kattens massasje.                  
 6.  
             

    2      Forbered din katt for massasje  ,

    
   
 1.             1      Snakk rolig til katten eller syng noe beroligende mot henne. En god måte å slappe av på kattens massasje er med talemassasje. Dette er i hovedsak å gjenta et uttrykk eller en sang i en beroligende stemme for å forberede katten for kontakt. Det du sier eller synger er ikke så viktig som tonen din, som skal være så rolig og beroligende som mulig.        
 2.  
 3.             2      La katten ta imot berøring. Kjør langsomt katten med utstrakte hender og la dem lukte deg. Dette gir katten muligheten til å akseptere kontakten. Dette viser respekt og kan også hjelpe katten til å roe seg ned.       
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på kroppsspråket. Hvis katten ser ut til å trekke vekk fra hendene, må du ikke prøve en massasje på denne tiden hvis du vil forberede dem på massasje. Ikke prøv å massere katten når den nibbles på hånden din - dette kan bety at det er i lek eller dårlig humør, eller angi en defensiv holdning til katten. Hvis katten våkner fra en lur eller ellers er veldig avslappet, ville dette være en god tid å massere henne.  
    
  • Ikke masser en syk eller skadet katt.
  •  
         
 6.  
             

    3      Masse katten  ,

    
   
 1.             1      Start sakte. Det er ingen grunn til å haste kattens massasje. Begynn med å forsiktig kjeve katten som vanlig og deretter sakte slår kattens hele ryggen. Count de sekunder det tar. Kjør kattens bakside en gang til, og denne gangen dobler du antall sekunder det tar. Katten kan virkelig nyte den langsomme hastigheten på kjærtegn.  
    
  • Gjenta dette seks ganger. Gjentakelse er godt å få katten din til å godta massasje, samt bygge kjennskap og generelt slappe av katten.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Masse kattenes hals. Flytt forsiktig tommelen eller fingrene fra toppen av kattens hode til halsen. Masser forsiktig halsen med tommelen og fingrene. Trekk forsiktig på løs hud på sidene av nakken.        
 4.  
 5.             3      Kjør kattens kropp forsiktig og utøve lett trykk. Du bør kunne føle forskjellige ben. Ikke bruk for mye press, men legg fingertuppene i hver kolonne og masser forsiktig.       
 6.  
 7.             4      Legg sakte hånd på undersiden av kattens kropp og masser forsiktig opp magen. Fremskynde strupen i magen og brystet for å se om katten liker det. Vær forsiktig her, da noen katter er svært følsomme når de berøres på undersiden av kroppen. Hvis katten er veldig avslappet, kan det ikke hende, men selv om det gjør det, kan det skremme katten eller sette henne i en noe defensiv holdning, så pass opp.       
 8.  
 9.             5      Masse katten under haken. Bruk fingertuppene, løft forsiktig kattens hake og strekk haken og nakken med fingrene mens katten reiser hodet. Gå fra halsen til toppen av haken. Når katten ser opp, liker du denne bevegelsen. Du kan også bevege fingrene i en sirkelbevegelse under haken.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (10)      
Dyr populær:
Anerkjenn forskjellen mellom mannlige og kvinnelige ender.

Lag en katteseng av en gammel genser.

Rengjør akvariet dekorasjon.

Diagnostisere tracheal kollaps i Chihuahuas.

Start en kyllinggård.

Petting en kanin.

Få en katt brukt til lungen.

Identifiser tremyrer.

Ta vare på larver av birketreet.

Berolig en nervøs hund i bilen.

Redd en kvelende kvel.

Heve frosker.

Vei en hest med et bånd.

Hold en sneg som kjæledyr.

Vedlikehold gullfisk riktig.

Kjenne en russisk blå.

Kastrertyr og oksekalver.

Stopp likningen av en hund.

Diagnostisering av kronisk oppkast hos katter.

Behandle magesmerter hos en hund.

Ta vare på en skinnende slange.