Home \ dyr
 

Bli kvitt fugler.

 

Fugler er fantastiske, veldig elegante dyr som er flotte å se på og lytte til når de er i sitt naturlige miljø. Men hvis du har dem i kjører på egen eiendom, vil du bare bli kvitt dem raskt. De kan forårsake stor skade på huset og hagen, kan forstyrre kjæledyr og bare være en stor lydkilde. Det er folk som begynner å forgifte eller skyte fugler, men heldigvis er det også dyrere måter å effektivt utvise fugler. Med tipsene nedenfor, vil du kunne bli kvitt de fleste av disse fuglene, slik at bare noen få fugler kommer til din eiendom i fremtiden.

                

Fremgangsmåte .

    
     
  1.   1      Lær om retningslinjer for dyrevelferd. De tyske retningslinjer for dyrebeskyttelse forbyder skyting eller forgiftning av fugler under normale forhold. Det kan være nonviolent bekjempelsesmidler. Kontakt ditt fellesskap for mer informasjon.        
  2.  
  3.   2      Forstå at det kan være farlig å bruke kjemikalier mot fugler. Fugler er en del av et sunt økosystem, og det kan få alvorlige konsekvenser hvis du forgifter en fugl. Hvis det blir spist eller ruttet av andre dyr, kan kjemikalier komme inn i grunnvannet.     
  4.  
  5.   3      Bruk aluminiumsfolie mot speil. Når hakkespetter begynner å ødelegge hjemmet ditt, kan du henge lange striper av aluminiumsfolie hvor fuglene peker. Også godt å vite er at speilene ikke bare hakker hull i treet slik; de leter etter små dyr som mat. Så hvis du slipper av små bugs, etc. i trærne, vil du også bli kvitt dine speilere. De fleste insekter kan elimineres av giftfri hjemmemedisin (som såpevann eller svart te).     
  6.  
  7.   4      Unngå sitteplasser for duer. Hvis du bor i en storby, er det sikkert mange duer der. For å hindre at de sprer avføring eller nesting på taket ditt, kan du legge ut glatte materialer. Pass på at du også utstyrer vindusrammer med forsvarsmaterialet. Tetningsfôr og vannkilder og lattiserte nisjer. Duene kan ikke være redd for å gjøre det, men de vil fortsatt foretrekke å finne et annet sted å sitte.               
  8.  
              
Dyr populær:
Tilfør en bokseskildpadde.

Ta ut en kanin.

Behandle øremider hos katter.

Drep maur i huset.

Hjelp en hest å gjenopprette fra hjort.

Bli kvitt flått i hagen.

Forlate kattens møbler å rive.

Lag rå mat til katter.

Børste en kattens tenner.

Ta vare på en katt med leukemi.

Ta vare på hunden din etter kastrering.

Holder en ramkanin.

Engelsk bulldogeravl.

Plant hirse.

Behandle sårløp hos kaniner.

Fjern katt urin fra tregulv.

Transport en hest.

Hjemmelaget kolibri nektar.

For å overtale foreldrene til å kjøpe en hund.

Ta vare på en fysisk mishandlet katt.

Fjern kakerlakker med Borax.