Home \ dyr
 

Flytt en lat hund.

 

Uansett hvor vanskelig du prøver å motivere dem, er noen hunder som en sofa potet. Det er viktig at selv lat og dumme hunder får nok mosjon, fordi overvekt og for liten mental stimulering kan føre til alvorlige helseproblemer og forkorte hundens liv. Hunder har blitt avlet til arbeid, og selv om enkelte raser er mindre aktive enn andre, skal alle raser flyttes minst en gang om dagen for å holde seg frisk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Behandle og lekekamerater bruker  ,

    
   
 1.            1      Bruk leketøy som donerer mat. Hvis hunden din ikke vil flytte eller hvis bevegelse ser ut til å bore ham, motiverer han ham med et leketøy som gir mat, for eksempel en gummi Kong. A Kong er et giftfritt, oppvaskmaskinssikkert gummistykke med hul hul. De kommer i forskjellige størrelser, fra svært små til store, og du kan kjøpe dem i de fleste kjæledyrbutikker. Du kan fylle Kongen med din hunds favorittbit, som peanøttsmør eller ost eller andre godbiter. Han vil da være motivert til å tygge og leke med Kongen.  
    
  • Hvis hunden din aldri har brukt et slikt leketøy, må du vise det hvordan det fungerer. Fyll kongen i begynnelsen med tørr mat eller godbit som faller ut lett, slik at hunden din forstår hvordan kongen fungerer.  
  •  
  • Hvis hunden din kan tømme Kong uten noen problemer, så gjør det vanskeligere for ham å få godbitene. Bruk større matvarer som frukt og grønnsaker eller ostebiter. Du kan også fylle fôret i lag i Kong, for eksempel jordnøddesmør, bananer, potetmos eller hermetikk. Så hunden din får forskjellige behandler når han tyser på Kongen og spiller med den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La ham se etter tørr mat. En annen flott måte å gjøre en lat hundebevegelse på, er å spre godbiter eller tørr mat i huset når han er ute eller i kennelen sin. Deretter la han ut og oppfordre ham til å gå for en godbit. Du kan gjemme godbitene i begynnelsen, slik at de er enkle å finne, slik at hunden din forstår spillet. Over tid kan du gjemme godbiter i vanskelige å finne steder, slik at hunden din liker å fortsette å se.  
    
  • Du kan også skjule hundens Kong. Fyll Kong med hundens frokost og skjul den før du går på jobb om morgenen. Så hunden kan søke og leke med den mens du er borte. Husk at noen hunder gjør et fint rot når de spiller med Kongen. Så fyll ikke Kongen opp med våt mat når du ikke er der og ikke kan overvåke hundens spill.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en lekeklubb for hunden din. De fleste hunder er interessert i andre hunder og vil naturlig reagere på andre hunder ved å bane, snuse eller leke med dem. Introduser hunden din til en annen hund i nabolaget eller en venns venn og la dem leke med hverandre. Så hunden din er motivert til å løpe rundt, selv om det bare er å finne ut hvem den nye lekemannen er og å markere sitt territorium.  
    
  • Du kan også motivere hunden din til å leke med den andre hunden ved å introdusere deg selv til spillenheten. Du kan også bruke godbiter til å få hunden til å fange fisk med sin nye lekemann og rose ham for å samhandle med andre hunder.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta hunden din til hunden området. Det er viktig at hunden din er sosialisert med andre hunder og har muligheten til å leke med andre hunder i et felles miljø minst en eller to ganger i uken. Gå til hunden området på en daglig tur og oppmuntre hunden din til å leke med andre hunder. Du kan også søke etter hundegrupper i ditt område hvor hunder av samme størrelse og rase kan spille sammen.                  
 8.  
             

    2      Bruk Clicker Training og Fysisk spill  ,

    
   
 1.             1      Lag clicker trening med hunden din. Når hunden din lærer de grunnleggende kommandoene til "sete", "sted" og "komme", kan du få ham til å klikke på trening, så han liker å delta i treningsøktene og flytte. Du kan også bruke klikkertrening til en hund som allerede kjenner de grunnleggende kommandoene og motiverer dem til å prøve mer avanserte kommandoer. En clicker er en enhet for dyreopplæring som du holder i hånden din. Den har en metalltunge som gir lyd når du trykker den ned. Du kan kjøpe clickers i dyrebutikken.  
    
  • Clicker trening er en form for skulptur (formering) der du mentalt og fysisk stimulerer hunden din for å hindre stress og kjedsomhet. Gjennom dagen tvinges korte treningsøkter med klikkeren din hund til å bevege seg, og kan gjøre ham sliten like fort som en runde gjemmer seg eller henter seg.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spill spill med hunden din. Hvis hunden din ikke liker å kjøre bak leker eller baller, kan du leke med ham i mindre rom. Bruk leketøy som er laget av fleece eller mykt tau og har en lengde på ca 1 meter. Gå inn i en lang gang eller et tomt område for å spille dette enkle, men effektive spillet med hunden din.  
    
  • Sett regler i Zerrspielen: Hunden din må ikke ta Zerrspielzeug før du tillater det, og han må sitte eller ligge til du ber ham om å spille. Bruk en spesiell kommando som "Grab dem" for å kunngjøre starten av spillet. Selvfølgelig bør hunden slippe av leketøyet hvis du forteller ham å "av".
  •  
  • Hold i begynnelsen leketøyet i hånden og la hunden sitte. Når han sitter, sier "Ta dem og vri leketøyet foran ham eller dra ham over gulvet foran seg. Oppmuntre hunden din til å gripe midtdelen av leketøyet slik at det ikke tar hendene dine. Når du spiller Zerrspiel, flytte den frem og tilbake og opp og ned i ti til tjue sekunder.
  •  
  • Fortell hunden din "Ut!" Etter ti til tjue sekunder og slutte å rive på leketøyet. Armenen din skal være løs, men du må fortsatt holde leketøyet. La hunden sitte ned. Når hunden din går ut av leketøyet og setter seg ned, si "Ta tak i dem og oppfordre ham til å dra deg igjen. Gjenta denne sekvensen under Zerrspiels, slik at hunden din lærer at han må slippe leketøyet og sitte ned, hvis du sier "Aus!". Over tid kan du variere hvor lenge hunden din må sitte til du trekker ham tilbake.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skjul spill i et nytt miljø. Hvis du pleier å alltid spille de samme spillene med hunden din, så unngå kjedsomhet og sløvhet ved å spille skjul i et nytt miljø. Dette kan være et annet hjem eller en hage, et inngjerdet område i en park eller et uteområde nær ditt hjem. Hvis hunden din får lov til å gå fri, må du sørge for at han er riktig opplært og i et begrenset område, så han kan ikke løpe bort.  
    
  • Oppmuntre hunden din til å spille gjem i det nye miljøet ved å sette favorittfesten i lommen. La din hund sitte og bli. Gå til et annet rom eller gjemmested i nærheten. Ikke gjør det så vanskelig for hunden din å finne deg, fordi spillet skal være morsomt og lett for ham.
  •  
  • Ring kun hunden din med navnet hans. Vent mens han søker deg.
  •    
         
 6.  
           Les mer... (8)      
Dyr populær:
Hold skunks ut.

Drep lopper hjemme.

Utdanne katter.

Finn ut om budgie liker deg.

Tiltrekk kolibrier.

Forlat valpens bite.

Kreativt dekorere et ferskvannsakvarium.

Bli kvitt tørr hud hos katter.

Kjenne rabies hos en hund.

Fange katter.

Bli kvitt cockroaches.

Bli kvitt chipmunks.

Holder en lykkelig hamster.

Bat funnet.

Forbered tilberedt mat til hunden din.

Unngå tårer i hunder.

Avlsslagsfisk.

Nøytraliser lukten av hundens urin.

Sosialiser hunden din.

Distinguish lek og slåss i katter.

Undersøk katter for dehydrering.