Home \ dyr
 

Ta vare på spøkelsesreker.

 

Ghost Reker, også kjent som Glass reker, er en av de mer interessante typer vanvann du kan holde som et kjæledyr. Transparens er deres mest populære funksjon, og de er vanligvis funnet på bunnen av et akvarium, hvor de bruker sin tid på å spise rusk. Den naturlige habitat av en spøkelsesrekke er brakvannet i våtmarker, men de er også et kreativt tillegg til et hjem akvarium. De er unike briller på egen hånd i et basseng, eller legger dem til et mer populært akvarium for noen karakter. Å ta vare på dem er enkelt og verdifullt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sett opp bassenget  ,

    
   
 1.            1      Kjøp et akvarium. Hvis du ikke har tenkt å avle spøkelsesreker, trenger du et lite akvarium. Ikke ta noe som er mindre enn 20 L. Generelt er spøkelsesreker ikke masete om akvarietes form eller farge, men som voksne kan de bli aggressive mot hverandre, så det er viktig å gi dem nok plass.       
 2.  
 3.             2      Kjøp et filter. Selv om spøkelsesreker gjør det meste av rengjøringen selv, er det behov for et filter for et sunt akvarium. Det er nå to typer filtre; du bør vurdere. Det ville ikke være ille å faktisk kjøpe begge. Eksterne filtre er gode for å skifte vann og filtrere ut de dårlige tingene. Interne svampfiltre anbefales sterkt fordi de også kan være en matkilde for reker. Det er filtre i et stort prisklasse som starter på rundt $ 20. For noen få spøkelsesreker er et høyytelsesfilter unødvendig. Du bør kjøpe et eksternt filter som trekker vannet ut av akvariet før du filtrerer, hvis du har et stort akvarium.        
 4.  
 5.             3      Kjøp en luftpumpe. Ghost reker trenger en pumpe i sitt akvarium som oksygenerer vannet sitt. Pumper starter på rundt € 12,50.        
 6.  
 7.             4      Kjøp grus eller sand til bunnen av akvariet ditt. Ghost reker er jordboere, og de kilden deres måltider fra matpartikler som faller fra oven. Grus eller sand på bunnen av akvariet holder maten stram og gir enkel tilgang til et måltid. Grus og sand kan kjøpes hos alle dyrebutikker, og de kommer i mange forskjellige farger, stiler og priser.        
 8.  
 9.             5      Kjøp din spøkelsesrekke. Ghost reker kan koste bare 25 cent og en hel $ 2,50 for en enkelt reker. Tenk på om du vil kjøpe en reker eller et utvalg. Mange dyrebutikker og nettbutikker selger dem med volumrabatt. Legg merke til at tilgjengeligheten i mange butikker er sesongmessig. Når du velger en reke, vær oppmerksom på fargen: Ikke alle spøkelsesreker er akkurat like, og de kan variere fra helt fargeløs til rød.                  
 10.  
             

    2      Ta vare på ghost reker  ,

    
   
 1.             1      Gi dine spøkelsesreker to ganger om dagen. Gi dem så mye de kan spise i ca 1-3 minutter. De skal mates med fallende pellets som faller til bunnen av akvariet.        
 2.  
 3.             2      Hold vannet ved 18-28 ° C. Kjøp en varmeapparat som du kan feste til fisketanken din hvis du bor i et kaldere klima.        
 4.  
 5.             3      Legg til planter i akvariet ditt. Ghost reker som en middelmådig mengde finbladet vegetasjon i sine akvarier. Sørg for å kjøpe akvatiske planter fra en dyrebutikk. I tillegg kan spøkelsesrekene fortelle forskjellen mellom en ekte og en kunstig plante. Hvis du vil at de skal føle seg mer hjemme, foreslår du at du bruker faktiske planter. I tillegg ser de veldig bra ut!        
 6.  
 7.             4      Gi dine rekerkammerater. Ghost reker lever bra med andre akvatiske skapninger som snegler og liten fisk. Ikke legg dem inn med fisk som er mye større enn dem, ellers blir de spist.        
 8.  
 9.             5      Hold baby ghost reker unna andre fisk. Vent til å legge dem til samfunnsakvarier til de er fullvokst. Du vil ikke at de skal bli middag på en større fisk.        
 10.  
 11.             6      Ikke vær redd om spøkelsesrekene dine mislykkes. Ghost reker er kjent for å leve opptil 2 år, men bare fordi dine ikke lever så lenge betyr ikke at du har gjort noe galt. Hvis ghost reker ikke holder, føler du ikke som en feil - det kan ikke ha noe å gjøre med kvaliteten på din omsorg.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Bestem en kakerlakk.

Spille med katter.

Behandle en hund som har spist sjokolade.

Å holde en slåssfisk.

Hold en rev som et kjæledyr.

Ta vare på hestens tenner riktig.

Forhindre at katter blir bitt i elektriske kabler eller ladere.

Finn ut om tisken din er gravid.

Stopp gråte av kattunger.

Undersøk en hund for bark lichen.

Kjenne en russisk blå.

Matlaging for katter.

Fange en rev.

Bygg en marsvinkage.

Opplær valpen din med en klokke.

Gi en kongelig python.

Omsorg for en baby skilpadde.

Kjøp en valp.

Feed guppies.

Få en katt til å slutte å skrape en skinnsofa.

Overlev et ulvangrep.