Home \ dyr
 

Fjern skunk stink fra kjæledyr.

 

Er det noe verre enn å la ditt skunk-luktende kjæledyr inn? Tanken om at tomatjuice blir stinken ut, er en sykepleiers historie. Ideen om å bruke syren som finnes i tomatene er riktig, men det er ikke nok.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Spray kjæledyret ditt utenfor. Skunk spray er en biologisk olje som ikke er forskjellig fra den som flyter på suppen din etter tilberedning av steke, så du trenger en sjampo som ikke irriterer øynene for å fjerne oljen.        
 2.  
 3.             2      Plasser hunden i vaskebaren og bind den fast, helst i hagen. Hvis du trenger å gjøre det på innsiden, legger du en plastisk tarpe eller et papir på badet gulvet. Det kommer til å bli skittent. Ditt kjæledyr vil ikke like det, og du må enten ha begge hender fri eller du vil jage en stinkende hund under verandaen.        
 4.  
 5.             3      Soak sjenerøst med hvit eddik. Pass på at den er våt mot huden. Du må beskytte øynene og la eddik på det i noen minutter. Det vil fjerne mesteparten av oljen. Men skyll det deretter. Hvis det er mulig, gjør det utenfor. La han riste da. Du kan nå bringe ham inne for å bade.        
 6.  
 7.             4      Plasser kjæledyret ditt i et varmt varmt bad, men ikke varmt, vann og våt godt. Sug det med sjampo og masser det så godt du kan. Skyll den ut og gjenta prosessen. Kanskje du må gjøre dette 2 eller 3 ganger. Fokuser på områdene som har blitt spattered mest, men bade det helt.        
 8.  
 9.             5      Vær tålmodig og kjærlig. Kjæledyret ditt vil hate det, og du vil ikke ha det, og det vil være så traumatisk.                  
 10.  
             

     Hvis fremgangsmåten ovenfor ikke virker  ,

    
   
 1.            1      Ta en flaske hydrogenperoksid, ¼ kopp natron og noen spiseskjeer av flytende såpe. Hydrogenperoksidet og kokepulveret samarbeider for å nøytralisere lukten og såpen fungerer som et verktøy for å gjøre løsningen til en slags sjampo.       
 2.  
 3.             2      Bland de tre ingrediensene sammen og bade på kjæledyret ditt. Pass på at du løser løsningen ned til huden, ta ekstra forsiktighet når du vasker ansiktet (det er sannsynligvis best å bruke en vaskeklut). Dekk hvert øye med en tørr klut mens du vasker den forsiktig. Ikke la løsningen komme inn i dyrets øyne! Vask og gjenta prosessen. Skyll deretter løsningen godt.        
 4.  
 5.             3      Vær tålmodig. Kanskje det tar en dag eller to for lukten å gå vekk.        
 6.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Ha en sunn kampfisk.

Gi en slange.

Formidle hunden din.

Hold dverggeder.

Fjern skunk stink fra kjæledyr.

Løft saltlake reker.

Så kaninen kommer til deg når du åpner buret.

Sett sammen en rå matredie for hunder.

Opplær en valp for housebroking.

Opprettholde en Toy Poodle.

For å transportere en fisk.

Stopp likningen av en hund.

Forhindre ormer i hunder.

Bygg et enkelt kyllingskap.

Lys kjolen på hunden din.

Identifiser en giftig slange.

Lag piller.

Behandle hunder med eplecidereddike.

Saddling en hest.

Bestem optimal tibetid på teven din.

Sørg for en hamster.