Home \ dyr
 

finn salamandere.

 

Salamandere er amfibier som ligner øgler og puster gjennom munn, hals og hud gjennom mucosalkirtler. Siden huden på en salamander må forbli fuktig og glatt slik at den kan puste, er salamandere vanligvis funnet i fuktige, våte omgivelser.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjør til en region der det er salamandere. I Sentral-Europa finner du flere salamanderarter.       
 2.  
 3.             2      Du bør se etter salamanders om våren. De fleste salamandere lever under jorden, men på denne tiden av året våkner de seg fra vinterens sult og reproduserer i dammer fylt med vann om våren.        
 4.  
 5.             3      Lag planer om å lete etter salamandere om natten. Salamanders er nattlige, og har en tendens til å dukke opp om natten, men når det er regnfullt eller overskyet, kan de også bli funnet om dagen.        
 6.  
 7.             4      Besøk utendørs steder hvor jorden er konstant våt. Disse inkluderer våtmarker som elvebredder, innsjøer, myrer og myrer.        
 8.  
 9.             5      Søk etter jordforurensning i nærheten av våtmarker og pytter, som bergarter, fallne grener, kvister og hauger med fallne blader. Salamandere trenger å holde huden fuktig til å puste, og søk beskyttelse mot direkte sollys under slike forhold.        
 10.  
 11.             6      Slå forsiktig underveksten og steinene og se etter salamandere. Langsom, forsiktig bevegelse hindrer salamandrene å bli advart og kryper raskt bort for å søke et annet skjulested.        
 12.  
 13.             7      Returner underveksten og mursteinene akkurat som de gjorde når du er ferdig med din Salamander-søken. Eventuelle store endringer i bergarter, grener og andre undergasser kan utgjøre faren og sikkerheten til en salamanders bolig.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Hold hunden din ute av hagen.

Velg en hamster.

Spotted hunden din.

Kjenne en døende hund.

Hold en hund fra å spise for fort.

Ta en frosk.

Vær en god hund eier.

Hjelper hunden å miste vekt.

Bekjempe stinkende bugs.

Tame en aggressiv katt.

Ta vare på en løk.

Feed vilt fugler.

Sett opp et hamsterbur.

Ved å holde en grønn anle firben.

Blåse en puddel.

Lindre hoftesmerter hos en hund.

Løft saltlake reker.

Stopp ekornene fra å spise gresskar.

Fôrfe.

Kramme en hund.

Lag leker til en kanin selv.