Home \ dyr
 

Grow snegler.

 

Hvis du er en slug-dverg som leter etter et kjæledyr som lett kan bry seg om, eller du vil øke snailpopulasjonen uten å fange vilt snegler, finner du noen nyttige tips om snegling i denne guiden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered  ,

    
   
 1.            1      Pass på at beholderen din snegler lever i er i god stand. Jorden må være minst 5 cm dyp og relativt fuktig. Potterjord er ikke så godt egnet i dette tilfellet; Det er best å ta jord som er bestemt for ormestall.  
    
  • Snegler trenger luft! Det er ikke slik de er forskjellige fra oss. Så, hvis du holder dem i en plastbeholder, må du sette nok lufthull i lokket. Pass også på at temperaturen i beholderen er jevnt varm.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta vare på alt dine snegler trenger å leve. Du trenger ikke å synge for dem - de har ingen ører uansett. Men de har øyne og munn - så de trenger passende lys og nok mat til å vokse og trives.  
    
  • Snegler er vegetarianere. Egentlig spiser de stort sett alt som skjer i naturen, selv om det begynner å bumme (da spesielt som). Dette inkluderer frukt, så vel som grønnsaker, korn, frø og jord. Mat dem variert, fra salat over hvetemel til hvite bønner. Se henne hva hun liker å spise. Og ikke glem å gi dem vann!
  •  
  • Snegler er nattlige. Så snart du slår på lysene, går de til sine hjem. I aksjon kan du se dem veldig bra tidlig på kvelden, om natten og ved daggry. Hvis du vil gjøre noe bra for dem, så strøk dem bare med vann.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi dem noe å gjøre for å hjelpe dem "la av damp". Ikke bekymre deg, de bruker sine antenner til å oppdage hindringer fordi de ikke har nok syn. Sticks, kvist og løv er godt egnet for dette. Du bør drysse alt med vann minst en gang om dagen. Du kan også bruke et jordlag med steiner og blader og fukte alt godt med vann. Hvis sneglene dine ikke er i beholderen, er det på tide å bruke dem.        
 6.  
 7.             4      Simulere sesongen. Sneglene passer bare om våren eller sommeren. Du kan simulere sesongen ved å plassere et lys i nærheten av buret, simulere tidlig soloppgang eller sen solnedgang.  
    
  • Snegler elsker skumringen og natten. Så du vil sannsynligvis ikke være der live når de passer sammen, med mindre du også blir nattlig (men uten lys!). Dessverre er alt du kan gjøre å skape et innbydende miljø for sneglene.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Venter  ,

    
   
 1.             1      Vær tålmodig. Du må vente nå til sneglene har parret. Etter det tar det opptil et år, men noen ganger bare en uke, til sneglene legger eggene sine. Noen snegler legger alle eggene på en gang, mens andre sprer dem overalt.  
    
  • Snegler er hermafroditter. Dette betyr at hver snegle har begge kjønnsorganer. Og nei, de kan ikke være med seg selv, de trenger en partner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se på guttens luke. Hvor lang tid det tar, avhenger av typen skrue. Det kan ta lang tid eller bare en kort stund - bare vent og se hva som skjer!  
    
  • I noen arter luker unger allerede etter 24 timer. Tidspunktet påvirkes også av hvor lenge eggene har vært i foreldrenes kropp og temperaturen på utsiden og bakken. Guttene klekker ikke nødvendigvis ut samtidig. Noen ganger er det 10 eller flere dager mellom den første snegleneklokken og den siste sneglen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi alltid nok fersk mat og vann. I tillegg trenger sneglene en kalsiumkilde for å hjelpe sneglskjellene til å utvikle seg godt. Ikke rør husene til de små ungdommene, du kan ved et uhell ødelegge dem eller knuse dem.  
    
  • Vask alltid hendene etter å ha rørt slugene dine. Snegelslime er ikke akkurat hygienisk.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

             
Dyr populær:
Ta vare på en katt med diabetes.

Eliminere loppeinfestasjonen i hjemmet ditt.

Petting en kanin.

Petting en skilpadde.

Lag en orm seng.

Tame en svindelkatt.

Tren en hest.

Lær en hund å ligge ned.

Lag en bursdagskake til hunder.

Ta med hundene sammen.

Hjelper hunden din under et anfall.

Stopp gråte av kattunger.

Bygg en aviary.

Sjekk om en hopper er gravid.

Hold crickets i live.

Bli en johannesbrødspest Herre.

Heve kanin.

Ha en marsvin.

Drep en veps.

Trekk opp kyllingene.

Bli kvitt snegler fra et akvarium.