Home \ biler
 

overleve langdistanseflyvninger godt.

 

Slik tåler du komfortabelt en langturstransport En lang flytur kan ofte være den vanskeligste delen av en virkelig avslappende ferie. Men for å overleve reisen hyggelig, følg bare disse tipsene. Slik reiser du og dine medreisende komfortabelt og så smertefritt som mulig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Før ombordstigning  ,

    
   
 1.            1      Bestill et godt sete. Selv i samme klasse er det bedre og verre seter. Det er best å velge et sete i gangen eller nødutgangen for legrom. Hvis du vil sove, velg et vindus sete. Prøv å unngå setene på toaletter, da det alltid er passasjerer som står der og går forbi deg. I tillegg kan den konstante åpningen av dørene og det resulterende lyset forstyrre.       
 2.  
 3.             2      Hvis du vil sove, vær forberedt. Ta en reisepute, prøv å unngå oppblåsbare.        
 4.  
 5.             3      Underholdning. Ta noe å underholde deg selv. Normalt blir bare filmer slått på etter en stund, og den eksisterende musikken er vanligvis ganske dårlig. Ta med iPod, iPhone, Gameboy eller Nintendo med deg. Du kan også ta med en bok eller et bærbart spill.        
 6.  
 7.             4      Ha alltid noen nylige magasiner med deg. Kjøpe de siste sladderene på flyplassen er en fin måte å starte ferien på!        
 8.  
 9.             5      Hvis det er mulig, velg et flyselskap med gode fasiliteter. En A.V.O.D. (Audio Video on Demand). Dette er en liten skjerm foran hvert sete som gjør at du enkelt kan velge filmer og musikk.        
 10.  
 11.             6      Ta med dine egne hodetelefoner. Hodetelefonene på flyet er for det meste av dårlig kvalitet. Støyreduserende og knapphodetelefoner kan forbedre lyden og isolere støyen fra flyet.        
 12.  
 13.             7      Minimer bagasjen din. En veske er ganske tilstrekkelig og lettere å stue enn en vogn.        
 14.  
 15.             8      Hygienprodukter. Ta en tannbørste og andre ikke-flytende produkter du må friske opp før du lander. Ditt sete naboer vil være takknemlig.        
 16.  
 17.             9      Hvis du betaler mye oppmerksomhet til helsen din, kan du ta med deg din egen mat ombord. For de fleste flyselskapene forlater maten mye å være ønsket. Hvis du har en sensitiv mage eller er svært følsom overfor dine spisevaner, er det best å ta med noe til deg selv.        
 18.  
 19.             10      Ta kontakt med flyselskapet og finn ut om det er mulig å bestille en separat tallerken. Mange flyselskaper tilbyr nå spesialretter som er vegetarianer, halal, kosher eller veganer. Du må bestille en eller to dager på forhånd. Og siden flyselskapene må tilberede disse spesielle rettene ekstra, er de vanligvis mye bedre i smak enn det vanlige måltidet. I tillegg serveres passasjerer alltid med ekstra mat ønsker først. Hvis ditt flyselskap ikke tilbyr denne tjenesten gratis, ta med din egen mat.        
 20.  
 21.             11      Ta med deg snacks og søtsaker. Proteinbjelker er svært nyttige på langdistansefly. De fleste flyselskapets retter er svært lave i protein og er rik på karbohydrater i stedet.                  
 22.  
             

    2      Ombord  ,

    
   
 1.   1      Flytt. For å beskytte deg mot smerten av stillestående blodsirkulasjon, bør du være spesielt fokusert på langdistanseflyvninger. Gå rundt i gangen eller gjør noen øvelser sitte ned. Noen flyselskaper tilbyr et hefte med slike øvelser og tips. For eksempel flytte leddene og strekk armene dine. På nattfly, er det tilrådelig å gå gjennom korridorene og gjøre noen tilbakeøvelser.     
 2.  
 3.   2      Du kan være på utkikk etter et sete på baksiden. Noen fly, f.eks. Boeing 747 har god plass bak siste rad, noe som er flott for øvelser. Du kan bare bruke disse setene hvis støynivået på motorene ikke forstyrrer deg.  
    
  • Men sett deg ikke i siste rad. Det er det høyeste her, og toaletter lukter vanligvis ikke så godt der.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Ta del i treningsvideoene. Hvis det er videoer på flyet ditt som viser ekstra øvelser på flyet, så bli med oss. Hvis denne tjenesten ikke blir tilbudt, gjør dine egne øvelser.     
 6.  
 7.   4      Forhindre dehydrering. Luften i fly er alltid veldig tørr og kan forårsake dehydrering av kroppen din.
    
  • Drikk nok vann. Selv om du kan bestille vann ombord, er det en god ide å forsyne deg med nok vann. Du kan enten kjøpe vann når du går gjennom sikkerhetskontrollen, eller ta en tom flaske med deg og fylle den på nytt. Drikk aldri vann fra kranen på flytoilet, da de fleste bakterier er her.
  •  
  • Bruk øyedråper for å holde øynene fuktige. Hvis du føler deg ubehagelig, informer styrets personale.
  •  
  • Hvis du har problemer med å inhalere tørrluften, bruk nasalpricks. Denne gelen beskytter din neseslimhinne fra uttørking. Du kan kjøpe den i apotek. Sett den foran et speil og vask hendene før og etter. Du kan også sette den på en ørepinne og distribuere den i neseborene.
  •  
  • Ta med leppebalsam i et lite rør, så du får ta det ombord. Du kan også ta med håndkrem hvis huden tørker veldig raskt.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Ikke se på klokken hele tiden. Du kan ikke endre tiden, og slik at flyet bare virker lengre. Også, ikke se på flyets nåværende posisjon.     
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Kjør trygt i tåke.

Kjør Benzisparend.

Sug av gass.

Bli en helikopterpilot.

Unngå døde vinkler i bakspeilet.

Mål dekktrykk.

Bilforbrenning.

Alienere en bil.

Slip en frossen håndbrems.

Betal ikke for kjøring for fort.

Rengjør bilskinnseter.

Bytt ut et teppe.

Start en bil i frysende kaldt vintervær.

Juster frontlyset riktig.

Monter snøkjeder.

Rengjør en EGR ventil.

Oppdag om en bil trenger en ny kobling.

Bytt koblingsvæske.

Reparasjon av et ødelagt elektrisk bilvindu.

Øk hestekraften til din firsylindrede bil.

Lag vindusrør.