Home \ biler
 

Lag en sykkel.

 

Har din gamle sykkel sett bedre dager? Hvis ja, kan du bedre fikse det. Det kan du også gjøre hvis du vil imponere alle vennene dine. Lykke til!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få noen gamle sykler! Du kan også bruke noen av vennens sykler hvis du vil gi dem bort.       
 2.  
 3.             2      Ta alle syklene fra hverandre! Ta ut alle delene slik at du har tonnevis av sykkelkomponenter! Hjulene holdes vanligvis på hver aksel av to bolter, muttere og skiver, selv om enkelte sykler har en hurtigkoblingsspak. Seteposten kan være rusten og vanskelig å fjerne. Styrene holdes noen ganger av en spesiell bolt eller en spesiell mutter, noe som gjør prosessen vanskelig.        
 4.  
 5.             3      Finn den beste rammen og bruk den!        
 6.  
 7.             4      Sett inn pedalarmene! Pedalarmene er de delene pedalerne er festet til. Jo mindre bakhjulet er, desto kortere skal pedalarmene være. Å få pedalarmene ut er vanskelig først, men det er mulig. Du må først fjerne delene på sidene av pedalarmene som holder dem på plass. Det er ofte kulelager i dem som ikke bør gå tapt. Logisk må du fjerne pedalene før du prøver å fjerne pedalarmene.        
 8.  
 9.             5      Bland hjulstørrelsene! Et lite bakhjul med stort forhjul er kult. Vær oppmerksom på at dette har en innvirkning på fart, stabilitet og enkel å sykle! Ved å bruke et mindre bakhjul enn rammen er gjort, gjør bakbremsen ubrukelig, selv om du kan bruke coaster bremsen hvis dette passer. Med forhjulet kan du også erstatte gaffelen hvis den passer inn i hovedrøret. Prøv å unngå et sett med hjul som gjør at du mister kontrollen eller gjør det umulig å kjøre oppoverbakke!        
 10.  
 11.             6      Bruk helt motsatt håndtak for rammetypen, vær kreativ! (Høystyrt styr på fjellsykler, BMX-håndtak på terrengsykler, etc.) Å få gearskift kan være vanskelig på noen sykler som har en, men på nyere sykler er dette ofte enkelt. Hvis du bruker styret for en terrengsykkel på en annen type sykkel, er det valgfritt å fjerne den.        
 12.  
 13.             7      Legg den mest komfortable sadel du har!        
 14.  
 15.             8      Gjør det fargerikt! Bruk spraymaling for å male rammen og styret! Pass på at du gjør dette før du monterer sykkelen! Vokt dere for dampene i spraymaling!                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Slip en frossen håndbrems.

Lag en sykkel.

Gjenopprett gamle sykler.

Skader på bilen etter en ulykke.

Reduser drivstofforbruk av alle typer kjøretøyer.

Velge riktig sykkelstørrelse.

Løsne hjulmutrene på bilen.

Vet når bildekk må byttes ut.

Rengjør vindusviskerens dyser.

Monter viskerbladene.

Lad opp et bilbatteri.

Monter viskerbladene.

Monter en bilradio.

Finn ut om termostaten til en bil er fast.

Reparere bilmaling.

Juster bilseteret riktig.

Åpne en frossen bildør.

Kjør i isete forhold.

Bytt ut en alternator.

Vakuum bilen.