Home \ biler
 

Kjøp og selg biler.

 

Kjøpe og selge biler kan være en lukrativ bedrift hvis du vet hvordan du gjør det riktig. Regjeringen regulerer antall biler som kan kjøpes eller selges av en borger uten lisens om et år uten å betale betydelige avgifter eller straffer. Derfor er det viktig å lære å kjøpe og lovlig selge mange biler uten å oppleve dyre konsekvenser. Selv om det er sant at det er mange måter å kjøpe biler på, er det også sant at det er en bestemt måte at du gjør det lovlig å kjøpe og selge biler for profitt. Følg disse trinnene for å kjøpe og selge biler for å bo på den sikre siden og sikre maksimal lønnsomhet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bygg opp besparelser. Du trenger en betydelig mengde å kjøpe biler og for å få lisensen du trenger også. Vær forberedt på minst 10 000 € oppstartskostnader.       
 2.  
 3.             2      Få en forhandler lisens. Kravene til dette varierer fra stat til stat, men inkluderer generelt gjennomføring av kurs og godkjenning av eksamen. Dette trinnet er uunngåelig fordi du ikke lovlig kan kjøpe og selge biler uten forhandlerlicens.        
 4.  
 5.             3      Sett et sted for din bedrift. Ønsker du å kjøpe og selge biler fra ditt eget hjemmekontor, eller foretrekker å kjøre en bruktbondegård? Hvis du vil bygge en lager, hvor legger du det?        
 6.  
 7.             4      Bestem en markedsføringsstrategi. Du må vite hva folk ser etter før du ser etter biler. Spre ordet om det nye selskapet og lage en liste over de forespurte bilene.        
 8.  
 9.             5      Bygg en aksje. Kjøp biler til engrospriser med din forhandlerlicens.  
    
  • Ta del i private bilauksjoner. Bare personer med en aktiv forhandlerlisens kan delta i private auksjoner og by på / kjøpe brukte biler under markedsprisen.
  •  
  • Send ikke-offentlige bud til nye bilforhandlere. Dette er et annet aspekt av autohandelen som bare er åpen for personer med en forhandlerlicens.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Annonser. Invester i visittkort, flygeblad og rubrikkannonser som gir informasjon om kjøp og salg av biler.                  
 12.  
             

Tips .

                  
Biler populær:
Tilbakestill motorens kontrollampe.

Forhindre rullende rygg av en bil på fjellet.

Løsne hjulmutrene på bilen.

Bygg en strandbuggy.

Monter tåkelysene.

Kontroller bilbatteriene.

Lær å sykkel.

Kjøp bilbatteri.

Ta en fastkjørt CD ut av bilradioen.

Maksimere motorkraften til bilen din.

Forhindre knirkende vindusviskere.

Ta vare på din egen bil.

Kjører trygt.

Nedskift med mellomgass.

Kjøp en bulgy gaffeltruck.

Rengjør vindusviskerens dyser.

Rengjør vindusviskerens dyser.

Flyver et fly.

Velg den beste tyveribeskyttelse for bilen din.

Bytt ut en bilmotor.