Home \ biler
 

Fjern hårfeste sprekker fra bilvinduer.

 

Som bilens frontrute er alle bilvinduer svært sårbare for steinflis, riper og hårfeste sprekker. Det er vanskelig å reparere et bilvindu, men ikke umulig. Fortsett å lese for å lære å fjerne hårfeste sprekker fra bilvinduer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kontroller alle bilvinduer, inkludert bak og vindrute. Det kan være flere tårer å bekymre seg for.        
 2.  
 3.             2      Kjøp et spesielt vindusreparasjonssett som inkluderer en genser med sentreringsenhet og sugekopper. Sugekoppene på disse settene holder seg fast til glasset og er best for hårfeste sprekker på vertikale bilvinduer. Disse settene er tilgjengelige i auto butikker, maskinvare butikker eller butikker.       
 4.  
 5.             3      Rengjør hårfeste sprekker i glasset og omgivelsene, slik at stedet er rent og ikke knust glass og så videre. Ä. flere er tilgjengelige. En metall, spiss gjenstand fungerer best for rengjøring.       
 6.  
 7.             4      Bruk metalltipen til å avrunde de to ender av hårlinjesprekken. Tapp forsiktig glasset med metallspissen slik at det indre plastlaget av glasset ikke er skadet. Dette forhindrer sprekkene til å spre seg videre.       
 8.  
 9.             5      Fyll den angitte mengden harpiks i sprøyten i henhold til instruksjonene på emballasjen til reparasjonssettet.        
 10.  
 11.             6      Plasser sentreringsenheten med sugekoppene slik at sprøyten sitter direkte over springen. Sett sugekoppene på plass. Legg harpiks til sprukken med sprøyten, eller bruk trykk og vakuumkontroll av injeksjonsmidlene for å suge luften ut av sprukken mens du trekker harpiksen inn i sprukken. Hvis springen er fylt med harpiks, fjern broen fra vinduet.       
 12.  
 13.             7      La harpiksen helle og tørke. Vindrute harpiks tørker ikke i luften; For dette er UV-lyset fra solen eller en kunstig UV-lampe nødvendig.       
 14.  
 15.             8      Påfør en generøs mengde dekselharpiks direkte til det reparerte området. Bruk et dekselark og dekk området etter påføring av dekselharpiksen. Eksponere glasset for direkte sollys eller UV-lampe for å la området tørke. Etter at det er tørt, fjern dekselet og skrap forsiktig av overflødig dekselharpiks med et knivblad for å justere det reparerte området til resten av platen og fullfør reparasjonen.       
 16.  
 17.             9      Rengjør vinduet med glassrenser.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Slik laster du opp et tomt bilbatteri.

Utfordre en knute.

Gjør en tull.

Fly et helikopter.

Ta av et dørpanel fra en bil.

Fjern tåke fra frontruten.

Les og forstå OBD koder.

Lad opp et bilbatteri.

Eliminer tobakkens lukt i bilen.

Forhindre aquaplaning.

Unngå ulykker ved kjøring.

Kjører en trygg sykkel.

Kjører bil.

Kjør Benzisparend.

Park på åssiden.

Fløy fra en synkende bil.

Monter tåkelysene.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.

Ankre en båt.

Gjør en tull.

Vask en bil for hånd.