Home \ biler
 

Unngå ulykker med motorsykkelen.

 

Kjøring av motorsykkel kan være en virkelig frigjørende opplevelse, men det er virkelig farlig. En motorsyklist er mye mer sårbar enn en bilist og må derfor være ekstra forsiktig. Følgende trinn er svært effektive for å unngå en ulykke.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lag en sikkerhetsopplæring. Hvert år tilbyr ADAC sikkerhetstrening spesielt for motorsyklister. Spesielt for nybegynnere eller erfarne ryttere som har gjort en lang pause, anbefales denne opplæringen.       
 2.  
 3.             2      Ikke start for tidlig på våren. Mens det bare blir varmt, kan det fortsatt være mye sand eller grus på veiene, og bilister forventer ikke motorsyklister på gatene, så de betaler mindre oppmerksomhet.        
 4.  
 5.             3      Tilpass til været. Regn forverrer vanligvis visjon og veiforhold; juster kjørestilen din til det.        
 6.  
 7.             4      Bruk iøynefallende klær. For å være mer synlig for andre trafikanter, bruk iøynefallende klær.        
 8.  
 9.             5      Kjør med en justert hastighet. Spesielt våte veier er stor risiko for motorsyklister, da dekkene har svært liten kontakt med asfalten. Kontroller hastigheten din hele tiden, og juster den til terreng, vær og landskap.        
 10.  
 11.             6      Senk tempoet på gaten. Det er lettere å komme seg ut av en bøyning, og du vil bedre kunne unngå motgående trafikk som kan stikke i banen.        
 12.  
 13.             7      Kjør i en sikker posisjon på veien og unngå det døde hjørnet av trafikanter. Den blinde flekken er et sideområde som en bilfører ikke kan se når du bruker vingespeglene. Bare skulderblikket garanterer at du kan se ting i det døde hjørnet. Ikke stole på en bilfører for å utføre dette skulderblikket, og sørg for at du alltid kjører nær fronten av en bil og la nok plass mellom deg og en bil.        
 14.  
 15.             8      Få trygg kjøring ved å anta at andre trafikanter ikke kan se deg. Hold deg våken og unngå vanskelige situasjoner        
 16.  
 17.             9      Husk å slå av dine svingesignaler etter å ha svingt eller svingt. Feil opplyste blinklys forvirrer andre trafikanter og bidrar ikke til å fjerne kommunikasjon i trafikken. På den annen side, alltid tydelig angi om du vil endre retning eller kjørefelt.        
 18.  
 19.             10      Hold deg foran andre trafikanter i høflig kjøring. Ikke irritere andre med høyt å brøle motoren din, ta av ved trafikklys eller andre gadgets. Dette forårsaker ikke bare spenninger mellom deg og andre trafikanter, men er også veldig farlig.                  
 20.  
             

Advarsler .

                   
Biler populær:
Sjekk brukte biler før du kjøper.

Hvordan male tanken til en motorsykkel.

Kjører riktig om vinteren.

Fjern rust fra krom.

Kontroller sprutvannet.

Lad opp et bilbatteri.

Motorsykling for nybegynnere.

Kjøpe og selge biler.

Rengjøring av bil.

Mal dine dekk.

Gjør et hull i sykkeldekk.

Forhindre bildedører fra frysing.

Slå på en motorsykkel.

Forhindre overoppheting av en bilmotor.

Kjør bakover i en tilhenger.

Kjør trygt i nærheten av barn.

Dvale båten.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.

Naviger stjernene.

God over langdistansefly.

Feil trygt inn i trafikken til en motorvei.