Home \ biler
 

Konfigurer en bilsalgskontrakt.

 

Selger en bruktbil privat, betaler mer enn å betale en kjøpmann, men en høyere salgspris bærer ansvaret for å lage egne papirer. Heldigvis er kontrakten om å selge en bruktbil, eller kjøpekontrakt for en bil, et relativt enkelt dokument som du kan lage selv.

              

Fremgangsmåte .

    

     Opprett en kontrakt  ,

    
   
 1.            1      Identifiser partene og årsaken til kontrakten. Kontraktens første setning bør inneholde de fulle, juridiske navnene til kjøperen og selgeren, og at kontrakten refererer til salg av bil. For eksempel, "Dette er en kontrakt mellom selger X og kjøper Y på salg av Xs Honda Civic 1995" nok til å utpeke de to partiene.       
 2.  
 3.             2      gi en beskrivelse av kjøretøyet. Kontrakten skal skrives på en slik måte at alle som leser det, vet nøyaktig hva kontrakten refererer til. Ved salg, bruk så mange kjennetegn ved bilen som mulig. For eksempel, hvis kontrakten bare angir modell og år for produksjon av bilen, for eksempel "Toyota Camry of 1990", og eieren har to Toyota Camrys, ville det være uklart hvilken bil kontrakten refererer til. br & gt;  
    
  • Skriv inn chassisnummer, farge, år, fabrikat, modell, innvendig farge og alle andre unike egenskaper i bilen. For eksempel, "Bilen er en sølv Honda Civic fra 1990 med svart skinn interiør og en takterrasse. Chassisnummeret er 123456789 og kjørelengde er 167.000 den 14. mars 2013. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Angi salgsdato og kjøpspris. Skriv også om hvordan betalingen er foretatt (kontanter, sjekk, bankoverføring, etc.). For eksempel "Salgsdato er 14. mars 2013. Kjøperen betaler selgeren den avtalte utsalgsprisen på € 500 i kontanter."        
 6.  
 7.             4      Skriv ned bilens tilstand. Når du selger en bruktbil, blir bilen vanligvis solgt som sett, noe som begrenser selgerens garantiforpliktelser til problemer med bilens tilstand. En erklæring om at bilen er solgt "som sett" og at eieren "ikke garanterer bilens tilstand" er tilstrekkelig.        
 8.  
 9.             5      Forklar hvilke dokumenter selgeren overfører til kjøperen. Angi at selgeren gir kjøperen med kjøretøyets registreringsdokument, regning og alle andre nødvendige dokumenter, for eksempel den siste TÜV-rapporten eller andre inspeksjoner. Spør ansvarlig Admissions Office for eventuelle andre nødvendige dokumenter som selgeren må gi til kjøperen.        
 10.  
 11.             6      Dato og signere kontrakten. Begge parter bør dato og signere kontrakten. Et vitne bør også signere kontrakten etter at begge parter har signert. Ett parti beholder originalen, og den andre mottar en kopi. Det spiller ingen rolle hvem som får originalen og hvem får kopien.                  
 12.  
             

Tips .

             
Biler populær:
Park på åssiden.

Sjekk brukte biler før du kjøper.

Unngå ulykker ved kjøring.

Forhindre rullende rygg av en bil på fjellet.

Så du ror en slaktebåt.

Slik rengjør og vedlikeholder du en bil profesjonelt.

Lagring av eksosrør.

Maksimere motorkraften til bilen din.

Bryt inn i en bil med en stup.

Baklysene er på.

Burnout på sykkelen.

Defensiv kjøring.

Vask en bil for hånd.

Forhindre Autorost.

Slå på en motorsykkel.

Bytt dekk med jevne mellomrom.

Bruk jumperkabel.

Stopp en bil på den korteste ruten.

Rengjør bilen din med husholdningsartikler.

Bryte opp en bil.

Lag et enkelt hjul med motorsykkelen.