Home \ biler
 

Reparer et ødelagt bilhorn.

 

Et bilhorn er et viktig element i et riktig fungerende kjøretøy. Du kan ha flere problemer med et bilhorn, inkludert et horn som er roligere enn normalt, eller et horn som ikke fungerer i det hele tatt. Reparere et ødelagt horn kan ofte gjøres selv. Men hvis skaden krever at andre deler av bilen må demonteres, f.eks. kollisjonspute på førerens side, så må du ringe en ekspert.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Bestem problemet med hornet ditt. Ved å identifisere typen ødelagt horn kan du bestemme hvordan du skal reparere den.       
 2.  
 3.             2      Åpne panseret og la noen trykke på hornet når det er lite volum. Mange biler har 2 eller flere horn. Hvis lyden av hornet er stille når du trykker på den, har en eller flere av hornene sluttet å fungere.       
 4.  
 5.             3      Finn hornet (e) på radiatorstøtten eller bak radiatorgitteret på bilen.        
 6.  
 7.             4      Fjern kabelkontakten. Hornet skal likne en sikring med utgående fører. For å fjerne kabelkontakten, trykk ned på bunnen av kontakten og trekk deretter ut ledningene. Fjern festeskruen og beslagene festet til ledningen. Rengjør komponentene og installer dem på nytt. Spør din hjelper til å basere igjen.       
 8.  
 9.             5      Kjøp et erstatningshorn hvis du rengjør horndelene, vil ikke fikse det lavt lydende hornet. Du kan velge å erstatte det defekte hornet med det samme hornet som ble opprinnelig installert, eller du kan ta et universelt bilhorn.                 
 10.  
             

     Ingen lyd  ,

    
   
 1.            1      Kontroller sikringsboksen hvis hornet ditt ikke gir lyd. Les brukerhåndboken din for å finne plasseringen av sikringsboksen i bilen din. Din håndbok vil også fortelle hvilken sikring som hører til hornet ditt.        
 2.  
 3.             2      Fjern sikringen med pincet, nålestang eller vanlig tang. Du kan også være i stand til å trekke sikringen med fingrene. Sikringen din er blåst når metallbåndet inni er ødelagt.       
 4.  
 5.             3      Bytt sikkerhetskopien hvis den er dårlig. Du kan kjøpe ekstra sikringer i en biltilbehørsbutikk. Bygg den aktuelle sikringen, og la hjelperen din basere seg igjen.       
 6.  
 7.             4      Kontroller om airbag-symbolet i instrumentbrettet lyser når det ikke er noe problem med sikringen.  
    
  • Et problem med kollisjonsputen kan forårsake feil på hornet. Hvis kollisjonsputen har utvidet seg, kan det være at det er en forstyrrelse med den betegnelse som en torsjonsfjærkomponent som fører strømmen via en reléspole koblet til hornet til knappen på hornet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta kjøretøyet til en profesjonell mekaniker når airbag-ikonet lyser.  
    
  • Hvis din kollisjonspute har utvidet seg, må en profesjonell mekaniker fjerne kollisjonsputen og installere den på riktig måte. En mekaniker kan bestemme andre mulige problemer med hornet ditt hvis du ikke kunne isolere problemet.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Biler populær:
Bytt viskerbladene på bilen.

Flyver et fly.

Voksing en svart bil.

Bytt dekk med jevne mellomrom.

Få en bil fri for klistremerker.

Reager når batterilampen på bilen din kommer på.

Bli en helikopterpilot.

Traktorkjøring.

Kjører bil.

Kontroller kileremmen.

Monter viskerbladene.

Sammenlign lånetilbud når du kjøper en bil.

Kjøp bilbatteri.

Monter en ettermarkedsinntakslange.

Fjern vinylklistremerke fra bilvinduer.

Monter snøkjeder.

Få en lisens som bilforhandler for bilsalg.

Reduser drivstofforbruk av alle typer kjøretøyer.

Bruke et batteri.

Kjøpe og selge biler.

Produser biodiesel.