Home \ biler
 

Kortere en bil.

 

Dette er en trinnvis veiledning for å forkorte en bil. Kortere en bil uten eierens tillatelse er helt ulovlig med mindre bilen er konfiskert (i hvilket tilfelle bilen ikke tilhører eieren uansett). Det er stor risiko for kortslutning, og det virker ikke i noen tilfeller. Nyere biler har komponentene skjult slik at du ikke kan komme til dem. Andre har kretsbrytere som slår av motoren slik at den ikke kan starte, ikke engang med nøkkelen. Andre modeller, for eksempel hybrid eller elektriske biler, arbeid.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      1  ,

    
   
 1.            1      Åpne hetten.        
 2.  
 3.             2      Finn en rød trådspole. Tennspolen ligger bak de fleste V8-motorer. Firecylindrede motorer har dem rett i midten av motoren. Sescylindrede motorer på den andre, venstre side, midt på motoren.        
 4.  
 5.             3      Finn batteriet (det er firkantet med rødt og svart kabel).        
 6.  
 7.             4      Dra en kabel fra den positive siden av batteriet (ikke negativ! ) til den positive siden av spolen eller den røde kabelen som fører til spolen. Dette gir strøm til instrumentbrettet, noe som er avgjørende for starten.        
 8.  
 9.             5      Finn startruten. For Ford-biler er dette på høyre fender ved siden av batteriet. På GM-biler på forretten under rattet.        
 10.  
 11.             6      Hvis du er under rattet, gå inn i bilen uten å slå av en alarm. Hvis den har normal overføring, kontroller at giret er ute og håndbremsen trekkes.        
 12.  
 13.             7      Lås opp rattet ved å ta en flatskrutrekker og fest den til toppen av rattstammen. Trykk på skrutrekkeren mellom rattet og rattstammen, og skyv låsestiften bort fra rattet. Ikke bekymre deg, du kan gjøre det med makt. Pinnen bryter ikke av og utløser ikke en alarm. Reléet skal ligge under.        
 14.  
 15.             8      Du ser en liten kabel på toppen av reléet og den positive batterikabelen under. Brett de to polene som disse kablene er koblet til med en skrutrekker eller tang. Dette starter motoren, og du kan begynne å kjøre. Gratulerer.                  
 16.  
             

    2      2  ,

    
   
 1.             1      Kom deg inn i bilen. Ikke bry deg inn i en merkelig bil, bare når du kan bevise at den tilhører deg. Hvis bilen har en alarm, vil kraftig oppføring utløse den.        
 2.  
 3.             2      Bestem om rattstammen og girvelgeren kan overstyres. Å fjerne disse tyverisikringsmekanismer kan føre til alvorlig skade.        
 4.  
 5.             3      Se under rattet. Dette kan kreve at du fjerner et deksel. Disse holdes vanligvis med stifter eller # 2 Phillips skruer. Fjern det om nødvendig.        
 6.  
 7.             4      Se om det er en klemme eller seleforbindelse som gir deg tilgang til ledningene bak tenningen.        
 8.  
 9.             5      Finn de to kablene som er de samme (vanligvis rødt), legg dem nakne og vri dem sammen. En av disse kablene er hovedstrømforsyningen til tenningsbryteren, den andre er tilkoblingen til kjøretøyets kretser, som får strøm når du setter tenningsnøkkelen. Kobling av dem gir strøm til tennkomponentene slik at motoren kan kjøre når starteren er dreid.        
 10.  
 11.             6      Fjern ca. 2,5 cm isolasjon fra disse kablene og skru dem sammen. Wrap med elektrisk tape og ikke berør metallkomponenter og forårsake kortslutning.        
 12.  
 13.             7      Ta antennekabelen (brun i mange biler), fjern ca. 1 cm isolasjon, og rør på den eksponerte kabels ende med de tilkoblede røde kablene.        
 14.  
 15.             8      Ikke vri den brune ledningen til det røde, bare rør ledningene sammen til tenningen har oppstått.        
 16.  
 17.             9      La motoren rotere nok til at den ikke dør, og du må gjøre dette igjen.        
 18.  
             

    3      3  ,

    
   
 1.   1      Dette er den mest effektive metoden fordi du ikke trenger å holde kablene sammen, åpne hetten eller låse opp rattet. Hvis du bare er kort med kablene, vil rattet IKKE slå, med mindre du bryr rattlåsen. klassisk skrutrekker metode for å sette inn og dreie en skrutrekker inn i låsen virker ikke, fordi du ikke kan utvikle nok kraft med dine bare hender for å bryte pinnene i låsen uten å fjerne låsen fra låsen din Bryt hus, slik at bilen blir ubrukelig. Bruk denne metoden i stedet.     
 2.  
 3.   2      Ta ut alt du trenger: 1 skrutrekker med isolert håndtak, 1 ledig skruetrekker og en liten borer.     
 4.  
 5.   3      Godta ekspertråd: Det er en klaff på slutten av nøkkelhullet. Plasser boret ca 2/3 av lengden forbi nøkkelhullet og bor omtrent til lengden på tasten. Dette ødelegger låsepinnene, og nøkkelbryteren kan slås på og av uten nøkkel. Hver stift har to seksjoner etterfulgt av en fjær, så bor mer enn en gang og fjern boret hver gang slik at låsenes stykker kan falle ned.     
 6.  
 7.   4     Så sett skrutrekker på, så hvis du setter nøkkelen inn i den, trenger du ikke å gå i dyp fordi tappene allerede er ødelagte.     
 8.  
 9.   5      Bruk det som en nøkkel, bare slå den.  
    
  • Advarsel: Denne metoden ødelegger nøkkelbryteren din, og alle med en skrutrekker eller sterk negler kan stjele bilen din.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

    
   
 • Du risikerer betydelig skade på kjøretøyet hvis du kortnar det.
 •  
 • La aldri tenntrådene vrides når motoren stopper. Dette kan blåse tenningssystemet til bilen og tømme i det minste batteriet.
 •  
 • Kjøretøy med en datamaskinbrikke i tenningsbryteren kan ikke kortsluttes, brikken slår på ECM, og uten den kjører bilen ikke.
 •  
 • Bruk denne kunnskapen ansvarlig.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Bruk isolerte hansker.
 •  
 • Når tennkabel løsner under kjøring, dør motoren umiddelbart og du har ikke lenger kjøring, styring eller bremsing.
 •  
 • Bruk denne ikke på ulovlig måte, f.eks. For eksempel å stjele en bil.
 •  
        
Biler populær:
Smør en sykkelkjede.

Kjører bil med manuell girkasse.

Test en bensinpumpe.

Unngå bakside kollisjoner.

Reparer Grand Am Blinker Signaler.

Mal en båt.

Hold deg våken mens du kjører.

Kontroller og fyll opp hydraulikkvæske for servostyring.

Kjøp en brukt båt.

Bytt bilnøkkel.

Sett inn svarsignal.

Forhindre overoppheting av en bilmotor.

Bruk en leirebjelke.

Unngå bilulykker.

Ankre en båt.

Forebygging av støyforurensning.

Åpne låste biler.

Oppnådd kjørerkortet i USA.

Lag vindusrør.

Bytt bilnøkkel.

Beregn drivstofforbruk av en bil (100 liter).