Home \ biler
 

Sjampo det indre av bilen.

 

Klare synlige flekker eller dårlige lukter er ganske åpenbare tegn på at det er på tide å sjampo bilens interiør. Det er også en god ide her og der uten disse tegnene. Fjern så mye smuss som mulig i bilen før shampooing. Bruk deretter en spesiell teppe og møbelrenser for å skrubbe de respektive områdene av bilen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Foreløpig rengjøring  ,

    
   
 1.            1      Fjern alt avfall og smuss. Smuss og avfall som for eksempel emballasje, papir, steiner eller andre ting må fjernes fra interiøret før du kan sjampo.        
 2.  
 3.             2      Støvsuger interiøret. Ved å støvsuge først, vil de fleste av de store smusspartiene fjernes, noe som gjør shampooing lettere og mer effektivt. Du bør primært sjampo for å kvitte seg med fettete, foul-luktende ting som ikke kan fjernes ved vanlig støvsuging eller annen metode.       
 4.  
             

    2      Sjampo teppet  ,

    
   
 1.             1      Velg de riktige verktøyene. En generell teppe shampoo som kan sprayes vil fungere godt med teppet i bilen. Du bør også bruke en børste med børster. For eksempel kan det være en myk plastfelt og dekkbørste.       
 2.  
 3.             2      Arbeid sekvensielt på de forskjellige områdene av teppet. For å unngå å våte teppet flere ganger i bilen, konsentrere seg om bare ett område av bilen til det er rent. Da kan du takle det neste området. Ikke sjampo hele bilen på en gang. Det virker ofte lettest å starte med gulvet på førerens side. Da kan du ta vare på passasjersiden og deretter fortsette på baksiden.       
 4.  
 5.             3      Fjern gulvmatter. Disse må rengjøres separat fra resten av teppet i bilen.       
 6.  
 7.             4      Dårlige flekker på teppet bør forbehandles. Problemer med flekker som tjære eller olje er ikke sannsynlig å bli fjernet på en tilfredsstillende måte ved hjelp av enkel teppe sjampo. Bruk en forbehandlingsrense som er spesielt utviklet for disse stædige flekker. Bruk i henhold til instruksjonene på etiketten. Vanligvis må du sprøyte eller dab et slikt produkt direkte på flekken og helt dekke det. La det virke i noen minutter før du vasker det ut.       
 8.  
 9.             5      I mellomtiden rengjør dørmatter. Spray med en generell rengjøringsmiddel eller teppe shampoo, avhengig av om mattene er dekket med stoff eller ikke. Skrub med en stiv børste, skyll og heng for å tørke. Ikke legg gulvmatterne tilbake i bilen til teppet i det indre av bilen er rent.       
 10.  
 11.             6      Sprøyt teppet med teppe sjampo. Spray alle områder av teppet jevnt. Bruk sjampoen med børsten i teppet. Du kan bruke litt mer sjampo for mer sta plagg, men ikke for mye. Fuktighet er vanligvis ikke et problem for biltepper. Men hvis teppet er gjennomvåt, kan mold enkelt dannes.       
 12.  
 13.             7      Sug opp fuktigheten mens du jobber på teppet. Etter at du har innlemmet sjampoen i teppet, la det fungere i henhold til instruksjonene, som vanligvis bare tar noen minutter. Trykk ekstra fuktighet ut av teppet med en ren, tørr klut. Gni kluten i en retning langs teppet i stedet for å gni den frem og tilbake. Fortsett med dette til du har fjernet det meste av fuktigheten og la teppet tørke ved å forlate vinduene eller dørene på bilen. Hvis du vil, legg en vifte på teppet.       
 14.  
             

    3      Sjampo pute  ,

    
   
 1.             1      Legg en spesiell polstringsjampo i en bøtte med vann. Du kan bruke samme sjampo du brukte til teppet, men en sjampo beregnet for bruk på polstrede seter ville være bedre. Bruk rikelig med sjampo og bland kraftig for å få rikelig med skum.  
    
  • Du bruker skummet til å rengjøre polstringen, ikke væsken. Spesielt sete dekker og velours ser ofte tørre ut, selv om de er veldig våte. På grunn av dette kan det veldig lett skje at for mye væske brukes eller for mye sjampo sprøytes på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rediger områdene i rekkefølge. Som ved rengjøring av gulvmatter, rengjør et område av stoffdekselet etter det andre. Ikke dekk hele setet med sjampo samtidig. Start på samme side som å rense teppet og jobbe i samme mønster.       
 4.  
 5.             3      Ta litt skum med penselen og arbeid den inn. Du bør bruke så mye skum og så lite vann som mulig på børsten. Overfør skummet til polstring og gni polstringen kraftig med børsten. Bruk så lite skum som mulig for polstring. 
    
  • Skummet i skuffen vil trolig forsvinne mens du arbeider. Derfor må du kanskje lage mer skum nå og da ved å røre igjen. Om nødvendig kan du til og med legge til ekstra sjampo.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fjern overflødig vann med et tørt terryhåndkle. Trykk håndkleet fast på polstring, flytt det i en retning om gangen. Terry håndkleet vil absorbere alt gjenværende vann fra setene og du kan enkelt vri den ut.       
 8.  
 9.             5      La resten lufttørke. Det meste av fuktigheten må tørke naturlig. Åpne vinduene eller bildørene for å forbedre luftsirkulasjonen og forhindre dannelsen av mugg. Du kan til og med bruke en elektrisk vifte for å øke hastigheten på prosessen.       
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                     
Biler populær:
Bytt trommelbremser.

Lagring av eksosrør.

Kjør trygt i regnet.

Unngå en bilulykke.

Avrim frontruten.

Beregn drivstofforbruket.

God over langdistansefly.

Fjern insekt flekker fra bilen.

Ta av et dørpanel fra en bil.

Winterizing en jet ski.

Fjern rust fra krom.

Bruk en selvbetjent bilvask.

Bytt til syntetisk motorolje.

Bytt tennplugger av en bil.

Monter snøkjeder.

Juster bilseteret riktig.

Kjør trygt i tåke.

Gjenta når bremsens advarsel lyser.

Fjern tyggegummi fra utsiden av en bil.

Sjampo det indre av bilen.

Baklysene er på.