Home \ biler
 

kjører bil.

 

Det finnes mange forskjellige typer kjøretøy, men notene nedenfor refererer bare til å kjøre en vanlig bil. For å lære å kjøre bil, bør du alltid ta profesjonelle kjøreundervisning og ikke prøve å ta det med deg selv, fordi det kan få katastrofale konsekvenser!

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Før du kommer bak rattet  ,

    
   
 1.   1      Forbered deg på kjøring. Pass alltid på at du har forsikringsbevis og førerkort med deg før du reiser. Ta også små endringer for å betale for eventuelle gebyrer. Spenne opp før du går - selen kan redde livet ditt!  
    
  • Forbered et samaritanskurs på forhånd.
  •  
  • Altid bære din billett med deg som din ID.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Betal all oppmerksomhet på gaten. Kontroller bak- og sidespeilene og sørg for at du kan se alle bilene og fotgjengere foran og bak deg. Ikke gjør noe som distraherer deg fra kjøring, som å snakke på telefonen, spise eller spille rundt på radioen.     
 4.  
             

    2      Kjør forsiktig  ,

    
   
 1.   1      Merk trafikkreglene. Hold deg til fartsgrensene. Bare ta over hvor det er tillatt og hvor visningen din er tilstrekkelig. Bruk svingesignalene for å gjøre det klart at du vil vende eller bytte veier. Hvis du kjører sakte på motorveien, må du holde deg i den rette stien slik at du ikke hindrer overtakende biler. Ikke kjør og kjør ikke for nært.     
 2.  
 3.   2      Vær særlig oppmerksom på større biler i ditt område, for eksempel lastebiler eller busser. Deres sjåfører har ofte begrenset synlighet på grunn av størrelsen på kjøretøyet og kan savne bilen din. De trenger også mer plass til å snu og snu.     
 4.  
 5.   3      Unngå raske eller plutselige manøvrer. Forsøk som en nybegynner driver for eksempel ikke akselerere foran et gult trafikklys for å kjøre gjennom. Du kan få panikk kort før og slå bremsene. I beste fall er dette bare ubehagelig for deg, men du kan også veldig raskt forårsake kollisjon i bakenden.     
 6.  
             

  Video     Det er mulig at denne tjenesten utveksler informasjon med Youtube.  ,

    
    
 
 
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Kjør bakover i en tilhenger.

Fjern maling fra bilen.

Winterizing en jet ski.

Pushing a car.

Vask en bil.

Reduser drivstofforbruk av alle typer kjøretøyer.

Monter snøkjeder.

Fly et helikopter.

Les dekknavnet.

Reparer et ødelagt bilhorn.

Åpne en bil med en streng.

Et annet kjøretøy å overta.

Sende en sykkel billig.

Reparere bilmaling.

Åpne låste biler.

Slå inn tre svinger.

Oppnådd kjørerkortet i USA.

Tilbakestill ABS på en BMW R1100RT.

Bilforbrenning.

Les dekknavnet.

Produsere biodrivstoff.