Home \ biler
 

Sende en sykkel billig.

 

Enten du selger en sykkel på nettet eller ønsker å sende en selv, er det nyttig å vite hvordan du pakker og sender det på en kostnadseffektiv måte. Med en billig sykkel, gir det ingen mening å betale for sykkelbutikken for profesjonell emballasje. Du kan også spare ved å delvis demontere sykkelen og sende den i en mindre boks.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gjenbruk en brukt pappkasse: Finn en passende sykkelboks. Lokale sykkelbutikker gir vanligvis bort sykkeltransportkasser. (Av og til for en liten avgift på ikke mer enn $ 5.) Be om en mindre størrelse - dette vil hjelpe deg med å spare fraktkostnader.       
 2.  
 3.             2      Lag et kostnadsoverslag: måler lengden, høyden og dybden på boksen. Bær disse tallene sammen med leveringsadressen for sykkelen i fraktkostnadsberegneren på nettsteder som http://www.FedEx.com, http://www.UPS.com eller www.fahrradversenden.de. Et omtrentlig estimat for pakkevekten er vanligvis rundt 20 kg. Hvis du er heldig, er dimensjonene på sykkervognen din under "volumvekt" begrensninger av frakttjenesten. Hvis en tilleggsavgift vises i tilbudet, bør du bedre justere sykkelkartongen.        
 4.  
 5.             3      Sykler kan også sendes av Deutsche Bahn, som leverer fra dør til dør med kurertjeneste. Hjulene må være forsvarlig pakket i esker, med kureren på forespørsel også med en praktisk gjenbrukbar emballasje. Ytterligere informasjon finnes på http://www.bahn.de/p/view/service/fahrrad/rad_kuriergepaeck.shtml.        
 6.  
 7.             4      Juster boksen (om nødvendig): Gjør kuttene en til to centimeter dypt inn i åpningens fire hjørner (mellom klaffene). Brett klaffene innover (lange klaffene må trimmes) og ta et annet mål. Lengden og dybden har forblitt de samme, men boksenes høyde er nå lavere - med hell går den under størrelsesgrensene og tilleggsbeløpet er borte. Hvis kartongen fortsatt er for stor, prøv igjen å ta en ekstra en eller to inches fra høyden.        
 8.  
 9.             5      Eksempelposer: Det anbefales å lage noen testpakker. For å få hjulet til en mindre boks, må du kanskje demontere ett eller begge hjul, pedaler, sadel eller kanskje styret, hvis det ikke er nok til å løsne styret og skru ut styret.        
 10.  
 11.             6      Ferdig!                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Kjør en bil med manuell girkasse forsiktig.

Traktorkjøring.

Velg riktig sykkel.

Annonser for din brukte bil.

Kjøp en motorsykkel.

Rengjør auto plastdeler.

Unngå en bilulykke.

Monter en bilradio.

Juster et sikkerhetsbelte på riktig måte.

Sjekk inn på flyplassen.

Lag en air freshener for bilen.

Kjører trygt.

Bor i bilen.

Juster frontlyset riktig.

Venter på en bil selv.

Reparer en lekkende soltak.

Gjør riktig til trafikkontroll i USA.

Stopp en bil på den korteste ruten.

Bor i bilen.

Åpne låste biler.

Begynn terrengsykling.