Home \ biler
 

Bygg en rådstav.

 

Normalt er Rat Rods et DIY prosjekt i garasjen eller bakgården. Rådstenger blir ofte samlet helt ut av skrap eller en kombinasjon av to skrapbiler drevet av små motorer. Den ideelle Rat Rod ser ut som om han umiddelbart ville gå opp i sine individuelle deler og absolutt ikke klar til å kjøre. For estetiske og praktiske grunner Stenger må kontinuerlig skrues og repareres til rådet. Derfor er de et flott prosjekt for hobbyister med litt ekstra tid og reservedeler. Se trinn 1 og lær hvordan du bygger din egen Rat Rod.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Klargjør rammen  ,

    
   
 1.            1      Få en gammel bil. Besøk en lokal junkyard eller junkyard og finn de eldste kjøretøyene som fortsatt er intakte, de er de beste kandidatene til prosjektet ditt. Ulike nettsteder om Rat Rods tilbyr lenker til ulike tilbud, alternativer og tilkoblinger. Leter etter en modell som ikke er spesielt rusten og hvis chassis er fortsatt intakt. Vanligvis er rottestablene samlet fra gamle amerikanske kjøretøy, ofte pickup, bygget før 1960. De mest populære modellene for Rat Rods inkluderer: 
    
  • Medieval Chevrolet Pickup Trucks
  •  
  • Ford modeller fra 30-tallet, spesielt "Modell A"
  •  
  • Tidlige Chrysler Hemi-modeller og også flat-headed V-8s.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fjern alle indre elementer fra kjøretøyet. For å bygge din Rat Rod fra begynnelsen, må du fjerne alle seter, vedlegg og annet tilbehør fra kjøretøyet. Vanligvis er kjøretøyene som omdannes til rottestenger i svært dårlig stand når det gjelder interiørdesign. Dette trinnet er derfor vanligvis viktig.       
 4.  
 5.             3      Drenk gassen fra tanken. Legg en beholder under avløpskranen, eller fjern en av drivstofflinjene og suge gjenværende drivstoff ut av tanken. Dette trinnet er viktig i forberedelsen av en Rat Rod, fordi du har mye å sveise. De resterende spor av bensin kan være farlig. Hold alltid brannslukningsapparat i verksted eller garasje når du arbeider.       
 6.  
 7.             4      Still inn rammestørrelsen slik du vil ha den. Frøken og merk posisjonen til bilens nye aksler, og kutt deretter rammen til ønsket lengde med en motorfoxtail. Fordi en rotstang vanligvis ser ut som det opprinnelige kjøretøyet, må du ofte følge følelsen av tarmene. 
    
  • Det er vanligvis en god ide å kutte baksiden av bilen litt for bedre å passe akselen og eliminere elementene, for eksempel hetter eller tak som du ikke lenger trenger. Sett kuttene slik at stasjonen kan installeres.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Improvising. Det er også mulig å bygge din egen ramme ved å bygge en ramme med rektangulære stålrør på 5 cm x 10 cm kuttet i like deler. Sveis dem i stigenes mønster og sørg for at de er så firkantede og horisontale som mulig. For å forsterke rammen kan du sveise et krysset mønster foran og bak på rammen og midt på rammen. Match rammebredden til vedlegget du vil bruke som base.                 
 10.  
             

  Del 2      Bygg fra grunnen av  ,

    
   
 1.             1      har som mål å holde kostnadene under € 2.500. Under Rodders Council, er den generelle regelen å holde de totale kostnadene for et prosjekt under ca € 2.500 for å respektere din evne til å jobbe med begrenset materiale. Hvis du tar på utfordringen, kan du demonstrere dine ferdigheter og oppfinnsomhet ved å prøve å gjøre prosjektet ditt så billig som mulig og samle materialet ditt fra en mish-mash i junkyard eller på eBay.        
 2.  
 3.             2      Bygg de nye akslene og inspiser ditt fjæringssystem. Du kan ta med opphenget til den nyeste teknologien, og slå rotstangen til en hybrid av gammelt og nytt. Har du en tung modell A kjører på navet? Perfekt. 
    
  • Begynn å finne ut bredden eller bygge på baksiden av modellen din og se etter de riktige aksene. Aksen skal være litt lengre enn bredden. Bladfjæraksler er vanligvis et populært alternativ fordi de kan justeres. Avhengig av prisen, er alle typer fra 60- og 70-tallet svært populære.
  •  
  • Monter spiralfjærer i et lateralt eller parallelt mønster ved å bære de bakre overkonsollene og kryssbøylene og de nedre beslagene på akselhuset. For å holde prosjektet lavt priset, bør du installere en rettaksel - ny eller brukt - foran.
  •  
  • Mustang II / Pinto, AMC Pacer eller Corvair suspensjonene er et populært og nyttig valg, men det er også nye suspensjoner for noen få hundre euro som bare må sveises. De er tilgjengelige komplett med ramme og aksel suspensjoner eller som maler. De er en god investering hvis du trenger nye deler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg kroppen på rammen De gamle lastebilene er langt det beste valget, men du kan også bruke moderne glassfiber som er tilgivende og lett å jobbe med. Juster kroppen din og bygg rotstangen til din smak. Klipp den ut av grov mugg til den stolte Rat Rod-modellen, og sveis den til rammen.        
 6.  
 7.             4      Oppgrader eksisterende motor eller installer en ny. Prøv og husk: en Rat Rod er et semi-lovlig, rystet, men glorifisert go-kart. Du trenger ikke å haste utgifter på grunn av stasjonen. En gammel Chevy 350 eller en Ford 302 er begge veldig praktiske og vanligvis rimelige alternativer som du kan kjøpe og montere etter eget ønske. Du må bare få motoren til å fungere. Den gode tingen om hot rodding er at du kan bruke en motor som egentlig ikke passer til kroppen din. Ingen, men din egen kreativitet og geni, kan stoppe deg. Tilpass maskinen din. La hetten stå åpen hvis du vil. 
    
  • Du kan tenke på å selge motorblokken i den opprinnelige modellen, spesielt hvis sylinderhodene er slitt ut. De ekstra pengene fra salget kan du investere i en arbeidsmotor fra samme tid, noe som er veldig bra.
  •  
  • Installer en ny startbilde eller alternator når du installerer motoren i rammen. Pass på at du har drenert så mye olje som mulig fra motoren før du installerer den. Deretter installeres overføring, drivaksel og radiator. Heng opp styringen og installer pedaler. Sveis ytterligere forbindelser som gir et sikkert grep for kjøretøyet ditt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fullfør arbeidet ditt. Du er nesten ferdig, men du må fortsatt installere bremsene og skru på hjulene. Prøv å gjøre stangen så trygg som mulig. Det kan ikke være lovlig for veien, men du må kunne stoppe kjøretøyet ditt. Bygg et sete. Slash en sofa eller bygge et annet forbudt, men morsomt sete. Rådstenger er åpne for alle de galne ideene og ideene du har om din følgesvennes estetikk. Ha det gøy med det.       
 10.  
             

  Del 3      Styling Your Advice  ,

    
   
 1.             1      Inkluder en frontrute, sidespeil og et bakspeil. Ratstenger er ofte utstyrt med det typiske biltilbehøret. Vinduer, polstrede seter eller dører er helt valgfrie. Hold verktøyene dine klar slik at du kan fortsette å jobbe etter din første tur. Den personlige designen er kreativ.       
 2.  
 3.             2      Lakk kroppen på rotterstangen din med en frostet maling eller spraymaling. Noen Rat Rodder foretrekker å forlate den rustne eksteriøret av kjøretøyet som å markere hvor stabil og holdbar originalen var og er. Hvis du vil ha et litt mer skinnende utseende, men også ønsker å bevare noe av det gamle laget, kan du male den matte primeren med en litt brunaktig spray for å erstatte rustflettene, samtidig som du tetter og beskytter metallet.       
 4.  
 5.             3      Velg et emne. Populær på parader og messer, er Rat Rods stylet med unike temaer. De tiltrekker ofte folkemengder. For eksempel, ved å installere uvanlige objekter i stedet for et ratt, kan du få folk til å smile. Se andre Rat Rods for inspirasjon og skape noe unikt og morsomt som er verdt tiden din.       
 6.  
 7.             4      Være original. I motsetning til Hot Rods, er Rat Rods designet for personlige spesifikasjoner og er ikke ment å matche en antikk original. Spice opp kjøretøyet med merkelige vedlegg og en fargerik kropp eller endre den originale rammen uten anerkjennelse til en ny form.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Biler populær:
Øk hestekraften til din firsylindrede bil.

Kontroller bremsevæsken.

Sett inn svarsignal.

Monter en bilradio.

Slå til høyre ved motorsykkel.

Motorsykling for nybegynnere.

Lag en sykkel.

Kontroll angre i trafikken.

Kjører trygt.

Kjører riktig i snøen.

Test en bensinpumpe.

Reparer små rustflekker på bilen.

Flyver et fly.

Fjern vindusdukfolie.

Rengjør bildekk.

Lad opp et bilbatteri.

Les og forstå OBD koder.

Oppblåsbare dekk.

Bytt ut en alternator.

Polsk vindrute.

Fjern maling fra bilen.