Home \ biler
 

Fjern insekter, tjære og harpiks fra bilen.

 

Vaske bilen er ikke alltid lett. Hvis du ser at insekter stikker til frontruten, tar tjære fast i dekk og harpiks på taket på bilen din, kan du tilbringe timer med å prøve å rengjøre den. I stedet spare tid og les denne wikiHow artikkelen for å fjerne insekter, tjære og harpiks fra bilen din.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vask bilen grundig. Se relaterte wikiHvordan artikler om vasking av bil. Pass på at alt smuss er borte. Bruk en myk klut til å gjøre dette og skyll ofte i en bøtte for å fjerne støv og smuss.       
 2.  
 3.             2      Bruk alkohol for å fjerne insekter, treharpiks og tjære. Sug en liten, myk klut med ånd og legg den på smuss i 10 til 30 sekunder for å suge den. Jo større det berørte området, desto lengre bør du "for-suge" den.        
 4.  
 5.             3      Hvis det er et insekt, må du bare gni lett med en myk klut, fra utsiden til midten.        
 6.  
 7.             4      Hvis det er tjære eller harpiks, bruk "pre-soak" -metoden for å myke den. Tjære eller harpiks vil være klebrig. Gni med en klut fuktet i alkohol mot midten. Ikke gni i et sirkulært mønster, da du bare gni forurensningen lenger inn i overflaten. Målet er å løfte urenheten, ikke å "dra den inn".        
 8.  
 9.             5      Gjenta trinn 1-4 for alle insekter, harpiks og tjære, vask kluten til et rent sted for insekter / tjære / harpiks.        
 10.  
 11.             6      Vask bilen helt for å fjerne spor av urenheter og / eller denaturert alkohol (det meste vil fordampe).        
 12.  
 13.             7      Når dette er gjort, bør du vokse bilen din. Ånden fjerner alt voks og / eller bilpolert fra bilen din, og etterlater det rene, klare kappen smittet. Følg instruksjonene på bil polish / voks for riktig påføring.                  
 14.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Biler populær:
Bytt kjølevæske.

Bytt bremseskiver.

Kjøp en bulgy gaffeltruck.

Å miste frykten for den første bilstasjonen.

Kjør en gaffeltruck.

Start en bil med manuell girkasse.

Rengjør bilskinnseter.

Fjern bensin fra en tank.

Lag en sykkel.

Produser biodiesel.

Lad opp et bilbatteri.

Lagre drivstoff.

Reager når batterilampen på bilen din kommer på.

Bryte opp en bil.

Reparere bremser på en sykkel.

Reparer et ødelagt bilhorn.

Polsk vindrute.

Kjør bakover i en tilhenger.

Bytt ut et teppe.

Kjør trygt i tåke.

Program fjernstyringer for GM tastaturet.