Home \ biler
 

Lag et enkelt hjul med sykkelen.

 

Wheelies kan være morsomt, men du må alltid sørge for at du gjør dem trygt. De fleste sykkeleksperter anbefaler at du starter med å lære den enklere hjulversjonen, krafthjulet. Når du er ute av kraft, trenger du ikke å koble eller bytte gir, slik at du kan fokusere på å lære å kjøre en motorsykkel komfortabelt på bakhjulet. Husk at dette krever mye øvelse og er forberedt på noen få sammenbrudd.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Øv på sykkel  ,

    
   
 1.            1      Bruk verneutstyr. Du trenger ikke mye beskyttelse når du trener på en sykkel, men det er alltid godt å trene trygt. Pass på at du bruker minst en hjelm, samt knær og albuebukser, hvis du vil være veldig forsiktig. Selv om du kan finne det ufarlig å starte med hjul på en sykkel, kan det også føre til noen dårlige fall, og du kan skade deg selv.       
 2.  
 3.             2      Øv mens du kjører oppoverbakke. Start i en lys korridor. To eller tre er trolig best, så du trenger ikke å pedalere for hardt. Hellingen skal ikke være for bratt, men en lys, jevn gradient vil hjelpe deg å opprettholde balansen og løfte forhjulet i luften. Når du først lærer hjulet, kan du begynne å tråkke frantically og falle av sykkelen. Motstanden når du kjører oppoverbakke gir en motforce for den. Dette vil også gi deg mulighet til å kjøre en rett linje hvis du trener på jevnt underlag. 
    
  • Det er ikke nødvendig, men det er lettere å trene på en terrengsykkel enn på en BMX-sykkel. Bakhjulene er mer stabile og forhjulet er lettere i luften. Den store dekkflaten gir også en følelse av mer kraft.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold et komfortabelt tempo på jevnt underlag. Hastigheten kan variere, men du bør målrette et sted mellom 8 og 12 km / t. Hvis du er for rask, kan du miste kontroll på bare ett dekk. Hvis du er for sakte, kan du mangle fart for å løfte sykkelen ordentlig.       
 6.  
 7.             4      Trekk forhjulet i luften. Du trenger bare mye strøm fra overkroppen din og må pedalere hardt. Bøy over styret mens du forbereder deg på å trekke opp og ikke glem å se fremover! Når du har styret opp i luften, skifter du vekten bakover og holder pedalen. Du kan miste balansen din, eller du kan ikke holde sykkelen i luften for lenge, men til slutt vil du legge merke til at du kan kjøre hjulet lenger og lengre.       
 8.  
 9.             5      Hold din fart under hjulet. Hvis du har lyktes med forreste hjulet ditt noen ganger, vil du være i stand til å holde hjulet lenger. Hold styrene løsere og strekk armene dine når du er i luften. Du bør også bruke bakbremsen til å justere vinkelen mens du er i hjulet. Noen mennesker holder bakhjulsbremser på hele hjulet, mens andre bare setter dem på når de føler at forhjulet blir for høyt i luften. Jo vanskeligere du trykker på bremsen, jo vanskeligere må du pedal for å holde forhjulet i luften.                 
 10.  
            

    2      Hold deg sikker  ,

    
   
 1.             1      Bruk verneutstyr. Du bør aldri komme på motorsykkel uten riktig utstyr. Disse inkluderer en tykk motorsykkelhjelm, lærhansker, jeans eller lærbukser og en sterk skinnjakke. Du bør også bruke tykke støvler, helst laget av lær, med en grippy sole. Elbow, ankel eller kneputer er også en god ide i begynnelsen fordi du kommer til å falle mye.        
 2.  
 3.             2      Finn en bortgjemt vei eller vei. Husk at det vil ta litt tid å lære dette, og du vil sannsynligvis ha noen dårligere fall. Du vil ikke skade fotgjengere rundt deg eller kollidere med biler som enten er parkert på gata eller kjører der. I tillegg vil du gjøre noe støy i dine gjentatte forsøk, og du vil ikke forstyrre noen rundt deg. 
    
  • Det er faktisk ulovlig å gjøre et hjul på en gatenett, og derfor beskytter et eksternt treningssted deg mot problemer med politiet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær på en motorsykkel som er sterk nok. Hvis du prøver å gjøre kraften på en gaten, trenger du sannsynligvis minst en 500cc maskin. Du løfter bare forhjulet ved å akselerere, og du må sørge for at sykkelen din har nok strøm til å gjøre det. 
    
  • Du kan også lære krafthjulet på en terrengmaskin. Hvis du kan bruke en eller vil ha noe mer behagelig, så kan det være en smart idé. En maskin på 100 eller 150 cc skal ha nok kraft til å trene denne stunt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kontroller bakhjulet for skade. Du vil bruke mye tid på dette hjulet på bakhjulet, så sørg for at sykkelen din er i god stand. Det burde ikke være egg der. Det ville også være ideelt hvis du setter ditt dekktrykk litt lavere enn normalt fordi det gjør hjulet mer stabilt.       
 8.  
 9.             5      Slå av vippesensoren når motorsykkelen har en. Denne sensoren kan slå av motoren din hvis du vipper for langt bakover. Du vil vippe bakover, og fordi du lærer det, kan du også vippe ytterligere tilbake enn det er behagelig. Pass på at sykkelen ikke slukkes midt i hjulet ved å slå av denne sensoren. 
    
  • Det kan også skje at din eksos berører bakken - avhengig av hvor den er på motorsykkelen din. Så sørg for at den ikke drar på bakken når du kjører på dekk. Hvis det skjer, kan du slå veien og falle av sykkelen.
  •  
         
 10.  
            

    3      Lær Power Wheelie  ,

    
   
 1.             1      Ta det første giret. Du kan øve på noe utstyr, men den første er vanligvis den enkleste for nybegynnere. Når du er klar til å lære clutchhjul, må du også vite hvordan du stiller inn hjulet. Men fordi Power Wheelie bare bruker akselerasjonen til å trekke forhjulet i luften, trenger du ikke å bekymre deg for girkassen. 
    
  • På samme måte som håndbremsen på en sykkel, vil fotbremsen hjelpe deg hvis du skal begynne å vippe for langt tilbake. Selv om mange ryttere ikke bruker fotbremsen regelmessig, er det svært nyttig hvis du bruker fotbremsen i begynnelsen. Hvis du føler at du er farlig langt tilbake, trykk fotbremsen og ta bakhjulet til stopp. Dette vil føre foroverhjulet tilbake raskt. Vær oppmerksom, men når det kommer ned, fordi virkningen vil bringe noe press i din retning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få sykkelen din i god fart. For læring anbefales det å starte med en hastighet mellom 10 og 20 km / t. Hvis du reiser for fort, kan du miste kontrollen og slå av gassen uten å være merket. Men hvis du trener for sakte, vil du ikke kunne trekke forhjulet sterk nok.       
 4.  
 5.             3      Hopp av gassen mens du holder fart. Du bør ikke få for sakte, men det er en god ide å senke litt før du akselererer for hjulet. Dette gir deg mer fart når du akselererer og ekstra kraften gjør det enklere å få forhjulet i luften.       
 6.  
 7.             4      Gi gass for å akselerere og ta forhjulet til himmelen. Hvis du har bremset litt, vær forsiktig. På samme tid trekker du opp forhjulet som du ville på en sykkel på et hjul. I begynnelsen løfter sykkelen ikke mye, og det vil nesten føle at det hopper. Men wheelies vil alltid bli lenger når du blir vant til å plukke opp fronten. 
    
  • Hvis du plukker opp sykkelen og kolliderer den plutselig, vil forhjulet vri på grunn av støtingen. Hvis du ikke lander, blir du katapultert på tvers av sykkelen - også kjent som en "highsider". Dette kan enkelt skje i begynnelsen, så sørg for at du lander så rett som mulig etter at hjulet har unngått det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold balansen mens du ruller. Når du har funnet ditt balansepunkt, bør du lene deg mot sykkelen og sørge for at tyngdepunktet i systemet (deg og sykkelen) er sentrert. Dette vil tillate deg å holde hjulet lengre. Hvis du vipper fremover eller bakover, skifter tyngdepunktet i systemet ditt og du faller. 
    
  • Nybegynnere kan prøve å holde knærne rundt tanken, noe som gjør dem lettere å holde når hjulet er i luften. Dette forhindrer deg i å skyve for langt tilbake på setet. Men hvis du klamrer seg til tanken mens motorsykkelen beveger seg bakover, er tyngdepunktet i systemet ujevnt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå fra gassen når du har en god balanse. Når du føler at hjulet er i balanse, kan du smøre gasspaken litt, slik at du ikke mister kontrollen mens du opprettholder fart. Men hvis du smelter gasspaken for hardt, vil sykkelen miste sin fart.       
 12.  
 13.             7      Ta på fotbremsen for å få deg ned igjen. Hvis du vil komme ned fra hjulet ditt, bruker du den bakre bremsen for å få fremhjulet på veien igjen. Men hvis du går for hardt på bremsene, vil forhjulet treffe for fort, og du kan dykke eller falle. For å forhindre dette kan du gi mer gasspjeld når forhjulet kommer ned for å balansere bevegelsen.       
 14.  
            

Tips .

      

            

Advarsler .

      

            Les mer... (4)      
Biler populær:
Slik rengjør og vedlikeholder du en bil profesjonelt.

Lag en air freshener for bilen.

Vask en bil for hånd.

Bytt viskerbladene på bilen.

Forhindre rullende rygg av en bil på fjellet.

Produser biodiesel.

Vet når bildekk må byttes ut.

Forhandle prisen på en bil.

Vok båten din.

Fjern tåke fra frontruten.

Kjøp en brukt motorsykkel.

Rengjør bilvinduene riktig.

Fjern vindusdukfolie.

Bestem størrelsen på en terrengsykkel.

Reduser blenderåpningen når du kjører om natten.

Reparasjon hagl skade.

Kjøp en bruktbil med kontanter.

Sammenlign lånetilbud når du kjøper en bil.

Vintering av bil.

Pushing a car.

Mål dekktrykk.