Home \ biler
 

Bruk en selvbetjent bilvask.

 

Den hule bro-lignende bygningen som lover en ren bil trenger ikke å være skremmende. Visst, manuell kan være scuffed gjennom årene, men de fleste stasjoner er de samme. Dermed gir lignende egenskaper og lignende utstyr bilens eier umiddelbar kjennskap til kjøring til selvbetjent bilvask. For flere euro mindre enn i en tilbehørsbutikk, har du kontroll over hvordan bilen din blir ren, for å forhindre at eksternt tilbehør som antenner eller en fancy grill blir skadet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Utforsk territoriet for å finne et anlegg med bilkasser og sprøytedyser.        
 2.  
 3.             2      Kjør inn i en tom kasse og senter bilen mellom veggene. Hold nok avstand slik at du kan gå hele veien rundt bilen og fortsatt holde sprøytestaven. Sprøytestaven er plassert på en svivelarm og vender med deg uansett hvor du går.       
 4.  
 5.             3      Bestem kostnaden for vaskeriet. Hvis skriften er uklar eller ufullstendig, gå til en annen boks fordi de sannsynligvis vil ha samme pris. Maskinene tar vanligvis euro. Nyere tar også et kontokort.       
 6.  
 7.             4      Finn endringsmaskinen for å få deg den riktige mengden euro, eller ta med deg selv. For en komplett rengjøring bør du ha mellom 2 og 5 Euro.       
 8.  
 9.             5      Bestem hvilken retning bryteren peker på for å starte. En bilvask består av 4 eller 5 trinn: 
    
  1. Forvask (for å kvitte seg med det første fettet, å begynne å suge og å oppløse gaten).
  2.  
  3. Klesvask (når skum kommer ut).
  4.  
  5. Skum børste (med skraperen bar).
  6.  
  7. Skyll (for å få såpe av).
  8.  
  9. Voks (som er et lett belegg for å få bilen til å skinne, eller i det minste for å unngå støv og smuss neste gang).
  10.  
         
 10.  
 11.             6      Vær klar til å flytte raskt. Bilvask blir betalt i tide. Ta vognene ut av bilen og legg dem på veggen for å bli sprøytet av når du går rundt.       
 12.  
 13.             7      Vri bryteren til forvasksyklusen hvis bilen er tungt skittent; Ellers sett bryteren på såpe eller klesvask og sett riktig mengde euro i sporet. Gi henne et sekund, og maskinen begynner å løpe.       
 14.  
 15.             8      La spissen peke vekk fra deg og presse det som ser ut som et grep eller en utløser.        
 16.  
 17.             9      Rask rundt bilen og avgir den første runden av smuss fra bilen din. En tur skal være nok. Husk å slå gulvmatter når du går rundt.       
 18.  
 19.             10      Skyll den skumrende børsten med høytrykksdysen før du aktiverer skumpenselen. Det kan henges skitt, sand og gjørme fra tidligere vasker i børsten og skrape maling.       
 20.  
 21.             11      Slå bryteren av vaskeprogrammet, og skummet skal umiddelbart begynne å komme ut. Det er godt å ha en klut eller annen klut å tørke bak skummet. La en venn hjelpe deg med å skrubbe mens du sprøyter. Også, slå gulvmatter med skum hvis du vil. 
    
  • Hvis du vanligvis trenger mer enn en full syklus, la tiden gå tomt mens du er i skumpenselnivået, så du har god tid til å skrubbe etter at den stopper å skje. Denne perioden lar deg også se steder du forlot når skummet løsner, og du trenger ikke å skynde deg, fordi tiden er utløpt. Bare vær forsiktig så du ikke lar skummet stå i bilen så lenge at det utvikler en film. Gjenta over bilen flere ganger for å holde overflaten fuktig mens du skrubber.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Vri bryteren til skyllestilling og begynn å skylle såpen. Hvis du gjør det raskt, har ikke skummet tid til å tørke i en film. Hvis noe har tørket et sted, tørk du bare på det igjen og skyll det, og ikke berør stedet igjen med laken. Ikke glem gulvmatterne.       
 24.  
 25.             13      Hopp inn i utvalgsområdet, slå på bryteren og ta en tur rundt bilen for å bruke de siste minuttene. Ikke voks gulvmatter.       
 26.  
 27.             14      Kjør ut av esken og inn i området ved å støvsuge interiøret og kaste bort søppel som har akkumulert i setene.                  
 28.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Biler populær:
Få et høyt vifterbelte stille.

Program fjernstyringer for GM tastaturet.

Fjern vindusdukfolie.

Kjøp en bulgy gaffeltruck.

Polering lettmetallfelger.

Spar penger på en bil.

Spyl radiatoren.

En optimist er seiling.

Fjern et klistremerke fra støtfangeren.

Vedlikehold en påhengsmotor.

Legg bremsevæske til koblingssylinderen.

Bilvinduer lyd.

Skader på bilen etter en ulykke.

Kontroller oljenivået.

Bruk en leirebjelke.

Kontroller oljenivået.

Kjør med manuell kontroll.

Ta vare på din egen bil.

Fjern et klistremerke fra støtfangeren.

Burnout på sykkelen.

Løsne hjulmutrene på bilen.