Home \ biler
 

Fjern spraymaling fra bilens maling.

 

Det er ingenting verre enn å våkne om morgenen og finne ut at malingen på bilen din har blitt skadet av ondsinnede barn. Hvis vandaler har rammet, ikke panikk. Følg disse trinnene for å fjerne spraymaling fra bilens maling uten å skade det eller rive et stort hull i vesken din. Glad rengjøring!

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Umiddelbar behandling: såpevann  ,

    
   
 1.            1      Fyll en bøtte med veldig varmt såpevann. Bruk et mildt vaskemiddel som oppvaskmiddel eller bilsjampo.       
 2.  
 3.   2      Bruk en trag- eller parabolenduk og skru av den forstyrrende fargen. Avhengig av hvilken farge vandalene brukte, kan problemet ditt allerede være løst. Husk også at vandalismen også kan være en lekfull vits, med en litt vaskbar farge. Uansett hvilken type farge, så lenge det ikke er helt tørket, kan dette trikset fungere. Jo tidligere du prøver å vaske av spraymaling, jo bedre. Hva kan være en jobb nå for vann og såpe blir mye vanskeligere hvis du lar malingen tørke helt og bake i solen.     
 4.  
             

    2      Polsk Remover  ,

    
   
 1.             1      Få en acetonfri neglelakkfjerner. Den er designet for å fjerne emaljelaget fra neglene, noe som egentlig er hva du prøver å gjøre med bilmaling.        
 2.  
 3.             2      Hell litt væske på et terryhåndkle.        
 4.  
 5.             3      Gni forsiktig gnisten for å fjerne spraymaling. Det bør registrere det umiddelbart.        
 6.  
 7.             4      Vask og skyll grundig når du er ferdig.        
 8.  
             

    3      Meguiar's Clay  ,

    
   
 1.             1      Kjøp glatt overflate leirekit Rengjøringskitt (hvis du ikke kan få det i butikken du kan bestille det på internett), som inneholder Detailing Spray (som brukes som smøremiddel for leire), litt voks og en mikrofiberduk.        
 2.  
 3.             2      Bruk leire for å fjerne spraymaling. Dette fungerer veldig bra og er ikke aggressivt mot maling.        
 4.  
 5.             3      Øk din bil etterpå.        
 6.  
             

    4      aceton  ,

    
   
 1.             1      Kjøp litt aceton, et kjemisk løsningsmiddel som kan kjøpes i store flasker for større jobber, men kan også bli funnet i de fleste neglelakkfjernere, så du trenger bare å jobbe på et lite område.        
 2.  
 3.             2      Bruk aceton på en liten, ubetydelig plass på skadene. Enten du dypper en klut i acetonen og bruker den, eller du dab den på stedet med pensel som finnes i neglelakkfjernere. Tørk av området med en tørr, ren klut og vent et minutt eller to.        
 4.  
 5.             3      Fortsett å gradvis bruke aceton i testområdet. Hvis bilens maling svinger eller falmer, er det ikke mer aceton igjen. Hvis bilmaling ikke påvirkes, men spraymaling forblir, prøv å bruke litt mer aceton mens du gni i det behandlede området litt før du tørker rent med en tørr klut. Spraymaling kan oppløses ved første forsøk, men det kan også kreve litt skrubbing og gjentatt påføring, spesielt i tykkere områder. Den klare jakken er mye mer holdbar enn sprøytemaling på de fleste biler, slik at du ikke lett kan skade den, men kontrollert, inkrementell testing minimerer risikoen for skade og sikrer at skaden er minimal.        
 6.  
             

    5      Flytende polsk  ,

    
   
 1.             1      Kjøp flytende polering som du finner i alle bilforretninger.        
 2.  
 3.             2      Bruk en tørr, myk klut og gni polertet kraftig på malingen som skal fjernes. Du kan også prøve den med en litt slitesterk mikrofiberduk (disse kan også kjøpes hos auto tilbehørsbutikker).        
 4.  
             

    6      Bensin  ,

    
   
 1.             1      Prøv bensin. Det kan skade din klare kappe, men det vil fjerne det meste av spraymaling.        
 2.  
 3.             2      Vok bilen din etter rengjøring med bilvoks. Dette gjør det lettere å fjerne spraymaling hvis det skjer igjen.        
 4.  
            

    7      Bremseskive (Spray)  ,

    
   
 1.             1      Hvis sprut av maling ikke oppløses med såpe og vann, men det kan skrapes med negl, prøv å bruke Bremseklær, som du sprayer på en ren bomullsklut og bruk en annen klut til å gni ren. Gni over et lite område til malingen er fjernet. Tørk av bremseskiven.        
 2.  
             

    8      Profesjonell hjelp  ,

    
   
 1.             1      Ring en refinisher og din forsikringsagent. Hvis ingenting virker, eller du er redd for å fjerne malingen selv, få et tilbud fra en profesjonell. Han eller hun kan være i stand til å fjerne malingen (sannsynligvis ved å bruke en av metodene som er beskrevet), eller bilen må kanskje være delvis eller helt malt, avhengig av omfanget av skaden. Hvis du har forsikret bilen din med en Kasko-forsikring, kontroller du for hærverk og hvor høy egenandel er. Hvis skaden er dekket av forsikringen din og kostnaden overstiger egenandel, rapporterer du skaden på forsikringen din og beregner kostnaden over det overskytende med det.        
 2.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

            
Biler populær:
Unngå døde vinkler i bakspeilet.

Bruk en selvbetjent bilvask.

Kjør i isete forhold.

Kjører oppoverbakke.

Slik rengjør og vedlikeholder du en bil profesjonelt.

Beregn drivstofforbruket.

Reparer Grand Am Blinker Signaler.

Konfigurer en bilsalgskontrakt.

Bytt koblingsvæske.

Kontrollerer bilen før han reiser.

Program fjernstyringer for GM tastaturet.

Få en bil fri for klistremerker.

Juster et sikkerhetsbelte på riktig måte.

Beregn drivstofforbruk av en bil (100 liter).

Vedlikehold en påhengsmotor.

Kjøle en overopphetet motor.

Senk bilens kjørelengde.

Vask en bil for hånd.

Unngå ulykker ved kjøring.

Hvordan starte en dieselbil.

Bytt ut en bilmotor.