Home \ biler
 

Rengjør bildekk.

 

Vil du forbedre bilens utseende og ytelse? En måte å gjøre det på er å regelmessig rengjøre dekkene og hjulbueene til bilen din. Tross alt, hvis dekkene er rene, ser det ikke bare bra ut, det sikrer også grep og gjør bremsing enklere. Det sparer deg også penger i det lange løp. Hvis støv samler seg på hjulene, kan korrosjon (rust) redusere ytelsen til bremseskoene betydelig. Så sørg for at du rengjør dekkene og hjulbrønnene grundig og ofte.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Rengjør felger og dekk separat fra resten av bilen. Bruk en ekstra bøtte med såpe og vann, slik at du ikke overfører fett eller smuss fra hjulene til resten av bilen.       
 2.  
 3.             2      Bruk et dekk og renserør. Det er noen rengjøringsmidler som er spesielt utviklet for å fjerne tungt smuss på dekk og hjul. Sett midler på. Følg instruksjonene på den respektive emballasjen. Noen rengjøringsmidler er kremer som du må bruke med en myk klut; andre er spray som skal sprøytes på hele overflaten av felger og dekk.        
 4.  
 5.             3      Skru på dekkene dine. Bruk en børste for å fjerne alt rusk som er festet til hjulene. Skrubbe dekk og felger; en setning om gangen. Spray deretter med vann før du går til neste sykkel sett. Pass på at du også rengjør hullene, spesielt hvor bremseklossene er. Dette området absorberer det meste av smuss er spesielt utsatt for korrosjon. Om nødvendig må du gjenta rengjøringen. Du kan aldri være for forsiktig. Rengjøring av dekkene er for din sikkerhet!        
 6.  
 7.             4      Tørk av med et håndkle. Du kan også bruke spesielle mikrofiberduk. Vær imidlertid forsiktig med å tørke hele dekket og alle deler av sykkelen. Hvis du ikke tørker dekk og felger riktig, vil voksen være mindre effektiv. I tillegg vil du utsette bilen for unødvendig rust.        
 8.  
 9.             5      Dekk dine dekk. Du gjør det så vel som å dyrke bilen. Påfør voksen med applikatoren og smør den deretter. Dekkene dine vil ikke bare se bra ut, de vil også være støv og smussavvisende. De er også beskyttet mot aggressivt UV-lys.        
 10.  
 11.             6      Ferdig.                  
 12.  
             

Tips .

                   
Biler populær:
Kjøring om natten.

Parker trygt.

Sende en sykkel billig.

Smør en sykkelkjede.

Legg til bremsevæske.

Lag et enkelt hjul med motorsykkelen.

Kjører riktig i snøen.

Kjør trygt i tåke.

En nødlanding på fly.

Vakuum bilen.

Forhindre knirkende vindusviskere.

Senk bilens kjørelengde.

Pass på teoretisk førerkort eksamen i USA.

Få en fast tenntast fri.

Kjøre bil med automatisk girkasse.

Alienere en bil.

Reparer små rustflekker på bilen.

Diagnostiser et defekt klimaanlegg i bilen.

Kontroller oljenivået på en bil.

Bytt ut en bilmotor.

Fjern lukt fra bilen.