Home \ biler
 

Feeding trygt inn i trafikken til en motorvei.

 

Komme i trafikk på motorveier er en av de mest stressende leksjonene i førerkolen. Siden trafikkforholdene (og oppførselen til de andre driverne) er uforutsigbare, er det vanskelig å anvende de samme reglene på alle tenkelige situasjoner. Å kjenne og forstå trafikkreglene, samt å ha gode kjørereflekser, er nøkkelen til å trygt treffe inn i flytende trafikk på motorveier og motorveier. Nedenfor vil du lære hva du trenger å lære å kjøre ulykkesfri på en motorvei / motorvei.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bruke riktig teknikk  ,

    
   
 1.                    1      Fremskynde til samme hastighet som trafikken på veien du prøver å trå på, flyter. Det første trinnet i tråden er å sørge for at du kjører i samme hastighet som den flytende trafikken du prøver å komme inn på. Bruk akseleratorbanen til motorveien / motorveien til raskt opptakshastighet.  
    
  • Kjøring på motorveien i samme hastighet som de andre kjøretøyene sikrer at ingen farlige situasjoner oppstår fra biler som nærmer seg for fort bakfra.
  •  
  • Se trafikken bak deg i speilet ditt mens du akselererer. Hvis du ser mange biler som nærmer deg bakfra i banen som du vil angi, må du kanskje vente før du akselererer før du starter.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sett ditt svingesignal. Gjør dette tidlig slik at andre drivere kan gjenkjenne din intensjon. Dette gir dem mulighet og tid til å justere kjørestilen tilsvarende. Men ikke glem at du ikke har rett til å gå som den innkommende personen. Du kan ikke forvente at de andre driverne unnslipper deg og fjerner veien. Det er mer sannsynlig at de vil opprettholde sin fart, og det er opp til deg å justere hastigheten og trygt bryte inn.        
 4.  
 5.                  3      Finne et gap i trafikken. Hvis trafikken er veldig tett, må du finne et gap før du trerater deg selv. Hold øynene dine på veien, men se på trafikken bak deg i speilet ditt for å finne ut når det er trygt å komme seg inn i den rette banen. Samtidig opprettholder du en rimelig hastighet som gjør det mulig å tråne trygt inn i den flytende trafikken.  
    
  • Se i bakspeilet, deretter i utvendig speil på førerens side.
  •  
  • Kontroller at det er et kjøretøy i det blinde punktet (like bak deg i banen du vil bytte til). Se også over skulderen for å være sikker.
  •  
  • Pass også på om kanskje noen avbrøt eller stoppet foran deg.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Bytt til høyre felt hvis det virker trygt. Hvis du kjenner igjen et gap, må du forsiktig føre bilen inn i denne banen. På dette punktet bør du bevege deg rundt med samme hastighet som alle andre rundt deg. Når du tråder, se etter alle andre kjøretøyer i ditt område; Du må kunne reagere raskt hvis noen bremser eller engler deg foran deg.                  
 8.  
             

  Del 2      Øv god tråling  ,

    
   
 1.                  1      Vær oppmerksom på "kroppsspråk" av andre biler. Fra et teknisk synspunkt forventes kjøretøyene i banen som du vil engasjere seg i å opprettholde sin fart, slik at personen bøyer seg inn med ansvaret for å finne et gap og forsiktig trekke inn i det. Imidlertid oppfører hver sjåfør litt annerledes, og derfor er det viktig å være svært oppmerksomme og ta beslutninger basert på den faktiske situasjonen.  
    
  • Hvis du ser en bil bak deg som ser ut til å bremse ned, så prøver sjåføren sannsynligvis å gi deg det; I så fall bør du akselerere og godta fordelene til den andre. Det samme gjelder hvis du oppdager biler som fjerner akselerasjonsbanen for deg.
  •  
  • Hvis du ser et kjøretøy akselererende, la det overhale før tråden.
  •  
  • Noen ganger gir sjåfører deg også håndsignaler for å vise deg at de vil la deg inn.
  •  
  • Anta aldri at andre beveger seg i riktig fart. Det er ditt ansvar å svare riktig, hva som skjer.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Hold en sikker avstand foran og bak deg. Hvis du kommer inn i kjørefelt, må du være oppmerksom på avstanden mellom biler foran og bak deg. Dette gir deg en viss sikkerhetsmargin dersom en bil avtar foran deg og også tvinger deg til å senke. Praksis akselererer til riktig hastighet, slik at du ikke nærmer deg andre biler for fort bakfra og ikke tvinge andre bak deg til å senke.        
 4.  
 5.                  3      Bøy aldri bratt inn i den nye banen. Prøv å komme inn i den nye banen gradvis. Andre sjåfører ville ikke kunne se deg ellers. Sørg for at du bruker svarsignalet og gjør øyekontakt, hvis mulig.        
 6.  
 7.                  4      Ikke stopp på akselerasjonsbanen. Hvis trafikken er veldig tett og du ikke ser noe gap, kan du bli fristet til å stoppe. Dette er ikke en god ide da det tar for lang tid å akselerere til 100 km / t eller mer; når du starter på nytt, er det for farlig for deg, så vel som for andre ryttere. Ved å slå på ditt svarsignal med det samme, for å øke hastigheten på den flytende trafikken og øyekontakt med sjåføren bak deg, bør du være i stand til å skape et mellomrom hvor du kan komme inn.        
 8.  
 9.                  5      Vær høflig når du ser andre som vil bryte inn. Ta en pust hvis noen vil komme på motorveien foran deg eller akselerere hvis det er det sikrere alternativet. Vær alltid oppmerksom og prøv å gjøre kjøringen enklere for andre - det vil gjøre trafikken trygg for alle.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                    
Biler populær:
Bytt bremseklosser på bilen.

Monter viskerbladene.

Reduser drivstofforbruket.

Forbedre kjøre teknikker.

Juster bilseteret riktig.

Feilsøking hvis bilen din mister olje.

Beregn drivstofforbruk av en bil (100 liter).

Overtak på landlige veier.

Kjører riktig om vinteren.

Produser biodiesel.

Vinter en motorsykkel.

Pushing a car.

Reparer Grand Am Blinker Signaler.

Monter en ettermarkedsinntakslange.

Slå på frontlysene.

Gjenta bilen selv.

Monter en bilradio.

Flyver et fly.

Bytt viskerbladene på bilen.

Start en bil.

Kontroller væskenivået på batteriet.