Home \ biler
 

Bilutbrenning.

 

Burnout vil la bilen stå på plass mens dekkene spinner veldig fort. Den resulterende friksjonen mellom dekket og veien varmer gummiet, som begynner å røyke. Den enkleste formen for utbrenthet er kavalerstarten. Her vender motoren opp når koblingen har trengt inn. Hvis du lar koblingen raskt komme, overføres kraften til motoren plutselig til drivakslen, noe som resulterer i en spinning av dekkene. Burnout oppsto i såkalte "Drag Races" (= akselerasjon løp / kortdistanse løp). Her er de vant til å varme opp dekkene før løpet for optimal grep på asfalten. I tillegg ser en utbrenthet ganske kul ut. Dessverre er evnen til å brenne ut i eldre og lavdrevne biler ganske begrenset. Hvis du har en egnet bil og vil vite hvordan du brenner dyre dekk bare for moro skyld, finner du noen tips og triks i følgende artikkel.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Utfør den klassiske utbrenningen  ,

    
   
 1.   1      Få en passende bil. For å brenne ut, trenger du en bil med en kraftig motor (best 6-sylindret og mer), bakhjulsdrift og manuell girkasse. Du bør også bruke vanlige veiddekk, da de har en mykere overflate enn for eksempel offroad-dekk og røyk mer når de brennes.  
    
  • Du kan ikke kjøre en burnout, cavalier start eller doughnut i en bil med automatisk girkasse. Ikke prøv det, ellers vil du skade kretsen og overføringen.
  •  
         
 2.  
 3.                    2      Bytt til første gir. Trykk koblingen og spill med gassen. Bilen bør ikke bevege seg så lenge du presset koblingen. Så velg en (nesten) flat overflate for dette trikset. Vri nå motoren i høyt omdreiningsområde slik at dekkene blir varme opp så snart du slipper ut koblingen.        
 4.  
 5.                  3      Stram håndbremsen. Så snart du slipper clutchen, vil dekkene rotere veldig fort. Du kan enten starte bilen med en gentlemans start eller holde den på plass ved å sette på håndbremsen. Med håndbremsen på, vil dekkene dine spinne veldig fort og produsere mye røyk. Dette er det klassiske utbrent trickset.        
 6.  
 7.                  4      Gå fra koblingen. Så snart du forlater clutchen, overføres kraften til høymomentmotoren til drivakslen. Dekkene begynner å snurre, og etter en kort stund begynner de å røyke også. For å stoppe utbrentheten må du bare gå av gassen og løsne håndbremsen.                  
 8.  
             

    2      Kom i gang  ,

    
   
 1.                  1      Prøv en cavalier start. Cavalier-lanseringen er brorens bror og refererer til spinn av dekkene når bilen starter raskt. Dette trikset skjer ofte utilsiktet i trafikken, for eksempel ved trafikklys eller på våte overflater. Sammenlignet med en utbrenthet er en cavalier-start vanligvis mild for dekk og gir. Slik gjør du det best:  
    
  • Trykk på clutchen og koble til lavt gir. Vri motoren opp og la clutchen bli rusk.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Lag en smultring. En doughnut er en sirkulær utbrenthet. Finn et tomt område for dette. Pass på at det ikke er personer, biler eller andre hindringer i nærheten av bilen din. Det er veldig lett å miste kontrollen med bilen med dette trikset. Derfor er det veldig viktig at ingenting kommer i veien. Start sakte kjøring i en tett sirkel. Når du er klar, kan du helt skyve gasspjeldet og forårsake at de bakre dekkene spinner. Hold rattet i samme posisjon som før for å utføre en doughnut.        
 4.  
 5.                  3      Prøv en utbrent utbrenning. En Rollback Burnout er en blanding mellom burnout og cavalier oppstart og foregår på en åsside. Her kan du la bilen rulle kort før utbrenthet. Denne bakoverbevegelsen reduserer grepet på dekkene på veien og gjør dem lettere å brenne under utbrenthet. Spesielt for lavdrevne biler, er dette trikset svært nyttig.  
    
  • Finn en bakke og bytt til første gir. Trykk koblingen gjennom. La bilen rulle kort og slå motoren opp. Gå nå jerkily fra clutchen for å la dekkene spinne.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Bruk et linjeskap. En Line Locker er en del av bilen som kan holde forakslen bremset etter at bremsepedalen er slått av. Til dette formål er en bryter installert i førerhuset, hvorved bremsedistribusjonen styres. Merk følgende punkter når du bruker en linjeskap for en utbrenthet:  
    
  • Trinn på bremsen og slå på linjeskuffen. Hvis du slipper bremsepedalen, vil forakslen bli braket. Bremsene på bakakslen er nå løst. Dette kan derfor drives for å utføre en utbrenthet. I prinsippet er håndbremsen erstattet av Line Locker-metoden. Så snart du slår av Line Locker, frigjøres forakselbremsen og bilen skyter fremover.
  •  
  • På samme måte som burnouts, er det ikke tillatt å installere denne komponenten i en gate-juridisk bil. I tillegg er bruken veldig farlig fordi uerfarne drivere lett kan miste kontrollen over kjøretøyet.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Biler populær:
Finn en egnet bruktbil.

Unngå syltetøy.

Unngå biltyveri.

Kjør en gaffeltruck.

Så du ror en slaktebåt.

Oppblåsbare dekk.

Oppblåsbare dekk.

Start en bil med manuell girkasse.

Selg en bil til en god pris til en forhandler.

Kjør med manuell kontroll.

Kontroller oljenivået.

Lag en air freshener for bilen.

Reparer små rustflekker på bilen.

Unngå en bilulykke.

Kjør en gaffeltruck.

Kjøp en brukt båt.

Utfør oljeskifte.

Monter viskerbladene.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Sikkert lås en sykkel.

Ta til venstre.