Home \ biler
 

Polsk vindrute.

 

Bilvinduer kan bli skitne og skrape, noe som kan gjøre utsikten vanskeligere. Hvis du får lette riper på frontruten, bør du vurdere å hente dem ut. Det første trinnet i polering er å rense glasset fra utsiden og innsiden. Da kan du polere ytre siden og deretter forsegle.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Rengjør vinduene  ,

    
   
 1.            1      Velg riktig tid og sted. Hvis du vasker hele bilen, bør rengjøring og polering være det siste skrittet. Du bør ikke rense vinduene under direkte sollys. Gjennom solen tørker glassrengjøreren og etterlater streker.        
 2.  
 3.             2      Velg et verktøy. Bruk en spesiell glassrenser for biler som en typisk husholdnings glassrenser inneholder ofte ammoniakk eller andre kjemikalier som ikke er bra for bilen din. En mikrofiberduk er også nødvendig fordi den har akkurat nok grovhet for å enkelt skrubbe overflaten av disken uten å skrape den.       
 4.  
 5.             3      Nedre vindu halvveis. Du må kunne komme til hjørner av rutene godt.       
 6.  
 7.             4      Sprøyte glassrenser på vinduene. Rengjør rutene ved å tørke glassrøret med mikrofiberduken på ruten fra side til side. Påfør alt på begge sider av rutene.       
 8.  
 9.             5      Bruk den tørre siden av mikrofiberduken. Fjern eventuell gjenværende fuktighet fra den tørre siden av mikrofiberduken.       
 10.  
 11.             6      La vinduene komme opp igjen og rengjør den nedre halvdelen. Spray igjen med glassrenser, smør på glasset og tørk deretter.       
 12.  
 13.             7      Rengjør vindus- og bakrute. Sprøyt vinduene med glassrengjøreren og spred med mikrofiberduken fra topp til bunn og fra side til side. Fjern fuktigheten igjen med tørrsiden av kluten.       
 14.  
 15.             8      Skyll av med vann. Når det stivete smusset er fjernet, må det løsnes med rent, rent vann. På utsiden kan du bruke en vannslange og på innsiden av en sprøyteflaske og skyll forsiktig vinduene. Tørk deretter skivene med en ren mikrofiberduk.                 
 16.  
             

    2      Polske plater  ,

    
   
 1.             1      Velg et glasspolsk. Det finnes mange forskjellige glasspusser. Du kan enten kjøpe et glasspoleringssett som følger med spesielle poleringsputer som kan fjerne mer alvorlige riper eller flekker, eller velg en glassglass av høy kvalitet som fjerner flekker og riper.        
 2.  
 3.             2      Bruk en langsom roterende poler. Polermaskinen skal ha en hastighet på 1000 og 1200 o / m og en polerpute.       
 4.  
 5.             3      Påfør smøreoljen på polerplaten. Smøreolje bidrar til å spre polsk, slik at du kan bruke mindre og redusere slitasje.       
 6.  
 7.             4      Påfør polering på poleringspute. Bruk så mye som beskrevet på produktet, eller fordel det jevnt over hele poleringsputen.       
 8.  
 9.             5      Start i øverste hjørne av platen. Hold håndtaket på polermaskinen med sterk hånd og guide den med den andre hånden. Ikke bruk trykk da polermaskinen vil bruke nok trykk til platen av seg selv.       
 10.  
 11.             6      Bruk på hele platen. Flytt polermaskinen fra den ene siden til den andre med konstant hastighet. Ikke dra polermaskinen rundt, da dette vil skade disken din. Fortsett til hele overflaten på platen din er dekket av polsk, slå av polermaskinen så snart polsken begynner å tørke. 
    
  • Rotasjonspolerer følger et bestemt bevegelsesmønster. Hvis du flytter den til høyre, trekker den også opp, og hvis du beveger den til venstre, trekker den ned. Ikke slåss mot det, men lær å jobbe med det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Polsk av de resterende polskene. Bruk en ren mikrofiberduk til å polere av den polske resten. Påfør jevnt trykk og gjør små sirkulære bevegelser. Polsk til ingen rester er igjen.       
 14.  
 15.             8      Påfør glassforsegling. Bilvinduene dine er nå helt fjernet. En tetning bidrar til å holde vinduene glatte og klare i lengre tid. Sett en liten glassforsegling på en svamp for biler og tørk svampen over vinduene, fra side til side og opp og ned. Bruk så mye glassforsegling som nødvendig for å forsegle hele ytre ruten.       
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

                     
Biler populær:
Ta til venstre.

Bytt viskerbladene på bilen.

Gjør en komprimeringstest.

Fløy fra en synkende bil.

Bytt tennplugger av en bil.

Rengjør en EGR ventil.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Kjører oppoverbakke.

Diagnostiser et defekt klimaanlegg i bilen.

Kjøp en brukt motorsykkel.

Les dekknavnet.

Unngå døde vinkler i bakspeilet.

Winterizing en jet ski.

Forhindre knirkende vindusviskere.

Forhindre rullende rygg av en bil på fjellet.

Lag en air freshener for bilen.

Sikkert lås en sykkel.

Start en bil.

Kjøle en overopphetet motor.

Velg den beste tyveribeskyttelse for bilen din.

Vakuum bilen.