Home \ biler
 

Formel 1 pilot.

 

Formel 1 er en konkurransedyktig sport som krever mye talent og forpliktelse til å ha et håp om å lykkes. Selv om det kan virke som en drømjobb, tar det flere års erfaring og mye økonomisk investering å stige som en profesjonell sjåfør i Formel 1-rangeringen. Hvis du vet trinnene for å bli en Formel 1-sjåfør, kan du fullt ut vurdere risikoen og fordelene ved å bestemme om sporten er riktig for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lær å kjøre  ,

    
   
 1.            1      Besøk et kurs på en racing skole. Dette er den raskeste måten å finne ut om Formel 1 er riktig for deg. Dette er ideelt for eldre førere som er nye på denne sporten. Du kommer bak rattet i en Formel One-bil og lærer om grunnleggende racing. Med disse kursene kan det være en betydelig avgift for noen timer med racing kunnskap, men det er den billigste måten å få kunnskap om Formel 1 før de bestemmer seg for å gjøre en større økonomisk forpliktelse. 
    
  • Du må ha et gyldig vanlig førerkort for å delta i disse kursene, og hvis du er mindreårig, trenger du foreldres samtykke.
  •  
  • Du må kunne kjøre bil med manuell girkasse for å ta kurs i racing.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli med på et racerprogram. Disse programmene inkluderer ca 1-2 uker av avanserte kurs for å forbedre kjøreferdighetene dine. Siden du vil kjøre i Formel 1, bør du velge en skole som er anerkjent av lisensgiveren.       
 4.  
 5.             3      Få ditt løpekort. Når du har fullført de nødvendige kursene, sender skolen en anbefaling til en racingorganisasjon. Dette gjør at du kan registrere deg og delta på løpskurs hendelser.       
 6.  
 7.             4      Bli med i en raceringserie for amatører. Disse nivåene på turneringsnivå er en flott måte for amatører å demonstrere sine ferdigheter og tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle sponsorer. Noen skoler holder sine egne løp og gir deg selv en bil for disse hendelsene. Du kan vinne stipend og rasepoeng for å få en lisens på neste høyeste nivå.                 
 8.  
             

    2      Klatre på rangeringer  ,

    
   
 1.             1      Prøv karts racing. Denne metoden er den beste måten for unge drivere å engasjere seg i denne sporten. De fleste av de beste Formel 1-drivere har startet karting. Å kjøpe et kart kan være kostbart, så du må gå til et kartspor i nærheten av deg og prøve det først.       
 2.  
 3.             2      Få en karting lisens. Noen organisasjoner kan utstede en lisens til enhver nybegynner som søker om å delta på racer på opplæringsnivå og lære sporten. For å delta i mer alvorlige løp, må du søke om høyere lisenser. Du må kanskje ta en prøve på en anerkjent skole eller bevise dine ferdigheter på ditt nåværende nivå før du kan gå videre.       
 4.  
 5.             3      Kjøp din kart. Hvis du vil løpe, trenger du et kjøretøy. Det er forskjellige biler for de ulike nivåene av løpene, og du må sannsynligvis kjøpe eller låne flere kart før du kan oppgradere til racerbiler.        
 6.  
 7.             4      Ta del i et løp. Å oppnå en god rangering i løp spiller en stor rolle i hvor fort racingkarrieren utvikler seg. Jo bedre du scorer, desto raskere kommer du til neste nivå. Hvis du planlegger å komme inn i Formel 1, må du kjøre så mange løp som mulig, og alltid stole på å komme til neste nivå.       
 8.  
             

    3      Få din Formel 1-lisens  ,

    
   
 1.             1      Fullfør to år i juniorløpet i en enkeltseter. Formel 1 krever at sjåfører har stor erfaring med å kjøre lignende kjøretøy. Selv om det er mange mulige racerserier som kan sette en bane til Formel 1, må alle ryttere gå gjennom ett eller flere nivåer av junior racing for å stige opp.        
 2.  
 3.             2      Bli 18 år gammel. Formel 1 piloter må ha en viss alder for å få en lisens. Noen unge ryttere kan anses å være gode nok til Formel 1, men er ikke kvalifisert til de når den riktige alderen. Hvis du fortsatt er for ung, kan du prøve å legge til flere erfaringer til en av junior racer-serien i enkeltseter til rasepoengene dine.       
 4.  
 5.             3      Samle 40 rasepoeng. Disse poengene er opptjent basert på ytelsen og juniorrangeringene dine. Du må score 40 poeng over en 3-årig periode for å kvalifisere deg til en Formula One-lisens.       
 6.  
 7.             4      Samle 300 kjøretimer i en Formel 1-bil. For å kvalifisere for et løpskort må du ha et godt grep om å kjøre bilen. Disse timene kan logges av øvelsesrunder eller teststasjoner for produsenter.       
 8.  
             

    4      Delta i Formel 1  ,

    
   
 1.             1      Ta tilbudet om å kjøre for et F1-lag. Hvis du har gjort det godt som en amatør, kan en eier be deg om å kjøre for sitt lag. Disse lagene eier ofte bilprodusenter og har egen sponsing for å dekke kostnadene. De signerer vanligvis driverne fra sesong til sesong.       
 2.  
 3.             2      Få sponsing. De fleste Formel 1-drivere har noen sponsorer som trenger ekstra off-piste arbeid. For å tiltrekke seg sponsorer må du lykkes i bakken og ha et positivt bilde i den offentlige mening. Det kan hende du må se på fotograferinger for din sponsor, i tillegg til arbeidet ditt i bakken. Racing er en veldig dyr sport, så sjåfører må supplere deres raseinntekt når det er mulig.       
 4.  
 5.             3      Betal for å kjøre i Formel 1. Passasjerer er ofte funnet på mange nivåer av motorsport, selv i Formel 1. I stedet for å bli betalt av racingstallen bruker sjåføren penger fra sine sponsorer eller fra sin egen formue for å finansiere løpets drift. Selv om dette ikke passer for de fleste nye drivere i F1, er det et alternativ hvis du har mulighet til å betale for det.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (1)      
Biler populær:
Forhindre aquaplaning.

Frigør bilvinduer fra is.

Skader på bilen etter en ulykke.

Unngå ulykker ved kjøring.

Kjør en bil med manuell girkasse forsiktig.

Finn lekkasje av en væskebeholder i bilen.

Koble til jumperkabelen.

Kontroller oljenivået på en bil.

Sett inn svarsignal.

Bytt bremselinjer.

Øk hestekraften til din firsylindrede bil.

Kontroller en startspole.

Kjør Benzisparend.

Kjør en bil med manuell girkasse forsiktig.

Bleedbremselinjer.

Fjern hårfeste sprekker fra bilvinduer.

Vok båten din.

Kontroller oljenivået.

Monter tåkelysene.

Reparer et ødelagt bilhorn.

Unngå ulykker med motorsykkelen.