Home \ biler
 

Kjør bakover i en tilhenger.

 

Omarrangere en bil kan noen ganger være en stressende opplevelse. Hvis du har noe festet til bilen din, blir hele greien enda mer nervøs. Men det er relativt enkelt å skyve en tilhenger bakover, spesielt hvis du har litt øvelse i den. Så lenge du forstår konseptet før, er prosessen enkel.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbereder å slå tilbake med tilhenger  ,

    
   
 1.            1      Tenk på en strategi. Vær oppmerksom på at du må styre trekkvognen foran for å flytte tilhengeren i riktig retning. Du trenger en forhåndsplanlagt rute med tanke på følgende faktorer: Tilhengerenes retning, retningen på slepekøretøyet, alle objekter i umiddelbar nærhet av ruten og den relative bevegelsen mellom alle involverte gjenstander.        
 2.  
 3.             2      Øv på et åpent område, som på en parkeringsplass. Få noen små oransje kjegler for å hjelpe deg. Prøv å trene med en lang trailer og prøv en liten trailer. Tren alltid sakte mens du trener. Korthengere er mer smidige og manøvrerbare og derfor vanskeligere å manøvrere bakover. Langtrailere tilgir mer, men er vanskeligere å manøvrere rundt en sving.       
 4.  
 5.             3      Ta en andre person til å hjelpe. Dette kan være nyttig fordi et annet par øyne bak påhengeren kan se ting som du (sjåføren) ikke ser. Du kan til og med investere i et par walky talkies. Dette gjør kommunikasjonen mye enklere enn å rope og / eller prøve å se hjelperen. 
    
  • Hjelperen må huske å slå opp også! Det er lett å bare konsentrere seg om hindringer på bakken og glemmer å sjekke om det er noen grener eller kabler over. Se alltid etter skrånende trær hvis stamme du kan være god til, men som kan skade taket ditt hvis de er vippet i retning av tilhengeren.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Juster speilene dine. Det er veldig viktig å kunne se bak deg når du kjører bakover med en stor trailer på bilen din. Pass på at speilene er riktig innstilt slik at du kan se tydelig på enden av traileren.        
 8.  
 9.             5      Prøv å sette opp det slik at du skyver tilbake til førerens side av bilen din. Dette gir deg en mye bedre oversikt over tilhengeren og rommet i speilet på førerens side, og du kan se over skulderen din og se enden av traileren. Hvis du må gjøre et runde rundt leirplassen for å kjøre fra venstre, gjør det!       
 10.  
 11.             6      Legg hånden på hjulet og vri kroppen og hodet slik at du kan se traileren og rommet bak deg. Legg høyre hånd på undersiden av rattet (klokka 6). På den måten er alt du trenger å gjøre, å flytte hånden i retningen tilhengeren skal gå når du er klar til å slå den tilbake. Prøv det! Hvis du bruker denne håndstillingen, vil det nesten aldri skje at du setter rattet i feil retning når du reverserer.                 
 12.  
             

    2      Skyv påhengeren tilbake  ,

    
   
 1.             1      Vri rattet til høyre for å styre tilhengeren til venstre (sett fremover i kjøreretningen). Du kan også se den slik at rattets underside styrer tilhengeren. Når du ser tilbake, bidrar det vanligvis til å få en følelse av tilhengerens bakoverbevegelse.  
    
  • Hvis du trenger å styre tilhengeren rundt et hjørne, styr det mot hjørnet. Da må du gå i motsatt retning for å holde rotasjonsvinkelen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tilbake tilhengeren til førersiden (dvs. , til venstre når førersiden er til venstre) som passasjerens side er vanskeligere å se. Den vanligste reverseringssituasjonen er en rett vinkel.       
 4.  
 5.             3      Pass parkeringsplassen når du kommer dit og ta bilen rett mot midten av veien. Det antas at du vil reversere til venstre. Vri nå kjøretøyet ditt skarpt til venstre slik at du står i en vinkel. Du bør ha mindre enn en 180 graders vinkel til venstre, som om du kjørte fremover til venstre sving.       
 6.  
 7.             4      Legg hendene på bunnen av hjulet. Vri rattet under omvendt kjøring etter behov for å holde traileren i riktig retning. Husk å kjøre sakte. Ikke vær redd for å komme seg ut for å se hvordan du står. Det er ingen mening å ønske å gjøre det ut av stolthet på det første forsøket, hvis du ødelegger din tilhenger.  
    
  • Det er viktig at du ikke kjører på kjøretøyet og påhengsvognen, så ikke la vinkelen bli for stramt. Ideelt sett klarer du å manøvrere inn på parkeringsplassen i et elegant trekk. Men du må nesten alltid stoppe på et tidspunkt og må kjøre fram for å rette bilen og traileren.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kjør frem og tilbake så mange ganger som nødvendig før traileren din er på rett sted. Noen ganger er den vanskeligste delen de mange seerne. De bryr seg ikke om sluttresultatet, men det gjør du ikke. Derfor må du konsentrere deg.       
 10.  
             

Tips .

             
Biler populær:
Kjør en gaffeltruck.

Vask en bil.

Kjenne en glidekobling i bilen.

Baklysene er på.

Rengjør vindusviskerens dyser.

Hvordan male tanken til en motorsykkel.

Konfigurer en bilsalgskontrakt.

Spar penger på en bil.

Fjern lukt fra bilen.

Formel 1 pilot.

Bytt trommelbremser.

Program fjernstyringer for GM tastaturet.

Legg bremsevæske til koblingssylinderen.

Sikkert lås en sykkel.

Sende en sykkel billig.

Reparasjonsmaling på bilen.

Reduser drivstofforbruket.

Vedlikehold en påhengsmotor.

Slip en frossen håndbrems.

Unngå biltyveri.

Gjør et sykkelrør.